Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
dyadya spune:
quote:
Originally posted by krelia
Papa bun...a iesit chiar papa bun! ... acu'...sa vedem daca trece testu' ...
....fetele....nu-i asa ca azi e sambata????
[
Trece, cum sa nu?! Doar are ingrediente de calitate!!!
Si, nu, azi nu e sambata, e chiar duminica si peste doua zile am inspectie!
Diverse pentru nunta
Latido spune:
Salutare fetelor!
Ma uit de cateva ore prin albumele fostelor mirese si am gasit cateva idei f interesante.
Dianette, daca ne mai citesti, felicitari, ai avut o nunta super. Mi-au placut la nebunie cardurile de masa cu poza mirilor intr-o inimioara. Am facut research si am vazut ca au fost facute in photoshop. In cele 4 luni ramase pana la nunta, sigur o sa aflu eu cum se fac, problema e ca programul asta nu e gratis pe nicaieri. Foste sau actuale miresici care v-ati facut singure invitatiile cu poze sau cardurile de masa, de unde ati luat programul?
Andreea_trend, parca si tu erai interesata, ce ai facut pana la urma?
Pupici la miresici
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by krelia
Papa bun...a iesit chiar papa bun! ... acu'...sa vedem daca trece testu' ...
....fetele....nu-i asa ca azi e sambata????
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Sa vezi ce bun a iesit al meu ...
Iubi al meu a fost chiar uimit de ce bunatate am putut sa fac... m-a intrebat daca e mancare comandata ... si eu i-am zis nu, am luat lectii de la o tanti maestra
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Latido
Eram ... dar am renuntat pt ca nu am gasit programelul ala minunat
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
dianette spune:
Buna fetili!
Latido, eu va citesc, dar problema e ca sunt cam in urma, abia sunt la pagina 5 a capitolului precedent. Noroc ca mi-a zis o pretena ( ) pe mess ca am primit un mesaj aici.
Ma bucur ca ti-au placut cardurile noastre. Da, intr-adevar, sunt facute in Photoshop. Daca vrei, te pot ajuta si pe tine. Am un subiect despre Photoshop aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61311&whichpage=1&SearchTerms=Photoshop Daca ai intrebari, poti/ puteti sa intrebati acolo si am sa ma straduiesc sa va ajut cu raspunsuri. Succes!
(Programul se gaseste daca il cauti tare tare .)
quote:
Originally posted by Latido
Salutare fetelor!
Ma uit de cateva ore prin albumele fostelor mirese si am gasit cateva idei f interesante.
Dianette, daca ne mai citesti, felicitari, ai avut o nunta super. Mi-au placut la nebunie cardurile de masa cu poza mirilor intr-o inimioara. Am facut research si am vazut ca au fost facute in photoshop. In cele 4 luni ramase pana la nunta, sigur o sa aflu eu cum se fac, problema e ca programul asta nu e gratis pe nicaieri. Foste sau actuale miresici care v-ati facut singure invitatiile cu poze sau cardurile de masa, de unde ati luat programul?
Pupici la miresici
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Rallu spune:
Eh, iaca si eu...matinala ca de obicei :)))))
Am pus poze de la proba de coafura (un pic cosmetizate, ce-i drept).
Respectiva freza era numai de proba asa ca n-a fost finisata, mai trebuia un pic carliontata codita, ceva fire rebele aranjate, voalul prins ca lumea, dar mie mi-a fost suficient ca sa pricep ideea si sa fiu de acord cu ea.
Prin urmare...pana la o alta idee mai buna...asta ramane coafura.
Sunt tare incantata pt. ca pana acum nu-mi placuse nimic.
Edit ca-i tarziu si ma greu cu scrisul corect.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neassa
Sa aveti o zi faina si o saptamana reusita!
Va pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Krelia de cand esti tu baba??? oricum oare cine a citit Miresele anului 2006 de la cdapitolul 1?? cate miresici din cele noi? Eu una am citit inainte de a intra, cine se mai baga?
Si eu cand am intrat aici, in septembrie anul trecut, citisem de la capitolul 1 tot.
21+
POZE
a.cicel spune:
Neatza si de la mine. s a aveti o saptamana super faina. Eu am o presimtire...ca o sa imi iau ceva concediu medical. Ca m-am saturat sa ma trezesc dimineata la 6 jumate. O sa ma trezesc si daca sunt in concediu, ca l-am obisnuit pe iubi sa ii duc cafeluta la nas dimineata, dar apoi macar pot sa lenevesc in pat. Fetelor, sa nu faceti ca mine. Iubi nu dechide ochii pana nu ii duc cafeluta la nas. Eu l-am invatat asa
21+
POZE
emilyjeuly spune:
'neata fetelor! simt miros de luni!
ma rog, ceva sa va mai inveselesc ziua:
Stiai ca?
1) Sexul e o cură bună.
De-a lungul experimentelor s-a descoperit că femeile în timpul actului sexual secretă un hormon (estrogen) ce face părul mai lucios iar pielea devine mai netedă.
2) Sexul tandru reduce defectele pielii si elimină aparitia eczemelor, curătă porii si pielea devine mai catifelată.
3) În timpul actului sexulal se ard caloriile suplimentare acumulate în timpul cinei romantice...
4) Sexul este cel mai bun sport!
Toti muschii corpului devin mai activi si tonifiati.
E mai plăcut decât să fi înotat 20 de bazine
s i nu avem nevoie de papuci speciali.
5) Sexul este o cură imediată asupra depresiei. Secretă endorfine în sânge, si provoacă plăceri euforice de la care te simti bine.
6) Cu cât primesti mai mult sex, cu atât mai mult oferi. Activitatea sexuală produce o cantitate mare de feromoni, ce înnebuneste partenerul.
7) Sexul este cel mai bun calmant din lume, de zece ori este mai eficace decât valiumul.
8) Un sărut pe zi tine departe pe stomatolog... sărutul produce o asemenea cantitate de salivă ce curătă resturile de mâncare din gură, reduce producerea de acizi, ce provoacă aparitia tartrului si preintâmpină aparitia aftei.
9) Sexul reduce dureri de cap migrenice. Actul sexual reduce contractia vaselor capilare din creier.
10) Sexul repetat desfundă nasul înfundat, sexul este antihistamin natural. Poate ajuta la vindecarea astmei si a febrei.
Transmiterea acestui mesaj î t i aduce noroc în dragoste.
Originalul se află într-o camera la palaiseau, si de mai mult de o mie de ori a fost trimis în toată lumea.
Acum ti-a fost trimis si tie "Sexul", teoria Sexului după 4 zile ce l-ai primit, îti va face o vizită, dar ca să primesti, ce e a ce promite, trebuie sa-l trimiti mai departe.
Dacă n-o faci, niciodată în viata ta n-o să mai faci dragoste cu plăcere.
Vei deveni singuratic, si organele tale genitale vor exista degeaba.
ey, ce ziceti!!?????????????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie