lapte formula, pana cand?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Simona are un an si jumatate si bea Milumil 2 .Am incercat sa-i dau Dorna dar nu vrea decat cu biscuiti si cu lingurita.Eu ii dau formula pana numai vrea pt ca e mai sigur si mai usor de facut.Am incercat cu Parmalat pt 1-3 ani dar nu-i place .Eu ii dau pana la 2 ani.

Te pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Cristinei i-am dat NAN pana pa la 8 luni ,dupa care l-am schimbat (la "ordinul" pediatrului) cu BEBA tot de la Nestle.
In prezent papam La Dorna,desi doctorul mi-a recomandat sa-i dau Nido (si n-am gasit)sau oricare lapte praf din care pot bea si adultii.
Cristina siCristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Si eu i-am dat Biancai lapte Milumil pana la varsta de 1 an si 5 luni,dupa care i-am dat lapte Dorna,l-a acceptat fara probleme;si acum bea lapte,dar la punga-Oke,deci nu cred in varianta ca se obinuieste cu laptele formula.Daca merge bine cu un lapte,de ce sa-l inlocuiesti?Cel putin eu asa am procedat si i-a fost bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Buna

mara, care acum are 1 an si 9 luni, a mancat milumil 2 pana la 10 luni. pentru ca oricum nu este alimentul ei preferat, la 10 luni am trecut la parmalat prima crestere. parmalat a baut pana la 1 si 2 luni, cand am trecut la LaDorna albastru. problema nu a fost la trecere si faptul ca nu prea ii place laptele, indiferent de model, formula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Copiilor mei le-am dat lapte formula pana la aproape un an. Apoi, i-am trecut pe lapte de vaca si-l tolereaza foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

eu i-am dat milumil pana pe la un an; dupa aceea a refuzat cu indarjire orice fel de lapte (consuma in schimb foarte multe iaurturi). Am preferat sa-i dau formula deoarece a ramas cu wheezing dupa o bronsiolita urata si citisem ca alergia data de laptele de vaca se poate manifesta si sub forma unor probleme respiratorii. De cateva luni a inceput sa ceara lapte si i-am dat Dorna albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Copiii care au implinit un an pot fi trecuti pe lapte de vaca nesmintinit (fullcream), stomacul lor fiind suficient de matur sa tolereze laptele. Iar laptele pe care l-am folosit eu a fost din acela pasteurizat, care nu mai trebuie fiert, ci doar incalzit putin, sa nu fie prea rece din frigider. Sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Va multumesc pentru sfaturi dragelor, cred ca vom mai merge nitel pe lapte formula apoi ne vom adresa lui MUUUUU pentru laptic.

Raluca si Ilinca (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina liliana spune:

Cristian nu mai vrea laptele.Am incercat Nan,Beba,Bebelac dupa Milupa 2 si nu mai stiu ce sa-i dau.Ce ma sfatuiti?Pot Dorna albastru sau ce altceva?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Salut Ralu.Daniel la 1 an si 2 luni papa si el lapte de la muuuuuuuu,amestecat cu putin Nan cat mai e.Oricum ii place tare mult si am de unde sa-i dau proaspat.In rest nu am rezerve fata de acest lapte ,decat apa chioara de la Napolact....

Mergi la inceput