Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 27
krelia spune:
nu stiu fata...nu miroase kiar a tamaie..e un miros extrem de dulce...indescifrabil..indefinibil (huh..ce cuvant e asta? )...
hihihi...se pare ca m-a auzit de dimienatza cand ma plangeam....ca ulterior s-a vaitat el unui coleg...ca nah..dk asa miroase aprfumu'..ce sa faca??
io-l inteleg...da'....2 fasuri zic ca-s sufieciente..la un parfum atat d etare..si de..dulce...
quote:
Originally posted by tigrutz
Buna dimineata!
Krelia, cred ca al tau coleg foloseste un parfum scump intr-adevar, este unul de la o firma super cunoscuta care miroase a tamaie.... mi-a intors stomacul pe dos cand l-am mirosit, pana si vanzatoarele saracele ne recomandau orice altceva, numai ala nu....
sau nu despre parfumul asta vorbesti?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
violici spune:
salutare la toata lumea
Hai ca imi stricai ziua singura -ma dusei sa fac mici cumparaturi din jurul casei si ptr. ca ,casa mea e pe linga stadionul cu pricina cica, nu au voie sa vinda bauturi alcoolice azi.
SI EU CUM VAD MECIUL diseara fara o bere rece linga mine.
Dar mai am o solutie sa ma deplasez peste hotarele cu restrictie .
Dar care sunt acelea?
elyanne spune:
quote:Foarte frumoasa si slujba si corul. Mie mi-a placut foarte mult. Preotii foarte cumsecade... noi am fost cu cateva zile inainte sa ne spovedim si sa ne impartasim. Despre cor, au meritat banii... au cantat foarte frumos, nu stiu daca slujba ar fi fost la fel de frumoasa fara cor.
Originally posted by emilyjeuly
si noi facem la biserica Alba! si cum a fost slujba si corul????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
In plus, mi-a mai placut ca slujba a tinut exact cat au spus preotii, adica jumatate de ora. Nu am intepenit nici noi si nu s-au plictisit nici invitatii.
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine, miresici! La noi abia e 9 acum!
Sa aveti o zi usoara si felicitari miresicilor care si-au luat rochita! Vreau si euuuuuuu!!!!
Nana Motoc
krelia spune:
Iti dau io.....sampanie..vin si crema de visiki [:-))]...ah...uitai ce-i mai important...cu ce echipa tii?? ...
quote:
Originally posted by violici
salutare la toata lumea
Hai ca imi stricai ziua singura -ma dusei sa fac mici cumparaturi din jurul casei si ptr. ca ,casa mea e pe linga stadionul cu pricina cica, nu au voie sa vinda bauturi alcoolice azi.
SI EU CUM VAD MECIUL diseara fara o bere rece linga mine.
Dar mai am o solutie sa ma deplasez peste hotarele cu restrictie .
Dar care sunt acelea?
26 august 2006
emilyjeuly spune:
[/quote]Foarte frumoasa si slujba si corul. Mie mi-a placut foarte mult. Preotii foarte cumsecade... noi am fost cu cateva zile inainte sa ne spovedim si sa ne impartasim. Despre cor, au meritat banii... au cantat foarte frumos, nu stiu daca slujba ar fi fost la fel de frumoasa fara cor.
In plus, mi-a mai placut ca slujba a tinut exact cat au spus preotii, adica jumatate de ora. Nu am intepenit nici noi si nu s-au plictisit nici invitatii.
[/quote]
ce ma bucur! si noi am fost la nunta unei colege acolo si ne-a placut ca afost destul de scurta slujba si corul canta frumos! nici mie nu imi plac slujbele astea lungi, intepenesti acolo!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Mickyyy spune:
Hai sa va scot putin din meciuri ....ia ziceti-mi si mie cum e cu casatoria la starea civila? Cat dureaza, ce acte trebuie, chestii de genul.
Ma intereseaza la primaria sectorului 3, bucuresti, cred ca-i cea de pe Matei Basarab daca nu ma insel.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
...ia ziceti-mi si mie cum e cu casatoria la starea civila? Cat dureaza, ce acte trebuie, chestii de genul....
5 minute cu tot cu pupaturi......
acte...hm..nu stiu...ceferticatu' ala de la medic (ca esti apt pt casatorie )....nush ce alt ceferticat.declaratie prenuptiala...bolentinu' si ceferticatu' de nastere......daca uitai ceva..o sa ma completeze duamnele gata maritate
26 august 2006
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Mickyyy
...ia ziceti-mi si mie cum e cu casatoria la starea civila? Cat dureaza, ce acte trebuie, chestii de genul....
5 minute cu tot cu pupaturi......
acte...hm..nu stiu...ceferticatu' ala de la medic (ca esti apt pt casatorie )....nush ce alt ceferticat.declaratie prenuptiala...bolentinu' si ceferticatu' de nastere......daca uitai ceva..o sa ma completeze duamnele gata maritate
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Eee...daca ar fi fost doar dupa pupaturi, nici n-am mai fi avut motiv sa ne deplasam pana acolo, era consumata de mult .
Acum la modul foarte serios, tre sa ma marit repede ca nu vor aia de la banca sa-mi dea credit ca cica nu suntem sot sotie.....desi avem deja 2 copii impreuna!! Asa ca, desi am mai trecut odata pe la starea civila, habar n-am cum se procedeaza (ca atunci eram mica si rasfatata, se ocupau parintii de hartoage, ei au alergat si au facut totul, noi ne-am prezentat doar in ziua X la locul faptei). Si vreau sa aflu cat dureaza de cand depui actele pana ajungi sa spui Da-ul.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
violici spune:
Sa va spun sau sa nu va spun cu cine tin.
Pai am si eu pe cineva la sufletelul meu-STEAUA si desi e cam ciudat ptr mine il simpatizez pe Banel.E el mai colorat dar mie chiar i-mi place cum joaca si nu de azi de ieri.