Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 23
krelia spune:
quote:
Originally posted by elara
Kreliutz, eu sunt pe aici.
Da' nu am intzeles si partea a doua a postului tau...
mi...uizaut kef..adica eu...fara kef...houm..adica acasa...iu...adica voi?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by elara
Kreliutz, eu sunt pe aici.
Da' nu am intzeles si partea a doua a postului tau...
mi...uizaut kef..adica eu...fara kef...houm..adica acasa...iu...adica voi?
Mi...tot houm...da' asteptez sa go la Cora sa fac ceva achats...sa-mi umplu burtique...
Pup iuKrelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Naty spune:
Buna!
Fetelor, milostiti-va si dati un sfat unei novice in ale pregatirilor de nunta.
Am vazut trei restaurante care mi-au placut: Capsa, Majestic si La Templu.
Sala de la Capsa mi-a placut cel mai tare dar :
1. Seful de sala e un om imposibil, trebuia sa-i trag vorbele cu clestele din gura, tare antipatic, cred ca nu o sa ne putem intelege;
2. Sala e in forma de L, iar invitatii care ar sta pe latura lunga a L-ului nu vad de loc ringul de dans.
Sala de la Majestic mi s-a parut cam mica, cred ca or sa stea invitatii claie peste gramada. In schimb, sunt super draguti si amabili si deschisi la sugestii.
La La Templu mi-a placut asa si asa, dar si ei mi s-au parut oameni cu care se poate negocia si mai ales platesti exact pentru cati invitati au venit - zici ca vin 100 si vin 80, platesti 80 de tacamuri. Preturile sunt mai mici decat la primele doua. Intrarea nu mi-a placut ca e in spatele unor blocuri.
HELP!
Astept si eu niste pareri ce sa aleg
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Mi...tot houm...da' asteptez sa go la Cora sa fac ceva achats...sa-mi umplu burtique...
Dk te duci in C. pantelimon...si daca ai "drum" la aragaze & hote...sa-mi zici si mie daca vezi asa...din mers...filtre din alea hirtio-buretzoase pt hote ...ca al meu trebuai sckimbat de-un car de ani si io...n-aveam nici o treaba..noroc cu o pretina care m-a initziat in ale filtrului de hota
26 august 2006
Naty spune:
Su cu scuze ca ma lungesc,
mai vreau sa va cer o parere - august sau octombrie?
As opta pentru octombrie ca e luna in care s-a nascut bebelina mea, dar n-o fi prea frig?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
krelia spune:
quote:
Originally posted by Naty
Fetelor, milostiti-va si dati un sfat unei novice in ale pregatirilor de nunta.
Am vazut trei restaurante care mi-au placut: Capsa, Majestic si La Templu.
Sala de la Capsa mi-a placut cel mai tare dar :
1. Seful de sala e un om imposibil, trebuia sa-i trag vorbele cu clestele din gura, tare antipatic, cred ca nu o sa ne putem intelege;
2. Sala e in forma de L, iar invitatii care ar sta pe latura lunga a L-ului nu vad de loc ringul de dans.
Sala de la Majestic mi s-a parut cam mica, cred ca or sa stea invitatii claie peste gramada. In schimb, sunt super draguti si amabili si deschisi la sugestii.
La La Templu mi-a placut asa si asa, dar si ei mi s-au parut oameni cu care se poate negocia si mai ales platesti exact pentru cati invitati au venit - zici ca vin 100 si vin 80, platesti 80 de tacamuri. Preturile sunt mai mici decat la primele doua. Intrarea nu mi-a placut ca e in spatele unor blocuri.
HELP!
Astept si eu niste pareri ce sa aleg
apai..hai s-o luam pi puncti...si..sa ma pun in locul tau..cam cum as gandi eu..
1...de omul imposibil e bine sa te feresti si sa-l lasi in lumea lui - capsa out
2...nu prea e in avantajul nostru ca invitatii sa stea inghesuiti si sa nu se simta bine, pana la sfarsit - dk totusi ti s-a parut cam mica, mai fa o vizita si intreaba-i (dk nu i-ai intrebat deja) - care ar fi nr. optim de invitati in acea sala (asta, ca sa nu te iei dupa impulsul potrivit caruia "ti s-a parut cam mica"
3...daca asa si asa-ul ala este din cauza intrarii...forget about it..lumea vrea sa se simta bine inauntru..nu afara (ca doar n-o fi printre gunoaie si puradei de strada, nu?) sa stii ca nici la mine intrarea nu exceleaza...nu seamana cu palatu' mogosoaia, oricat mi-as imagina io cu okii inchisi, da' asta e! ...sfatul meu...daca restul ti-a placut (oamenii, pretul, interiorul, utilitatile), eu zic ca nu trebuie sa te cramponezi de o intrare...fie ea si printre blocuri...
26 august 2006
elara spune:
Krelia, multzam de explicatie.
Si eu uitat acsa keful da' am de stat pe acilea ..ca am treaba... INCA si dependentza nu ma lasa sa stau fara sa trag cu okiu' pi forum
In ceea ce priveste raspunsurile date lui Naty, ce mai, esti de nota 10! Nu cred ca poata raspunde cineva mai limpede de atat (sau altfel.. ). Eu una sunt in total asemntiment cu tine.
Doar nu degeaba ti se spune GURU
Naty, eu (adik o friguroasa notorie ) as alege AUGUST cu ochii inchisi, mainile si picioarele legate si surda chiar Doar de asta am si renuntzat sa fac nunta in 2005 ca nu gaseam rest VARA , ca pt mine octombrie e brrrrrrrrrrrr prea mult, prea tarziu....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Aaaaaa si eu mai aveam un argument FORTE !
Sa pot aniversa n ani de la casatorie, vara, in contzed, undeva... la munte sau la mare.. , pi aici sau..peste hotare...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
dyadya spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Uite aici mostra de raspuns politically correct: so, m-am saturat si plictisit sa ma "cert" cu toata lumea pt echipa mea de suflet. Am invatat sa respect parerile fiecaruia atata vreme cat sunt exprimate decent! Deci...fie ca cei mai buni sa castige! Si fie ca invingatorii de maine sa fie si finalisti pe 10 mai. Romania are nevoie sa-si mai "spele" imaginea si sportul e o solutie buna!
Din partea mea...succes fetelor la pregatiri!
Succes celor mai buni baieti...stelistilor..maine seara!
p.s. mi-ar fi placut sa vad rapidiste sau steliste pt ca asa simt si nu pt ca tine sotu, tata, socru, cumnatu, vecinu cu respectiva echipa....asta asha k rautate!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Sun-ule eu am plecat azi la scoala dupa ce-am dat ultimul mesaj, si ma jur ca am citit si-am rascitit acum ce-am scris azi-dimineata dar nu vaz nimic ofensator, ca sa zic asa! Sper ca nu te-am suparat eu cu nimic! Si sper ca la faza cu decenta nu la mine te refereai! Ca daca am zis ceva ofensator, o zisei fara intentie si n-am vrut.
Iar apropo de tinutul cu o echipa pt ca tine tata, pretenul sau altcineva cu ei....well tata e rapidist, al meu e stelist...iar eu de cand ma stiu ma asortez in alte culori!!! Din proprie initiativa, si spre disperarea lui taica-miu, care a fost binecuvantat cu o fata careia ii place fotbalul dar culmea, tine cu altii!!!
Te pup si daca te-am suparat cu ceva, iarta-ma!!!!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
quote:
Originally posted by krelia
...... "ti s-a parut cam mica" ......
sper ca sunt singura care se gandeste in momentul asta la tampenii..........
si..ca sa revin...elaroo...io sper ca gresisi acolo..cum sa fiu maica de nora 10?? ai innebunit?? sau tu vrei sa-mi fac echipa din copii??
eh...si totusi..r e lg t..asa ca...intelesa baba ce vrusasi sa scrii....da'...ma facui ca ploua...ete asa...ca sa mai scriu pe langa sobect..nah'....
Naty....io dorm vara cu sosete, soro ... asa ca din partea mea....ti-a clar ca august
26 august 2006