Bebelusi de martie-aprilie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
andrruzza spune:
gabrianah, sanatate multa lui Gabriel
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
La multi ani Rada! 

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gegea spune:
Gabrianah si Andruzza, va multumesc din suflet pentru implicare.
Gabrianah, in urma unui search, chiar gasisem subiectul tau referitor la aceeasi problema si inca unul asemanator si m-am infiorat vazand prin ce ati trecut. Va urez muuuulta sanatate... vad ca si voi aveti probleme. 
Nu sunt prea coerenta, nu am manacat nimic, sunt si eu racita, iar micuta vrea numai la san. A baut si ceva ceai, am incercat sa-i dau si mar ras, dar nu vrea, de fapt refuza orice vine din castronas. Ii fac suc si incerc sa-i dau, mai degraba vrea lichide.
Va 
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
mamanati spune:
Buna dragele mele mamici,
Am intrat si pe la voi sa va salut si sa va spun ultimele noutati. Ieri am fost la eco. Bebe e bine in burtica. Jucausa, nevoie mare, tot cu minutele pe linga fata. E si ea cu 1,5 saptamini mai micuta, dar sanatoasa sa fie. Are 306 gr, si 25 cm. Si se pare ca si bebele asta e FETITA, cea ce ma bucura mult.
Sper si in continuare sa fie totul bine,
Pupicei de la noi,
Nati
21+
dariaevelin spune:
mamanati iti doresc sa ai parte de un copil minunat. Sa fie sanatoasa si sa va implineasca! Ma buicur enorm pentru tine. M-am tot intrebat oare de ce nu ai mai aparut!
rrox ai niste fete spectaculoase!!! Ioana a crescut mult si e tare frumusica. Iar Mariuca... este o domnisoara delicata!
geani doamne! Imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. Dac ai incredere in medic,urmeaza-i sfatul! Sper ca Dariuta sa sae simta mai bine. Va doresc sanatate si voua si recuperare rapida!
gabrianah sanatate micutului.Va pupam cu mare drag si abia asteptam vesti si poze noi.Multumim pentrua apreciere.
connieimi pare tare rau,habar n-am ce sa-ti spun despre bubite. Pot sa-ti spun cum il imbracam noi pe bb.Avem 26-27 grade,prin casa o pereche de pantalonasi si o bluzita,iar seara in body cu maneca lunga si pantalonasi fara picior+ sac de dormit
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
gegea,acum intru si vad ca aveai nevoie de ajutor;nu stiu daca e tardiv,dar intai as vrea sa-ti pun cateva intrebari,ca sa ma lamuresc ce raspuns sa-ti dau:
-imediat inainte sau in timpul examinarii,Daria a plans mai tare?
-are modificari de voce,tuse latratoare
-prezinta dificultati in respiratie ori wheezing,zgomotul acela suierator de care tot am discutat pe aici?
-febra a facut?
-la voi ce simptome sunt ;au inceput inainte sau odata cu ale ei?
Incerc sa te ajut asa,de la distanta,pe baza raspunsurilor.
Sanatate si voua si lui nati al gabrianei!
connie,din pacate nu ma pricep ca sa-ti raspund,desi am vazut pozele si as suspecta o alergie sau ciupitura de purice,dar cred ca mai bine discuti cu pediatrul.
Alex nu transpira decat la cap noaptea,si e imbracat,la 24-25 grade,cu salopeta cu maneca lunga si cu piciorus si o pilota de bebei.
Afara il tin cu fes/caciulita subtire[doar azi i-am scos-o,la Cazino Constanta,pe plaja,ca nici nu adia vantul,era splendid
],body+bluzita+jacheta subtire sau vestuta cu gluga,pantaloni +strampi/sosete,depinde cat de gros e pantalonul,evident ghetute
.Am de rezerva pulovar si fular,dar le plimb cu mine de o saptamana
.
mamanati,ma bucur nespus,bravo,tine-o asa inainte!Multumim de impartasirea bucuriei cu noi.
Dragele mele,Alexandru umbla prin casa fara probleme,face cate 10 pasi singurel,asta-seara tocamai l-a filmat sotul meu.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
connie1974 spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile cu imbracatul si bubitele.
Nu e piscatura de purice, ca daca era vreo unul ma "ataca" si pe mine ca s-a intamplat sa culegem de pe la matele care se aciueaza pe la bloc si imediat eram pictata. Ma gandesc la vreo alergie, dar nu-mi dau seama de la ce e. Cred ca acu vreo doua luni a mai avut asa si dr. mi-a zis ca nu stie ce e , ca poate l-a piscat ceva sau alergie de la ou, ca din celelalte alimente nici una nu era alergena. Dar acu n-a mancat ou. Dar sa vad cum evolueaza si vorbesc iar cu ea.
Trebuie sa-i fac baie ca nu mai are rabdare. Azi a dormit in total cred ca vreo ora si e obosit si agitat si m-a muscat de am pe mana numai dintisori.![]()
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Somn usor la pitici.
gegea multa sanatate Dariei.
Si Dorei i-a dat medicul antibiotic (ospamox),inca mai tuseste noaptea si-i mai curge nasul.
mamanati

gabrianah, sanatate multa lui Gabriel
Maine este ziua cea mare .Merg la serviciu
.Cred c-am sa le sun pe fete tot timpul.
. Sper sa nu fie Dora trista
ca nu ma vede pana la orele 14.30-15.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ionela_r spune:

"La multi ani!" Rada Valentina - Carmissis 

Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
Ana71 spune:
Buna,
N-am mai intrat demult pentru ca am tot stat pe-afara cu Eva si am avut de alergat pentru actele necesare pentru examenul auto. Plus ca vecinii de sub noi s-au apucat iarasi de renovari (habar n-am ce fac pentru ca si primavara trecuta au tot spart la pereti si au renovat timp de o luna). Eva nu prea suporta galagia asta si am tot stat cate 6-7 ore pe-afara. Problema este ca am observat in seara asta vreo 3 bubite pe ea care au ceva lichid. Maine se fac 2 saptamani de cand a inceput Victor cu varicela (deci ar fi exact perioada de incubatie). Oricum, daca va face o forma la fel de usoara ca Victor n-as avea de ce sa ma plang. Dar ma gandesc cu groaza ce vom face in casa (cu renovarile astora) timp de 2 saptamani. Chiar ma gandeam ca maine voi putea iesi cu amandoi afara (Victor abia asteapta), dar sa vedem. Tot mai sper ca poate e doar vreo alarma falsa...
Gegea, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavi cu totii. Laringita nu este neaparat o boala grea (din pct. de vedere al tratamentului), problema este ca uneori, la copii poate evolua neprevazut. Si Victor cand a facut laringita i-a facut injectii cu hidrocortizon, i-a dat antibiotic si i-a recomandat Ca. Ai grija in camera sa fie atmosfera umeda si incearca sa-i pui o carpa calda (uscata) in jurul gatului (nu cand doarme). Eu aveam un baticut de bumbac pe care-l incalzeam cu fierul de calcat (il verificam sa nu fie prea fierbinte) si il puneam la gat. Marea majoritate a medicilor recomanda antibiotiocul pentru a preveni o infectie bacteriana (asa mi-a explicat mie pediatrul lui Victor cand eu l-am intrebat cum face diferenta intre o infectie virala si una bacteriana). Daca ti se pare ca respira mai greu in timpul noptii, tusea devine accentuata si latratoare sfatul meu este sa mergi la medic. Dar nu cred ca va fi cazul daca-i dai deja hidrocortizon. Eu am ajuns odata cu Victor la spital (pe la 11 noaptea), avea vreo 2 ani, din cauza unei laringite si ne-a internat noaptea aia. A doua zi eram mai bine si am continuat tratamentul acasa. Sanatate multa si nu insista cu mancarea. Probabil ca are o jena in gat. Daca bea lichide e suficient.
Carmenduza, l-am admirat (acum vreo cateva zile) pe Rares. E un copil superb (si seamana in continuare cu Brad Pitt
). I-a aparut al doilea dintisor?
Rrox, ai niste fete foarte reusite. Doua domnisoare superbe! Ioana ma uimeste cat de mult seamana cu Eva, in unele ipostaze (privirea aia directa ochi in ochi, modul cum merge, privirea extrem de interesata cand studia sticla de Pepsi, fericirea deplina cand se joaca cu Mariuca). Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!
Connie 1974, am admirat pozele voastre. Calin e un copilas tare frumos. Doar bubitele alea le are? Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, poate e vreo ciupitura de insecte, sau din cauza transpiratiei. Oricum urmareste-l si vezi daca mai apar. Si Victor transpira destul de mult (sotul meu e de parere ca eu-fiind friguroasa de fel- il imbrac uneori prea gros). A fost racit in ultima vreme? (Victor, uneori, dupa raceala are o perioada de vreo 2 saptamani cand transpira mai mult decat de obicei). Sau poate asa e felul lui.
Mamanati, ma bucur tare mult pentru vestile bune!
Gabrianah, multa sanatate lui Gabriel!Cred ca ti-e atat de greu singura cu ei..
Andruzza, aveti un copil tare frumos. Are niste ochi superbi. A invatat sa mearga pe motocicleta?
Noapte buna,