Bebelusi de martie-aprilie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,
Nu stiu ce a avut micu' in seara asta, ca la vreo 10 min. dupa masa de seara, a dat afara si din ce-a mancat la cea de la 6. Ma rog sa nu fie iar rosu in gat, poate nu i-a cazut bine lapticul cu cereale. Spun si eu, desi mananca de atata timp si nu a avut nimic. Si in plus, azi in timpul zilei a tusit o data. Si nu stiu ce sa ma fac ca dimineata e fleasca de ud. Transpira noaptea de necrezut. Dimineata pe la 6, l-am schimbat, dar cine stie cat statuse el ud? E imbracat cu un body si pantaloni cu piciorus, subtiri. Iar de paturica ce sa zic ca nu o tine pe el nici pana adormim noi, iar noaptea e mai mult fara. Voi cu ce imbracati copiii noaptea, ca nu vreau sa-i fie frig, ca nu sta invelit, dar nici sa transpire?
Iar de cateva zile are cate o bubita, ba pe fata, si dispare dupa doua zile, ba pe manute. Am zis ca poate sunt de la portocala, i-am intrerupt-o, dar vad ca azi i-a aparut una pe manuta. Or fi de la caldura? Nu-s cu vezicule, doar o mica pata rosie.
Azi am iesit un pic afara, dar asa o vreme schimbatoare, chiar adia un vant mai puternic, asa ca n-am stat prea mult. Prin casa patruleaza, de tre' sa-l schimb ca transpira. Are jucarii in fiecare camera si-i place sa mearga pe la fiecare sa se joace, iar in bucatarie sta in fata frigiderului si se joaca cu magnetii, ca i-am luat o gasca sa nu se plictiseasca.
Iaca, v-am mai povestit despre noi, acu va spun noapte buna si o duminica placuta.
A, sa nu uit, deja cunoaste filmuletul Baby Noah, il mai las sa se uite o data pe zi, si are o secventa cu niste maimutici, care cand apar e bucurie mare, chiuie, da din manute, rade. Si-i mai plac vreo cateva, dar asta e in top.
Rrox, am vazut scumpica cea mica si scumpica mai mare. Sa-ti traiasca minunile! Mariuca mi-a placut tare mult in poza cu palaria, iar Ioana intr-adevar in cea pe care a zis-o si Zuzu. Faceti reclama la Pepsi, asa deci?!!!

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adriana,ce mai ziceti?
connie,sper sa nu fie nimic,si noi,adultii,mai avem"indispozitii".
Uitati niste retete,nu stiu daca le aveti:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=196
dar ca sursa de inspiratie(ca vad ca mai baga zahar si "alte alea-alea".

rrox,voiam sa-ti mai spun ca daca o vede Alexut pe Ioana ce scumpa e,mi ti-o fugaresteee...

Am tot iesit zilnic cat am putut de mult,cu treburile melesi ceva probleme de sanatate-o sa va spun altadata-dar a fost vreme frumoasa.am mers si la shopping,ca tare se minuneaza de tot ce e prin magazine,trage serii de "o" de uimire,cu gurita rotunjita si accent hotarat de samurai,de moare toata lumea dupa el.Am fost si la mare,ca ma misc din ce in ce mai"experimentat"singurica prin oras cu masina cu el,si pe strada,in fata casei;cert este ca,de cate ori vede o fetita care-i place,nu orice fetita,ma taraste in viteza dupa el si cand ajunge in fata ei se protapeste ferm si o priveste drept in ochi cu un zambet circular,de jur imprejurul capului.Daca fetita nu da semne de cooperare,se mai apropie putin de ea,iar mai zambeste cat poate el de cuceritor,e criminal,am ras de m-am tavalit.Daca fetita il pupa{s-a intalnit cu una de 1,5 ani care i-a pupat manuta!!!]incepe sa urle de-a binelea daca il despart de ea,mai-mai sa nu mai plecam din port,unde-si intalnise Julieta.asa ca-mi inchipui ce s-ar intampla la intalnirea cu Ioana,care vad ca-si exprima si ea foarte bine sentimentele prin priviri,nu e ce numesc eu"copil plat".Ar iesi scantei

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor,
Spun pe scurt si sper sa ma puteti ajuta. La noi in casa, raceala ne-a cuprins pe toti, fiecare ne manifestam diferit, dar partea proasta e ca si micuta a inceput sa tuseasca de dimineata, iar ieri a avut nicte episoade scurte de tuse seaca si cativa mucisori. Am sunat madicul si pe mobil si acasa si nu am gasit-o.
Va rog, ajutati-ma cumva, daca se poate, Daria nu a mai avut nici un fel de problema (exceptand acea alergie din decembrie) si sunt total depasita de situatie.
Si acum e vioaie, are chef de joaca, ieri nu prea s-a dat in vant dupa mancare, dar a mancat dimineata si seara, iar la pranz vreo 6-7 lingurite.
Nu stiu cat de coerenta sunt, chiar sunt speriata.
Va multumesc anticipat si va

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Vad ca sunt singura prin zona, dar la cat de dsperata sunt, mai ingaduiti-mi un mesaj.
Am reusit sa dau de doctorita, a venit a vazut-o, ascultat-o, consultat-o si a zis ca are laringita acuta, la plamani e ok, dar stiti ce i-a prescris?
Ampicilina injectabil din 6 in 6 ore, Hidrocortizon hemisuccinat, Nurofen sirop si calciu cu D2.
Zice ca nu a adepta injectiilor, mai ales a antibioticelor, dar ca o asemenea chestie trebuie tratata, ca de nu, poate da complicatii severe.
Va rog, spuneti-mi din experienta voastra.
Va multumesc.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Mergi la inceput

