Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Rallu, ai innebunit?! Fir-ar ea de cafeluta sa fie, cu tot cu romul din ea!!! Ce facusi, pusasi de 3 ori aceeasi postare?!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Ma simt ca-n Zona Crepusculara, dar pot sa jur ca am vazut triplu mai devreme!Clar ca am incurcat si eu cana de cafea cu altceva!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh..asa mai merge

apropos de "patania" asta...tot la radio..de dimineatza..am auzit una super tare ...
dialog intre 2 indivizi:
1ul - ma, am niste maioneza in frigider, vreo 2 canistrutze ashe..nu vrei si tu una???
2lea - pey, de ce sa vreau ma io maioneza?
1ul - pentru ca esti varza mah...d-aia...ca sa-ti faci o salata..

super tare!!!

PS...mai cunosc si io niste verze..cre' k o sa-mi fac niscaiva stoc prin frigider

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Scuzati pe incurca-lume dar dupa lupte seculare, care au durat vreo 10 min, a reusit in final sa repare postul.

Acu tre sa recunosc ca iar am un frappe in fatza...da' cu mana pe inimioara jur ca n-are altceva in el decat laptic, ness, zahar si frisca...deci nu de la asta mi se trage.
Sa fie scortisoara de vina...ca uitai sa o mentionez si pe ea.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

adirys si trendusor, modificarile au fost facute in listuta!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

stiti ca eu eram impotriva lautarului acasa, dar cred ca ma mai gandesc....adica sa va zica fata ce s-a intamplat....ma tot duc in ultima vreme la o carciumioara d-asta unde se mananca bine, arata ok, plus ca e aproape de casa, intr-un cuvant imi place (sau ar fi trebuit sa scriu intrun...?)...si canta acolo in fiecare seara niste lautari (bine, e o formatie de romani, dar asa le zic eu)....si, de ce sa nu recunosc, chiar imi plac, ma gandeam sa le zic sa vina la mine sa-mi cante si mie inainte sa plec la biserica...bine, nu in fata blocului, doar la mine in casa..
....si ca sa fiu cinstita pana la capat, lautarul principal, adicatelea solistul, arata chiar bine, are niste ochi frumosi..... si i-am zis lu' al meu ca-mi place....a zis ca e ok din punctul lui de vedere, da' sa ma duc singura sa negociez....imi zicea "hai ca poate iti pica si tie ceva de la lautar, mai mult decat cateva cantecele acolo..."

si uite asa cineva o sa vina la biserica cu certificatul de la medico legal in locul aluia de casatorie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

ZUZETELOR!!!!!
Santaloase, alkoliste, verze....io acuma stau in coltz(asa cum am stat si in weeknd cand am "gatit" "suce") asa ca nu dati cu scaune si alte cele ca nu ma ating! Si oricum sunt suspecta de gripa aviara...ma mananca pasarelele de pe acoperish!
Dya....da' tii cu Steaua maine, da? Ca altfel, la urmatoarea sedintza de gatit, promit sa fac ceva fierbinte si tare ca sa te friga!...intre ochi
Deci...ma scuzati, stimate doamne...in devenire! Eu sunt o zuzeta dusa, nemireasa, ne..buna, ne...sanatoasa si nu trebuie sa va bateti capul cu post-urile mele de kko!
Tigruletzule....pai si ce te impiedica sa mergi sa vb? Ai grija totusi cu solistul!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

of...ce-as mai ingurgita o musaca........cu kko cu tot ....
....Acapulcoooo.....

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

ZUZETELOR!!!!!
Dya....da' tii cu Steaua maine, da? Ca altfel, la urmatoarea sedintza de gatit, promit sa fac ceva fierbinte si tare ca sa te friga!...intre ochi

Uite aici mostra de raspuns politically correct: maine tin cu Roamnia, si indiferent cine va castiga eu o sa ma bucur si indiferent cine va pierde o sa-mi para rau pentru ei!
daca vrei sa intru si in alte detalii, apuca-te de pregatit ceva fierbinte!
Iar la cat sunt de impartiala maine, mai e cazul sa-ti spun ce combinatie de culori ma defineste?!
Dar eu plec acum la scoala, asa ca ma astept sa vin disera acasa si sa gasesc pe aici kilograme de rosii-albastre aruncate spre mine!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna fetelor! MAmma da ce ait mai scris. Nu mai intra omul 2 zile si gata cele 10 pagini de discutii!

Kreliutza, poti sa ma treci si pe mine pe lista de nsaici de 2006? Nasesc pe 20 august 2006 2 prieteni dragi de facultate.

Fetele, care stiti... daca nasesc propiul frate (care mai e si geaman) are ceva? Eu stiu ca nu! Are nunta pe 26 august si nu si-a gasit inca nasi, si ne-am oferit noi, avand in vedere ca si cu prietena lui sunt prietena foarte buna din copilarie.

Care stiti..lamuriti-ma si pe mine, please!

Pana una alta sunt nasica de 20 august 2006.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput