Bebelusi de martie-aprilie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
oanamaria_luiza spune:
Fetelor, pur si simplu sunt fara cuvinte...pe bune, nici nu stiu ce sa scriu, stau si ma uit in gol...
Ei bine, Rares a inceput cu tusea din nou, a inceput de sambata; asta noapte a tusit toata noaptea...La noi in familie eu sunt prima care sare sa mergem la medic, barbat’meu ma franeaza, dar asta noapte el a fost cel care a zis sa sun la medic dimineata.
Deci sunt cu psihicul la pamant. Si acum citesc despre copilasi bolnaviori...uuufff, deci pur si smplu nu am cuvinte...
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
oanamaria_luiza spune:
Incerc sa ma adun si sa scriu si eu cate ceva.
Gegea, despre laringita nu stiu nimic. Sanatate multa Dariei si tie. Sper ca sunteti deja mai bine.
Gabrianah, cum adica bronsita asmatiforma? Ce vreau sa intreb este cum adica asmatiforma? La ce se refera termenul asta? Rares a facut si el bronsita, prima data in septembrie anul trecut. De atunci tot tratam o hipersensibilitate a cailor respiratorii inferioare. Mi-au zis ca nu se poate pune diagnostic de astm unui copil sub 3 ani. Nu se poate spune ca e alergic la ceva anume, dar se poate spune daca e alergic. De ce ia si antibiotic? Are o sprainfectie bacteriana? Scuza-ma ca te intreb atatea, poate nici coerenta nu sunt...Incerc si eu sa ma lamuresc cu al meu Rares al meu.
Ana, cume e Eva? Daca bubitele de care ziceai au trecut ati scapat de varicela, daca nu...uuufff Eu l-am tinut pe Rares in casa doar o saptamana. Copii la cresa la el s-au intors si dupa 4-5 zile de la debutul bolii.
Conie, m-am uitat si eu la pozele cu pricina. Eu cred ca sunt de la transpiratie.
Nino, eu am incercat sa-i dau lui Rares valeriana si n-a avut efect. Era prin decembrie, am incercat numai in doua seri si de fiecare data s-a trezit la 1 ora dupa ce adorimise asa ca m-am lasat pagubasa. Eu tot mai sper ca pe masura ce creste o sa fie mai bine dar cand citesc ce scrii tu...Si ai dreptate cand zici ca esti mai obosita ca atunci cand mergeai la serviciu. Eu de multe ori am zis ca la serviciu ma odihnesc (in unele zile) cand doar stau cu fundul pe scaun si atat...
Ellinia sa ne pui poze cu tunsulica.
Va las acum. Am fugit la doctor.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
NIKA spune:
Buna fetelor..![]()
![]()
Sanatate multa bb-ilor bolnaviori 

Sa va povestesc un pic de Bianca..hehe..i-am luat galetusa su lopetica si forme ...si azi a scos-o bona la nisip...sa vedeti fericire mare pe ea..
E fata mare ca sa mai...![]()
Are tricicleta acum(de la nasi), am renuntat la carut ca deja nu mai statea deloc..asa ca mergem pe tricicleta..hehehe...tare haioasa 
coco spune:
La multi ani! tuturor copilasilor care au implinit 1 an!
Ce mult ati mai scris mai, trebuie sa recuperez cu cititul-sa o luam in ordine:
-ii dau oul intreg fiert -fara nici o reactie pana acum
-i-am dat miere (din sursa sigura) si nu a facut reactie, Doamne fereste!
-spanacul nu ii place.
E o mironosita... Greu ii schimb gusturile. Insa a revenit la normal si mananca cereale cu lapte (de la nestle) -pe care de la vre-o 8 luni nu le-a mai vrut
. I le dadeam cu fructe doar!
Azi noapte nu a prea dormit, cred (sper) sa fie de la dinti!
In schimb e voinicel: urca singurel (sustinut bineintels) 4 etaje
!! Ma gandeam ca poate a facut febra musculara. Nu sta locului, ne termina 4 oameni mari: parintii+ 2 bunicutze 
Va pupam,
PS: Multa sanatate celor bolnaviori, uff vremea asta calduroasa cu vant e tare inselatoare!!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
mamacita spune:
LA MULTI ANI,DARIA SI STAEFAN!
oanamaria,multa sanatate lui Rares!Ii disparuse complet tusea si a revenit,ca nu am inteles?
Fetelor,nu conteaza cum tinem in casa,ca-s 20 sau 27 grade,unii sunt mai frigurosi,altii mai caldurosi,important este sa se simta ei bine si sa fie sanantosi.daca se imbolnavesc,atunci e problema,si de obicei nu o fac din cauza unei anume temperaturi,ci a diferentelor bruste si curentilor.E normal ca 'muntenii'sa fie mai caldurosi,altfel ce s-ar face iarna![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
gabrianah spune:
buna fetelor, am deschis abia acum sperind sa aflu veti si de la gegea,computerul meu iar se stinge aiurea, s-ar putea sa ramin din nou fara net:(
gegeamulta sanatate, scrie-ne!
multumim mult pentur urari , prietene grijulii: Andruzza, gegea, dariaev, mamacita, ionela, ana71, danuta t, ninocika, sper sa nu fi uitat pe nimeni!
noi avem vesti bune azi, am fost la control, si cu tot wheezingul usor ce inca il mai auzeam dimineata, doctorul a zis ca e bine gabriel, si nu mai trebuie sa facem inhalatii cu medicamnte, daor cu ser.inca are mucus acolo si de accea respira uneori cu wheezing. oanamariaimi pare tare rau sa aud ca rares tuseste din nou, cred ca ti-e tare greu si tie singurica acolo cu puiul bolnavior..
eu am zis ca are bronsita astmatiforma,ei zic aicea "bronsita obstructiva" -- a debutat brusc cu wheezing, fara alt semn, am primit inhalatii cu salbutamol 2 picaturi si atrovent 3 picaturi in 2ml de ser de 4 ori pe zi, si sirop cu terbutalinsulfat de 2 ori pe zi .pentur ca in urmataorea zi a tusit extrem de mutl, si nu respira deloc mai bine, am mers din nou la medic, ingrijorata fiind de o agravare, si speriata de o posibila internare, ca sint singura acasa cu ei 2 si nu prea aveam atunci la cine sa il las pe cel mare , asa ca ne-a dat antibiotic.. eu am fost prea speriata sa nu i-l dau, insa acum cred ca i l-am dat degeaba..in timpul tratamentululi a mai facut o infectie virala cu febra mare , dar azi e bine.
si mie mi-a zis tot asa ca nu se poate pune diagnostic de astm acum, si ne-a intrebat daca noi avem..dar noi nu avem nici alergii, nimica.
e a doua bronsita asa.si eu citisem ca tusea nocturna poate fi un semn de alergie, insa la virsta asta testele nu is prea semnificative.
eu cred ca tine mutl si de regiunea unde stam si cred ca si la voi e cam asa, multa umezeala si putini curenti de aer..
eu va doresc sanatate multa!
noi luam acum bronhipret, ceva sirop pe baza de cimbru si iedera( cu taote ca doctorul mi-o zis ca studii de 15 ani arata ca mucoliticele nu au nici un efect, ca ajung lichidele care le bea si eventulae inhalatii cu ser) insa eu i-am luat ca inca are multe secretii inauntru, uneori se ineaca cu ele.nici eu nu stiu ce sa mai zic, atitia medici, atitea pareri :)
noi in casa avem cam 21 ziua si noaptea 20 citeodata 19 , si cine vine pe la noi se sufoca de cald:)) aicea nu stiu ce singe albastru au in vene, ca le place sa stea pe frig cu veste de lina/polar /fis, da frig in casa...brr. ce sa mai zic de copii cind ma duc dupa nati la gradinita si vad celelalte mamici cu bebei in brate, cu niste pantalonasi subtirei, fara strampi, fara caciula, fara fular..afara frig, si copiii cu mucii pina la barbie..dar atita fac, niste muci si tuse, nimic mai grav.. asa ca eu invidiez mucii astia:)) ca ai mei nu au muci, ci direct ceva mai rau:((acum am inceput si eu sa fiu mai legera cu imbracatul , sa vedem cit o sa ma tina..:)
incerc sa mai scriu daca pot, ca vad ca sint destul de egocentrata, insa asa de putin timp am de forum..
ana
Ankavoi sinteti bine? au trecut examenele?
gabrianah spune:
MAmacita, multumesc si eu pentru articole, le-am citit, cel cu iarutul mi-a placut foarte mult. si noi sintem mari amatori de iaurturi, insa vreau sa ii dau si lui gabriel mai mutl decit citeva lingurite cite ar vrea el:)tu cit ii dai pe zi?
ana
carmenduta2003 spune:
La multi ani, Rada Valentina, Stefan si Daria!! Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si aveti parte de o viata lunga si frumoasa!!
Multumim mult pentru sustinere tuturor fetelor care ne-au urat sanatate. Rares este bine acum, n-a mai facut febra de vineri, azi terminam antibioticul si am inceput sa ii introduc mancare normala. Azi, putina carnita in orezul cu morcovi. Maine, lapte Nan Junior sau iaurt.
Zilele astea ne-am tot plimbat, suntem niste vagabonzi. A fost o vreme foarte frumoasa.
Mamacita, ati fost cumva astazi la Doraly, tu, sotul si Alexut? Am vazut o mamica blonduta care semana leit cu tine, sau chiar erai tu, iar bebele era la taticul in brate.
Oanaluiza, Gabrianah, Ana, multa sanatate micutilor.
Ana, ma intrebai de dinti. Azi am observat al doilea dintisor al lui Rares, tot jos, langa celalat dinte. Deci avem si noi, in sfarsit, doi!! Eva cati dintisori are?
Nino, sanatate multa si lui Alex. I-au trecut bubitele, n-am inteles din ce ai scris daca au disparut. Tot asa de greu adoarme, saracutul? Sau mai bine zic saraca mamica...
Rrox, am vazut pozele cu frumoasele tale fetite. Sunt dulci si dragalase, imi plac mult pozele din parc, cand Ioana merge tinuta de manuta.
Simonela, am vazut si pozele cu papusica ta. Imi place micuta directoare, e foarte simpatica si vesela, zambeste in aproape toate pozele.
Felicitari mergaretzilor Alex si Raducu. Acum sa va tineti, mamici, cand n-o sa mai vrea bebicii deloc in carutz sau in patutz.
Mamanati, felicitari pentru micuta fetitza. Chiar ma intrebam zilele trecute ce-i cu tine, nu ne mai dadusei nici o veste de multisor, si am intrat pe forumul gravidutzelor ca sa asigur ca sunteti OK.
Coco, ce voinicel ai, patru etaje pe jos? Bravo! Cu dintisorii cum mai stati?
Poze Rares
Varsta Rares
dariaevelin spune:
La multi ani Rada,Daria si Stefan!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
felicitari mergaretilor Alexandru si Radu!
oanamaria ati mers la doctor? Cum e micutul? Doamne! Saracii de voi,cred ca sunteti tare terminati cu aceste "chest infection" (nu asa spunea ca a fost diagnosticul?)
ligia avem 26-27,uneori chiar 28 grade ,pentru ca asa ne vine caldura. Nu avem centrala si nu putem s-o reglam. Drept e...ca ne-am si obisnuit si ne e ok.
gabrianahinca odata...multa sanatate!
sinonela o scumpa micuta directoare. tare vesela.

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.