Asa-i Mamacita, sper doar la o indispozitie, de dimineata a fost totul OK, nici febra nu a avut, a papat frumos.
Gegea, imi pare rau ca sunteti raciti. Noua ne-a dat prima data cand a avut rosu in gat si a tusit, Stodal (asta un pediatru de la noi de-acasa), si parca i-a trecut mai repede, iar acum cand a racit in Iasi, dr. i-a dat Ambroxol si Ventolin. Eu zic ca e buna si vitamina C, mai creste rezistenta organismului, ii mai dau si stiu ca si Rrox dadea Ioanei. Poate nu va fi nevoie de antibiotic. Sa aveti sanatate!
Poate ma puteti ajuta si pe mine cu o parere. V-am spus ca ii apar lui Calin niste bubite si dispar dupa vreo doua zile. Dimineata, cele de la manuta, aparute ieri, sunt mai proeminente si mai rosii. Le-am pozat poate aveti vreo idee ce-o fi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/album?.dir=/9338&.src=ph
Multam.
Vreau sa iesim acum un pic afara ca s-a facut mai cald, si e soare.
Pupici.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Stiu ca laringita la copii e periculoasa. imi pare rau ca nu te pot ajuta. Din nou sa aveti grija de voi.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Connie, iti multumesc.
Sunt disperata, mai ales ca trcem prima data prin asa ceva.
Multumesc.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Fetelor,

Imi pare rau ca aveti problemede sanatate cu copilasii...Va dorim insanatosire grabnica si aveti grija de voi!

Adevarul este ca vremea acum e cam inselatoare: e soare si pare cald, dar bate cite un vint care iti strica socotelile! Eu o imbrac destul de subtire zilele astea pe Andrada, pentru ca mi se pare cald - eu am iesit tot in tricou! Problema noastra e ca Andrada nu vrea sa-si lase nimic pe capsor, orice ii pun nu s elasa pina nu o ia si o arunca pe jos...Am incercat cu un batic(bandana?) dar n-am avut succes mai mult de 10-15 minute. Am "apelat" atunci la o caciulita mai subtire,cu gaurele, pe care nu o poate da jos pentru ca se leaga sub barbie, altfel...

Eu n-as tine neaparat sa ii pun ceva pe cap cind e cald, dar sunt patita, pentru ca la 4 si la 6 luni jumate a facut rosu-n git, respectiv faringita si a trebuit sa-i dau antibiotic sirop (Ospamox-125 mg), Panadol si Paxeladine pentru tuse. M-am speriat atunci pentru ca era asa micuta si avea febra 38,5 si mai si tusea, saracuta!

Din fericire, ne-a trecut in 3-5 zile si de atunci suntem ok, speram sa ne dea Dumnezeu sanatate si de acum incolo - ceea ce va dorim si voua!

Am reusit, in sfirsit, sa pun citeva poze ale Andradei intr-un album pe care-l puteti vedea aici: http://community.webshots.com/user/Simonela28

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Gegea am citit ca sinteti bolanvioare nu am putut sa nu iti rapusnd, sa te incurajez( daca pot), spunindu-ti ca si copiii mei au avut asa ceva. am primit si noi acelasi tratametn( cu exceptia antibioticului, ca aicea se da mai rar ) insa am intilnit o doctorita pediatra in köln rominca , cu practica de 30 de ani in germania, si spunea ca ea da si antibiotic in laringita ascuta.
sa faci racoros in casa, ca aerul mai rece le face bine in laringita, sa pui vas cu apa pe calorifere si prosoape ude, sau ceva cirpa la pat, sa fie umed aerul.
cu nati acum vreo 2 ani am dormit noaptea cu geamul usor intredeschis, ca respira mult mai bine asa.
nu te ingijora, ai incredere in medic si o sa vezi ca o sa fie bine. in 2-3 zile trece. ei fac asa ca laringele e mai ingust cind sint asa mici.
iti tin pumnii si nu te ingijora, este important sa nu te vada necajita.bucuta-te ca ai familia linga tine, medicul asa de aproape, eu de multe ori sufar dupa astea cind imi sint copiii bolanviori..

daca tot vorbim de boli, gabirel al meu are din nou brosnita astamatiforma, face inhalatii, ia antibiotic, si de 2 nopti face febra mare de tot si avem nopti albe. am fost si noi in urgente ieri, se pare ca e un nou virus peste boala lui. sper sa nu ajung la spital, ca sint tot singura cu ei in timpul saptaminii..
incerc si eu sa nu ma ingrijorez prea tare..dar medicul de ieri i-ar fi dat alt tratament decit medicul nostru...:(

rroxm am vazut pozele cu fetele cele scumpici, ce dulci sint amindoua,sinteti o familie foarte frumoasa!
dariaevelin am vazut pozele cu brien, ce frumos si mare e!parca e o papusica!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, eu nu stiu ce sa zic. Daca ai incredere 100% in medic, urmeaza tratamentul. Daca nu, mai consulta si alt medic. Sanatate multa va doresc! Uite, la parintii intreaba parintii raspund am citit ieri un subiect ref. la raceala, nu mai stiu cum se numea, dar o mamica scria ca a tratat copilul 5 zile cu antibiotic degeaba, la cateva zile a revenit raceala. Si i-a dat de cap cu ulei relax de la Hemel. Poate gasesti tu subiectul!

connie, nici Rares nu sta noaptea invelit. Avem 22-23 de grade in camera si doarme cu bady, pantalonas si o bluzita mai subtirica. De transpirat n-a transpirat niciodata cat sa il gasesc cu hainutele umede.

roxx, am vizionat azi noapte pozicile. Sunt superbe fetele tale. Ioana a crescut foarte mult; si ce vesela e! Este frumoasa si cocheta! Iar Mariuca o domnisoara delicata. Sa te bucuri de ele!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput