Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 22
elyanne spune:
quote:Hai nu fii suparata ca sigur gasesti...
Originally posted by andreea_trend
Kreliutz poti sa stergi de la fata din listutza Biserica... ca fui azi si era fulllll ... asa imi trebuie daca le fac pe toate in ultimul timp
Ca sa nu mai zic ca am colindat azi tot bucurestiu si nu am gasit nimic ...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Daca iti spun cum mi-am gasit eu biserica vei rade de mine...
Eram si gravida in 2-3 luni, era prin mai si noi aveam nunta pe 3 iulie... Am cautat in zona restaurantului biserici unde sa mai gasim loc... ba nu era nimeni la biserica atunci cand mergeam noi, ba nu mai gaseam liber... si pentru ca nu mai aveam timp si chef sa bat tot Bucurestiul, am pus mana pe Pangini Aurii ... am cautat dupa strazi, ca sa fie relativ aproape de rest. si am pus mana pe telefon. In juma de ora aveam biserica... Am fost fuga sa vedem biserica si sa platim avansul si am rezolvat problema. Noi am facut nunta la Biserica Alba de pe Calea Victoriei.
Asa ca stai linistita ca sigur gasesti ... mai ales ca mai ai destul timp
Happiness_4_us spune:
Superba rochita Izabela, imi place la nebunie.
Krelia, mercic mult de sugestii. Noi deocamdata nu am platit decat restaurantul, muzicantii, fotograful si firma care aranjeaza sala si asta am facut-o in ianuarie inainte sa venim inapoi in Islanda.
dati-mi si mie va rog frumos informatii. Unde in Bucuresti as putea gasi rochii de mireasa mai multe modele, adica sa ma duc si sa stiu sigur ca gasesc una sa-mi placa?
Vreau sa fie simpla, nu incarcata.
Eu am cautat pe net la Agnes Toma si am gasit ceva care-mi place si ma gandeam can ajung in tara sa ma duc sa imi iau ceva de la ea. Noi avem biletele de avion pe 15 iulie si nunta pe 29.
Restul cumparam de aici, verighete, invitatii, carduri, costum de ginere si incaltari, inclusiv tinuta ptr cununia civila.
Multumesc mult de ajutor.
Pupici.
Nana Motoc
Happiness_4_us spune:
Andreea, si eu sunt de aceeasi parere cu Eliana. Linisteste-te ca sigur o sa gasesti biserica. Fii perseverenta si nu te lasa asa usor. O sa vezi ca o sa fie totul bine. Iti tin pumnii.
Nana Motoc
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by elyannequote:Hai nu fii suparata ca sigur gasesti...
Originally posted by andreea_trend
Kreliutz poti sa stergi de la fata din listutza Biserica... ca fui azi si era fulllll ... asa imi trebuie daca le fac pe toate in ultimul timp
Ca sa nu mai zic ca am colindat azi tot bucurestiu si nu am gasit nimic ...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Daca iti spun cum mi-am gasit eu biserica vei rade de mine...
Eram si gravida in 2-3 luni, era prin mai si noi aveam nunta pe 3 iulie... Am cautat in zona restaurantului biserici unde sa mai gasim loc... ba nu era nimeni la biserica atunci cand mergeam noi, ba nu mai gaseam liber... si pentru ca nu mai aveam timp si chef sa bat tot Bucurestiul, am pus mana pe Pangini Aurii ... am cautat dupa strazi, ca sa fie relativ aproape de rest. si am pus mana pe telefon. In juma de ora aveam biserica... Am fost fuga sa vedem biserica si sa platim avansul si am rezolvat problema. Noi am facut nunta la Biserica Alba de pe Calea Victoriei.
Asa ca stai linistita ca sigur gasesti ... mai ales ca mai ai destul timp
Exact asa am patit si eu...
Hhhhmmm... la pagini aurii chiar nu m-am ganditi...
Mersic
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Buna dimineata, fetelor! Acum ca am scapat de marele stres, am putut sa ma ocup si de poze. Asa ca va invit in albumul meu sa-mi vedeti, in sfarsit, paharele si invitatiile! Astept comentarii!
Diverse pentru nunta
...mama, mama ce pahare mumoase da nici cu invitatiile nu imi e rusine! Foarte frumoase!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
elara spune:
Buna, fetelor.
Andreiutz, o sa fie bine, ai sa gasesti biserica pana la urma. DD le rezolva el pe toate. Are El un plan. Pup dulce sa treaca supararea.
Moko, felicitari.
Pozici cu rochitza o sa vedem si noi?
Alynutza, dar place card-urile nu le asezi pe toate mesele ca sa stie invitatii uned sa se aseze? (cum le zice si numele de fapt)
De ce vrei sa le asezi pe o anume masutza?
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu vreau sa fac o fata micuta de masa, care sa vina peste cea alba pe masuta pe care vom aseza "place card"-urile. Si mi-ar fi mai usor asa decat sa stau s-o tivesc, mai ales ca trebe facut ceva subtire si finutz, ca materialul.
si multumesc.Miresica de 15 iulie
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
knock knock!!!
eniuan zer??? ....
mi....uizaut kef....houm....iu???
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Kreliutz, eu sunt pe aici.
Da' nu am intzeles si partea a doua a postului tau...
Ma bucur mult ca va placut filmuletzul. Si eu m-am amuzat teribil vazandu-l. De fapt, tot biroul... Oare cate dintre noi si cati dintre iubitii nostri se regasesc in "tiparul" acesta? Eu una recunosc ca ma identific binisor cu personajul.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Personajul feminin, of course
Seneca
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Am si eu nevoie de un sfat, please
Cele care v-ati facut singure marturiile, cum ati procedat cu taierea organzei? Am auzit ceva de taiat cu foarfeca incalzita... Incalzita cat? Si cum?
Eu azi ma duc sa cumpar voal si paspol bleu sa-mi confectionez voalul. Am renuntat la ideea de dantela pentru ca rochita e si asa incarcata si nu am sanse sa gasesc dantela care sa semene macar (darmite sa fie identica) cu cea de pe rochitza. O sa achizitionez si ceva dantelutza + voal (nu tul, voal) pentru a confectiona un neglige care sa-l lase pe iubi in noaptea nuntii. Sper sa-mi reusesca .
La capitolul realizari mai pot adauga tortul, ca am fost ieri sa vorbim de principiu. Atata pot sa spun ca va fi super bun, combinatie de mousse ciocolata cu lamaie-portocala, si noi vom avea tortul miresei plus mini-tortuletze personalizate pentru fiecare invitat in parte. O sa ne coste ceva, dar produsele folosite de tanti respectiva sunt 100% si de calitate impecabila. In plus, pana la nunta noastra ne-a promis ca va gasi o solutie sa nu avem artificii la tort. Era nemultumita ca intotdeauna artificiile lasa scrum pe tort si miros urat. N-am putut decat sa-i dau dreptate. Asteptam sa vedem ce solutie va gasi.Miresica de 15 iulie
Alynutza! Bey, ci feti am eu acilea!!
sa nu iti spun ca si ideea nostra cea geniala e sa facem tortul miresei mai mic si invitatilor sa le dam mini torturi personalizate??? Asa ca fii tu buna si ajuta un om nacajat si spune-mi si mie cat te costa toata tarasenia, macar sa imi fac una ideea, ca sigur in Bucuresti preturile difera...in sus...Si in plus tre sa ma gandesc cum sa transport tortu de la Bucuresti la Valcea...ce mai o intreaga aventura...
Va pup, dupe o lunga absenta...