Copilasi de mai 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
korinna spune:
BUna fetelor!!
Stefan are varicela!Dupa 2 nopti cu febra mare..in care nu stiam ce are...nu tusea,nasul nu-i curgea...gatul rosu nu-l avea..azi dimineata ne-a zis ca -l doare gatu..cand ma uit pe dinafara..avea un ganglion mare pe gat..in partea stanga!Atunci am hotarat sa mergem la medic la urgenta!
Si cand il controla doctorita si i-a ridicat maieul...stupoare...si eu nu vazusem nimik...spatele plin de bubite!!!Deja se vedeau si pe fata inceputuri de bubitze micutze.Acum are si pe putzulica.
Asa ca ...acum o sa stam cel putin 2 saptamani in casa!O sa tb sa iau concediu si sa stau cu el acasa.Bine macar ca Mihai a facut si nu mai e cazul!
Va doresc sanatate si numai bine!
ange spune:
Korina,pupa mama la Stefan asa cu varicela cu tot![]()
Si Robert a facut.Nu e chiar atat de rau pe cat se spune.Robert a fost chiar vaccinat contra varicelei
si tot a facut...
Sa ai grija mare sa nu-si rupa cojitele cand sunt uscate bubitele.Robert si-a rupt 2.Una pe nasuc si alta pe fundulet.Acum are 2 frumoase gropite
Asta este singura grija pe care trebuie sa o ai in timpul celor 2 sapt. de "concediu"![]()
Sanatate max. si bubite cat mai putine
korinna spune:
Poftiti ma Cami de pupati!Ca tot v=ati imunizat acu'!
ASta e ..tre sa stau cu ochii pe bubite.Dar numai cand e uscata sa nu traga de cojite?Nu va zic cate bubite are in cap!!!!
ange spune:
korina,pai altfel nu are de ce trage mai![]()
sa-i tai unghiutzele din carne,sa nu-l lasi sa se scarpine ca e jale,crede-ma.Mie-mi vine sa ma bat singura cand imi aduc aminte cat de aiurita am fost cand a facut Robert varicela
am uitat pur si simplu ca varicela asta lasa urme daca nu faci atentie
Cum se simte? A trecut mancarimea? EU il dadeam cu o solutie alba(ziceai ca e var) mentolata pe fiecare bubita.II calma mancarimea.
Rabdare multa
dana d spune:
Buna mamici!
Sanatete lui Stefan! Corina imi pare rau ca suferiti, poate scapati cu o forma usoara si imunizati pe deasupra.
Noi nu am inceput gradinita, am fost doar sa o inscriu dar nici inscrieri nu primesc inca. Asa ca Ilinca spune la toata lumea ca ea merge la "gaganitza" la toamna desi nu stie ce inseamna asta.
Trebuie sa va relatez ca Ilinca vorbeste cu toata lumea de pe strada uneori chiar ne intrebata sau ne bagata in seama. Mai nou umbla numai cu o papusa in brate si povesteste lumii cum o cheama si cum are ea grija de "fetita ei".
In parc la copii e un fel de lider dar de obicei ii invata pe toti si ii conduce la prostii si nebunii. Parca are baterii, alearga tot timpul, pleaca departe de mine si se catara peste tot. Dupa ea se iau si alti copii, in primul rand prietena ei Ioana care e ca o maimuta, imita absolut tot ce face Ilinca, dar si alte cunostinte mai vechi sau mai noi de prin parc. Asta seara avea un card de doua fetite dupa ea, toate trei impingand la cate un carucior cu papusi. Bineinteles ca Ilinca le conducea in cele mai indepartate si ascunse colturi ale parculetului iar noi mamele, trebuia sa tipam sau sa alergam dupa ele. Ne e greu acum sa mai stam de vorba ca nu stii cand dispar sau mai stii pe unde se urca.
Pana acum cred ca numai Dumnezeu ne-a ferit de accidente, ca la cat de nebuna e asta...
In rest ma laud cu sanatate, nu se lipeste nimic de zapacita asta sa o mai potoleasca putin.
Mai avem putin si vine Pastele, asa ca sun tem in pregatiri, curatenii... ba chiar mai schimb si din mobile. Duminica de Florii astept o verisoara (cu copiii ei)din Franta (Paris) se vina sa petreaca cu noi vreo 10 zile ca au si ei vacanta.
Asa ca Olo, daca ai ceva de trimis in tara, la parinti, sau invers, te putem ajuta cu transportul (banuiesc).
Va pup si va doresc sanatate ca a Ilincai dar nu si cumintenie ca a ei.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
alycia spune:
Gata fetelor...am terminat cumva si curatenia de primavara...uff imi statea pe suflet...
