lapte formula, pana cand?

lapte formula, pana cand? | Autor: Raluca

Link direct la acest mesaj

Am intrat la polemici cu mamici, bunici si toata lumea a tot stiutoare in educarea si cresterea copchiilor, motivul: m-am inteles cu nenea dr. ca pana la 2 ani ar fi bine sa-i dau Ilincai lapte formula...zis si facut, bem in continuare Nan si ne merge bine cu el DAR...toti zic ca bebelul trebuie trecut pe lapte de vaca,... ca altfel nu o sa-l mai accepte si bla, bla, bla...ce ziceti, voi la ce varsta ati facut trecerea de la formula la laptikul de vaca?
Multam!

Raluca si Ilinca (1 an si 3 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Raluca,aici se da lapte formula pina la un an.Dupa aceea se considera ca nu mai este destul de bogat in ceea ce îi trebuie lui bb,deci se da un lapte special numit,lapte de crestere.Este destul de scump deci se da alternativ cu laptele normal de vaca(lapte intreg,nesmintinit).
Acuma,daca doctorul pediatru e de acord de ce nu? dar s-ar putea ca mai tirziu sa refuze laptele de vaca,poate nu o sa îi placa gustul,obisnuita cu laptele formula.
Pupici,Corina si Anna

Quand il sent l'heure venue, le guerrier de la lumière abandonne
tout et
part pour l'aventure dont il a tant rêvé .
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

pana la 1 an se da formula. Pediatrul mi-a zis sa ii dau lapte praf - darling sau malita. Asha ca asta papa Alex de cand a facut 1 an :)))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Raducu are 9 luni si am trecut la un laptic de crestere de la Nestle (imbogatit cu fier, pe care scrie ca se da de la 1 an, da' asta e) in combinatzie cu Milumil 2.... pana acu', s-a comportat bine. Mai tarziu trecem si la laptele normal. Cam asta e.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

De ce praf Luizo??? Pentru microbi si alte de-astea sau ala e mai special?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Noi am rezolvat simplu dilema "lapte de vaca sau formula", ca domnisoara nu mai bea lapte deloc! Dar cerealele (care se fac cu lapte) i le fac cu lapte de vaca.Oricum, nu cred ca i-as fi dat formula in continuare ca ar fi fost mai grea trecerea la lapte de vaca, pe masura ce ar fi crescut.Si apoi ii mai pun laptic in diverse feluri de mancare si ce era sa fac? Sa tot prepar formula??Cu lapte de vaca e mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

cred ca pt. microbi si alti carcalaci......

quote:
Originally posted by Raluca

De ce praf Luizo??? Pentru microbi si alte de-astea sau ala e mai special?

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Raluca, nu te lua dupa lume.
Eu i-am dat lapte formula, Bebelac, pana acum 3 zile.
Diana are 1 an si 5 luni. Daca mai aveam gratuit ii mai dadeam.
Dar acum am trecut pe lapte de vaca si la acceptat foarte bine.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Saru' mana de raspunsuri, mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si eu stiu ca pina la 1 an se da FORMULA. Pe aici,insa,exista un lapte concentrat(poate ma ajuta cu descrierea eapopescu!!!) special pentru bebeii de la 5 luni in sus,NESLAC se numeste(de la NESTLE),se pune jumate lapte,jumate apa fiarta si e gata de baut.De la 1 an exista de la DELTA(DANONE)Advance,lapte proaspat pentru copii cu aroma de vanilie si vitamine...Asta pe aici...Noi acum bem DELTA(DONONE)Advance.
De la 6 luni am baut laptele concentrat de la NESTLE.

Theodora, Alexandros, Yannis(1 AN pe 03.Aprilie.2003)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu i-am dat lapte formula pana pe la 1 an si 4 luni, iar apoi am trecut pe lapte praf Malita!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput