Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 28
krelia spune:
quote:
Originally posted by violici
Sa va spun sau sa nu va spun cu cine tin.
Pai am si eu pe cineva la sufletelul meu-STEAUA si desi e cam ciudat ptr mine il simpatizez pe Banel.E el mai colorat dar mie chiar i-mi place cum joaca si nu de azi de ieri.
eh, atunci...te primesc si-acasa ...si-ti dau si bonus o ciocolassik ros-albastra!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Si de ce e "mai ciudat pt tine"? N-am inteles, sorry! In rest...facem noi cinste la steliste~! Nu-i asa cumi?
quote:
Sa va spun sau sa nu va spun cu cine tin.
Pai am si eu pe cineva la sufletelul meu-STEAUA si desi e cam ciudat ptr mine il simpatizez pe Banel.E el mai colorat dar mie chiar i-mi place cum joaca si nu de azi de ieri.
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
.... In rest...facem noi cinste la steliste~! Nu-i asa cumi?
facem facem ....numa' sa nu ne ia valu' si sa ne imbatam ca ii...
26 august 2006
violici spune:
Ciudat ptr mine?
Pai...... intimpalator am auzit povestea lui si asta ma impresionat putin -dupa aceea am vazut si cum joaca ,adica chiar munceste pentru locul lui din echipa.
Si ca urmare -unde ma duc vorbesc si de el deci e ciudat ptr mine personal,ca mi sa lipit de suflet.
SunSmile spune:
LOL! Ma gandeam la altceva...DAR BRAVO tie! Si daca vrei o barfa intre fete...e un baiat uimitor...timid, cu un suflet cat casa, cu un talent incredibil si o putere de munca fantastica! E un om pe care-l iubesc milioane de romani si de la care asteptam golul in seara asta!!! Hai Baneeeelleeee!~
quote:
Ciudat ptr mine?
Pai...... intimpalator am auzit povestea lui si asta ma impresionat putin -dupa aceea am vazut si cum joaca ,adica chiar munceste pentru locul lui din echipa.
Si ca urmare -unde ma duc vorbesc si de el deci e ciudat ptr mine personal,ca mi sa lipit de suflet.
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Naty spune:
Buna!
Multumesc mult krelia, Elara, Kateryna si surata Eliana.
krelia m-ai convins cu Capsa si eu ma gandisem sa uit de acest restaurant ... acum m-am hotarat.
Cu luna inca nu m-am hotarat, oricum am de ales numai daca fac la Majestic, ca la La Templu nu au liber decat in octombrie.
Si eu sunt tare friguroasa si asta e motivul pentru care as opta pentru august. Pe de alta parte, eliana are dreptate, pot fi multi plecati in concediu. Si ultimii doi ani a fost asa cald in octombrie! Cand m-am dus sa nasc, pe 10 oct. am plecat in maneca scurta si cu un plovaras subtire de tot la ora 6 dimineata!
ciciep felicitari pentru rochita!
mickyyy iti trebuie certificatele prenuptiale de la dr., buletinele (si cand depui actele si in ziua casatoriei) certificatele de nastere in original si, daca ai mai fost casatorita, hotararea de divort irevocabila.
La noi a durat casatoria vreo 20-25 de minute cu tot cu pupaturile.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Mickyyy
...ia ziceti-mi si mie cum e cu casatoria la starea civila? Cat dureaza, ce acte trebuie, chestii de genul....
5 minute cu tot cu pupaturi......
acte...hm..nu stiu...ceferticatu' ala de la medic (ca esti apt pt casatorie )....nush ce alt ceferticat.declaratie prenuptiala...bolentinu' si ceferticatu' de nastere......daca uitai ceva..o sa ma completeze duamnele gata maritate
Pentru cununia civila trebuie actele de identitate in original, certificatele de nastere in original si copie, certificatele prenuptiale, 2 timbre judiciare de 5 mii fiecare. La primarie semnati si declaratia de casatorie, care e de fapt pe dosarul care vi se intocmeste atunci si unde va scrie ce nume de familie o sa aveti dupa casatorie.
21+
POZE
krelia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Cu cat timp inainte de nunta trebuie depuse actele la primarie?
Nana Motoc
Legal sau......cu shpaga?
26 august 2006