Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Neata...
Hai ca ma enerveaza astia cu patinoarul Floreasca, cum adica, dupa ce ca avem doar 2 in Bucuresti? Adica stiu ca mai apar astea sezoniere, dar pe bune, intr-o capitala europeana mi se pare super aiurea...ma rog, oricat m-as revolta nu cred ca are valoare, asa ca....
In alta ordine de idei, sa aveti o zi super cum imi doresc si mie, poate se rezolva o data problemele de la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mda..am auzit...Medina Cantalejo.......sper sa fie ok...si sa nu i se para brunetii nostri (manca-i-ar mama )...prea bruneti ...

La Multi Ani, iubitului meu din tinerete - LACA!!!

quote:
Originally posted by SunSmile

Da' vestea cealalta "misto' ai auzit-o?
Maine avem arbitru la centru pe spaniolul din derby-ul Barca-Real. Sper sa nu vada penalty-uri inventate si alte cele, deshi....
Am emotiiiiiii!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hai ca-mi bag si eu nasucu pe la gagici.

Buna dimineata, gagici,

Salutam toate fetili: santaloase (rosii si galbene), tizele, blondele etc.

Dya mama...sigur pe noi nu ne-au despartit la nastere? Sunt super paharele tale. Plac mult la mine.
De fapt imi plac si invitatiile desi niste tantii rele de p'aci zice ca e rosii. Rosu e una din culorile mele favorite.

Ce mai facui eu?
Mai nimic...uimitor da' parca incep sa ma potolesc (desi al meu zice ca nu-i posibil asa ceva).
Am reusit sa dam comanda de rochita pt. maman si sambata facem un tur cu soacra poate se imbraca si dansa. Aaa...si tot sambata la ora 2 am programare la machiaj. Sa de Domnul sa-mi placa la fel de mult ca si coafura.

Cam atat momentan ca am de dat un telefon si respectiva nu binevoieste sa raspunda la apel asa ca incep sa ma ienervez incetisor.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Neatza, tigrutz
Stai tu linistita, la cat de mici suntem noi...cainii latra, caravana trece...apropos de probleme..eu chiar sunt curioasa cum vor rezolva ei problema tigarilor aruncate din masina direct pe strada...asa ma oripileaza gestul asta...zau...capitala europeana...doar pe harta..ca in rest...suntem o tara plina de spagari, nesimtiti, oportunisti, prosti, lenesi..iar oamenii care merita se pierd in meandrele concretului ...mama....ce le am..este?

quote:
Originally posted by tigrutz

Neata...
Hai ca ma enerveaza astia cu patinoarul Floreasca, cum adica, dupa ce ca avem doar 2 in Bucuresti? Adica stiu ca mai apar astea sezoniere, dar pe bune, intr-o capitala europeana mi se pare super aiurea...ma rog, oricat m-as revolta nu cred ca are valoare, asa ca....
In alta ordine de idei, sa aveti o zi super cum imi doresc si mie, poate se rezolva o data problemele de la munca...

26 august 2006

Mergi la inceput

Neatza si tie, alcolisto!
buueeii..rosu imi place si mie ..iar in combiantie cu albastru.....e belea belea...e drept..visiniul e o mixtura intre astea 2..insa...cand il pui langa alb....nu-mi mai place ...da' invitatiile lu' coana blonda imi plac

quote:
Originally posted by Rallu

Hai ca-mi bag si eu nasucu pe la gagici.
Buna dimineata, gagici,
Salutam toate fetili: santaloase (rosii si galbene), tizele, blondele etc.
Dya mama...sigur pe noi nu ne-au despartit la nastere? Sunt super paharele tale. Plac mult la mine.
De fapt imi plac si invitatiile desi niste tantii rele de p'aci zice ca e rosii. Rosu e una din culorile mele favorite.

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Tizabela misto rochita. Imi spui si mie asa un pret informativ, cat caosta? si cam ce preturi au rochitele in Italia?
Croatia- misto. au fost si prieteni de-ai nostri si am vazut poze. partea proasta e ca nu prea sunt plaje cu nisip.
Vera ma bucur pt. Vladut. sa ajungem si noi asa, cat mai repede. acum vad ca a inceput sa pape, am rezolvat si problema constipatiei, sper sa ne intram in normal.
Foarte frumoase invitatiile.

fetele pupici.
azi merg sa pun la posta invitatiile de botez.
poate am timp sa fac o poza sa le vedeti si voi.
noua ne plac cum au iesit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata gagigilor...
Saru'mana pt incurajari ... chair aveam nevoie ca sunt cu nervi la pamant .. ca de... nu-mi era deajuns ca nu gasesc biserica ... ete ca acum nu mai dau nici de formatie

pup la santaloase

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Rallu
[

Zau ca ma intreb si eu! Ne-o fi mosit acelasi doctor!
Mai, nu-i chiar rosu pe invitatii si nici chiar visiniu e ceva intre!Ma bucur ca va plac si invitatiile si paharele mele, ca eu mi-s tare mandra de toate! Si, Krelia, ma bucur ca-ti place textura fotoliului!
Trendule, cum sa nu gasesti biserica in tot Bucurestiul asta?!
Cat despre povestea cu patinoarul...si cu parcurile(ati vazut cate parcuri se cer retrocedate?)si pe mine m-au apucat dracii ca primarii nostrii cu gura urla ca vor pastrarea spatiilor verzi, iar cu mana semneaza autorizatii de constructie!Nu mai zic cu ce parte a corpului gandesc!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Altadata..sa ai incredere in mine!!!!

Era alcool!!!! - posturile tale o dovedesc din plin!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

Originally posted by krelia[/i]
Neatza si tie, alcolisto!

Nu era bey, alcool...era o cafelutza mai evoluata. E drept ca evoluase spre un rom mic :))). Da bun domne, buuunnn....si scump domne, scuuump.....

quote:

buueeii..rosu imi place si mie ..iar in combiantie cu albastru.....e belea belea...e drept..visiniul e o mixtura intre astea 2

Si visiniu e mumos mey...

Hai ca raspunsa aia la telefon, ma ienerva de-a binelea asa ca imi iau picioarele la schinare si ma duc pe capul lor.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput