Bebelusi de martie-aprilie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
mamacita spune:
Multumim tuturor pentru felicitarile legate de mers,mers pe care ni-l exersam zilnic.
carmenduta,da,noi eram aia
,de ce n-ai dat un semn,pe cuvant ca nu musc?
Ce coincidenta,la un magazin de pe bd.Tomis ma intalnesc cu loreen si Delia ei,la Doraly cu tine
gabrianah,de fapt eu asa am ajuns la articolul cu pricina despre iaurt,nu ca nu stiam proprietatile[desi iata ca omul cat traieste invata
],ci pentru ca Alex mananca enorm de mult iaurt zilnic si daca nu-i dau face un scandaaaal.mananca intre 170 si 270ml/zi!Si mi-era teama ca e prea mult produs de fermentatie,asa ca dadusem o cautare.Inca nu m-am lamurit,citisem pe undeva dar nu mai stiu sursa de max 100ml/zi la varsta asta.Daca aflati ceva,va rog sa-mi spunseti si mie,ca daca ma iau dupa piticul iaurtofag,ajungem sa consumam un butoias de iaurt zilnic![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
mamacita spune:
a,am uitat sa-i spun simonelei ca i-am vazut sefa,pe micuta directoare
roz,zambareata nevoie mare,sa-ti traiasca!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
dariaevelin spune:
cand sa ma linistesc si eu putin cu raceala asta...a inceput tusea. Simt ca mi se dezmembreaza pieptul Azi-nopate n-am dormit deloc din cauza de tuse. Iau Humex,deja de 4 zile si tot continua tusea
.
Brien e si el pe Humex pt copii. El tuseste numai noaptea si f putin.
Acum sa va zic si ceva dragut: de o saptamana brien foloseste singur piaptanul
. Nu se pieptana de-adevaratelea,dar prinde cateva firisoare de par si trage de ele. Intentia conteaza,nu?!? 
Arata manutele,piciorusele si burtica lui si de la noi genele(trage de ele
) si dintii (ochii,gura,nasul,urechile,parul nostru il arata de muuuult).
De cateva zile ma duce la usa si striga "tai-tai" si,evident ca riposteaza suparat daca ii explic ca nu putem merge "tai",in acel moment
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
gegea spune:
Va multumim tuturor pentru urari (si aniversare si de sanatate)!
Noaptea trecuta a decurs bine, cu cateva treziri, dar per ansamblu ok.
De pe la orele pranzului, este cam agitata, nu o multumeste decat sanul, mersul in carca la tati sau umblatul pe jos.
Din pacate, are cateva episoade (rare) de tuse seaca si mai stranuta.
Da sa sparga gingiuta si un dintisor, roade tot si va dati seama cum se simte avand in vedere ca o supara doua problemute.
Vedem cum decurge si noaptea care vine, maine asteptam iar medicul si poate incet-incet ni se rezolva si noua problemele.
Ma doare sufletul sa vad un puiut de om asa mititel si in nevoie, iar eu in incapacitate s-o ajut total.
Sper sa fie bine.
Noapte buna!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
danuta_t spune:
La Multi Ani Stefan si Daria. Viata lunga si plina de fericire. Sa va bucurati parintii si ei pe voi.
Gegea, sper ca Daria este mai bine si sarbatoriti acest prim anisor.
Simonela, am uitat sa-ti spun bine ai venit printre noi. Frumoasa fetita, frumoasa mamica.
Ionela, cum a fost prima zi fara puiut ? Bona s-a descurcat ? Sper ca n-ai dat o mie de telefoane.
Mie mi-a trebuit o luna pana sa plec fara sa ma mai simt mizerabil. Si cam 6 saptamani pana sa simt ca incep sa am randamentul de dinainte de concediu. Directorul de departament chiar mi-a spus cand a vazut ca incep sa-mi revin. Am noroc ca are o fata de varsta mea, acum la al doilea copil care are doar cateva luni. Asa ca am gasit intelegere pentru perioada de acomodare.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
zuzunaki spune:
LA MULTI ANI RADA!
LA MULTI ANI DARIA!micutza dragutza,sa te faci bine cat mai repejor!
N-am avut timp s aintru daŽ mai viu
carmenduta2003 spune:
Mamacita, ca sa-ti spun cinstit, nu mi-am dat seama din prima clipa de unde te stiu. Eu eram cu Rares in carut, el dormea, iar sotul tau il dadea de exemplu lui Alexut: Uite bebele, doarme, nu ca tine. M-a amuzat si m-am uitat la ei, dar nu l-am recunoscut pe Alexut, apoi ai iesit tu din magazin si ma intrebam de unde te stiu. Pana sa-mi dau seama, nu mai erati acolo. Nu puteam sa ma reped la voi sa-ti spun ca te stiu, desi nu ne-am intalnit niciodata
. Data viitoare, daca te mai vad, o sa te abordez
.
Poze Rares
Varsta Rares
carmenduta2003 spune:
Daria, bravo Brien, se piaptana deja
. Si Rares este pasionat de perie, dar nu i-o las, pentru ca, in final, tot in gura lui ajunge. Rares intelege cam tot ce-i zic. Daca are kakita, se tine de turul pantalonilor, imi arata ca trebuie sa-l schimb. Daca vreau sa-i vad dintisorii, si il rog sa deschida gurita, capos cum e, isi inclesteaza buzele si isi tine gura asa pana ma plictisesc eu si-l las in pace. Sunt multe alte situatii din care trag concluzia ca intelege tot ce-i spun, dar nu poate inca sa rosteasca cuvintele. Sunt foarte destepti bebelusii astia.
Poze Rares
Varsta Rares
mamacita spune:
carmen,mi-amintesc faza,dar sincera sa fiu nu m-am uitat la mamica,iar pe Rares nici eu nu l-am recunoscut.Abordeaza-ma!![]()
Alexandru,soarele nostru
Ana71 spune:
La multi ani Rada (cu scuze pentru intarziere)! La multi ani Daria si Stefan! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii!
Gegea, ma bucur ca sunteti mai bine. Intr-adevar e tare dureros sa-ti vezi copilul ca sufera, dar trebuie sa gandim pozitiv si sa ne gandim ca toate episoadele astea (raceli, boli ale copilariei, viroze) sunt inevitabile si, in diferite momente, toti copiii trec prin ele. Sanatate multa micutei si voua!
Oanamaria_luiza, imi pare tare rau ca Rares este bolnav. Sper ca maine revii cu vesti bune. Intr-adevar, ma amageam degeaba, Eva are varicela. Se pare ca e un pic mai urata forma decat la Victor (care a avut o forma foarte usoara), dar sa vedem zilele urmatoare. Vroiam sa te intreb: la cresa ii primeau pe copii dupa 4-5 zile de la debutul bolii (cand e foarte contagioasa). Tare bine mi-au prins vorbele tale, inclusiv faptul ca tu l-ai scos pe Rares din casa dupa numai o saptamana, m-au facut sa gandesc mai pozitiv (la noi medicii sunt mai exigenti, 2, chiar 3 saptamani de stat in casa, fara baita). Multa sanatate si te asteptam cu vesti! Bune!
Gabrianah, ma bucur ca sunteti mai bine!
Carmenduza, ma bucur ca Rares e OK. Si Eva are tot 2 dintisori (al 2-lea abia a iesit). Se pare ca-i vor mai iesi si cei de sus in viitorul apropiat (dar sper ca dupa ce terminam cu varicela).
Mamacita, felicitari mergaretzului!
Asa cum i-am spus Oaneimaria_luiza, Eva are varicela. Astazi s-a umplut de bube. Din fericire apetitul e nemodificat si nu a facut febra. Mai greu e cu statul in casa si cu vecinii nostri care huruie toata ziua. Orele ei de somn nu coincid cu orele de liniste si oamenii nu au nici o vina ca noi suntem sechestrati in casa. Dar mi-e asa mila de ea, cand abia adoarme si incepe zgomotul. Victor ma innebuneste ca vrea sa mergem la munte (si-a si facut un fel de bagaj cu tot felul de jucarii-una mai incomoda decat alta
).
Revin maine, ca ma inebuneste Victor sa-i fac baita (nu a mai facut de 2 saptamani, de cand cu varicela si ma mustra ca mie-mi arde de computer si el nu s-a mai spalat de aproape un an
)
Va pup,