Zilele astea am dat o fuga pe la Selgros si Metro da se pare ca aia nu au costume de Spiderman...asa ca tre sa ma reorientez spre alt cadou pentru Mircea...oricum si panzele de paianjen sunt date jos din casa asa ca nu mai are copilul pe ce se legana...daca s+ar fi imbracat in Spyderman.Am intrat cu el ieri intr+un aprozar si vine flacaul meu in urma mea si inchide usa cu exclamatia "uff, ce galagie male e pe stada!"....ca un batran...tocmai treceau niste camioane si i deranjau auzul fiului meu...sta bine la capitolul auz...problema e ca si auzul lui e selectiv aude numai ce vrea si cand vrea!!!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
parpalak spune:
Fetele, tare rau e cheauna de cap.. Ieri am facut greseala sa-l iau de la gradi pe jos. Si numa' ce m-a tras copilu de mina in directia opusa, si-am zis sa-i fac damblaua, ca nu ne-am mai plimbat p-afara de-un secol - de dimineata, de fapt, dar sfertul ala de ora pin'la gradi nu se pune.. Nu va spun c-am ajuns in centrul orasului si cind sa schimbam directia spre intors, da-i scandal si crize si de toate. Asa ca, mai tiriit, mai in circa, mai in brate, am ajuns si noi acasa cam dupa doua ore, cind ne trecuse ora de masa demult si se apropia ora de culcare. Daca aveam de mincare sau bani la mine zau daca nu stateam prin oras pina dimineata.. Dar asa, plecasem cu miinile in buzunare, ca deh, mergeam la gradi, nu in oras.
Acuma ori raportul nostru de forte nu-i egal, ori antrenamentul meu lasa mult de dorit, dar rezultatul luptelor noastre a fost ca eu am transpirat de parca iesisem din cada iar junele era cum nu se poate mai fresh. Asa ca nu va spun care-a fost efectul vintului aluia taios pe capul meu ud, din care picau stropi.. Si nu numai ca-mi bubuia capu, dar la 3 dimineata isi terminase infantul apa si bubuia in usa sa-i mai aduc. Asa ca pina la 5 jumate am luat iar diverse pastile de cap si se pare ca ultima si-a facut ceva efect si-am mai prins si eu un ceas de somn. Acuma capu nu mai bubuie, dar is ametita rau de tot..
Asa ca daiopri, cum zicea si Aalina, se cheama copil cu idei si energie! Bineinteles ca si in casa a facut scandal monstru si pina nu s-a dus la el in camera sa urle cum se cuvine si sa-si rastoarne masuta si jucariile si sa dea cu cana de suc de pereti, nu s-a calmat. Nici nu pot sa va descriu ce copil cuminte a fost dupa aia. A papat tot si a venit de buna voie la culcare.. Daca as putea sa-i iau camera la pachet pe post de calmant, ce bine ar fi..
DanaMario, sa stii ca si eu eram mare fan la zugravit in alb sau culori cit mai deschise posibil, dar cred ca ma contaminez de la voi. :) Cu curatenia stam si noi la fel, asa ca solutia mea e sa fac cite putin, in timp ce sint in baie.. Si zici ca luna tocmai luase masa de n-a coborit macar oleaca? :)
Aalina, iar i-am bagat masina de tuns la ceafa si deasupra urechilor, asa ca acu seamana c-o freza d-aia de frizer. In cel mult o luna trecem si noi la freza soldat din pricina de calduri. Cam astea doua le alternam. O tunsoare completa iar urmatoarea numai la ceafa. Dupa care parul creste prea mare ca sa mai pot sa-i dau o forma si revenim la forma soldat. Vezi ca n-am uitat sa te pasuiesc cu filmele, asta am reusit sa tin minte! :)
alycia, pai are copilul dreptate, mai, pai cum trec camioanele alea pe strada taman cind trece regele? :) Nu mai bine ii iei un costum de cavaler? Ca se si potriveste la mai multe povesti si pe urma e si mai in siguranta - doar se bate cu zmei si dragoni si alte alea, dar n-o sa vrea sa se dea uta pe te miri ce..
dana d, tare rau imi pare ca n-o aduci pe Ilincuta incoace, ca-ti dadeam noi lectii despre cum se fac prostioarele! Daca tu abia acu descoperi cum e aia sa fii cu ochii pe ea in permanenta, pot sa-ti zic ca eu nici nu stiu altfel.. :)
ange, cind a facut Robi varicela? Si cind i-ai facut vaccinul?
korinna, insanatosire grabnica, mai!
Chriss, Paul face greva foamei tot timpul acasa! :) Doar cremvursti maninca - si sandvish cu brinza. Daca duc la gradi - orice - maninca fara nici o problema. Asta ca sa lamurim ca gatitul meu n-are nici o legatura! Ia zi, cum ziceai ca stai cu messengerul ala? :)
Lumy, pupici Francescutai si salutari cordiale calculatorului cu sfatul calduros de a recunoaste camera! Daca nici asta nu merge, ia incearca tu sa-i tragi in picior-doua! :) Cum sa ne tii fara poze in halu' asta? )
oLo, ai incercat aia ce ti-a zis Aalina? Merge?
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
parpalak spune:
Tot uit sa va-ntreb de-o vreme - voi ati citit alea despre copii de cristal, indigo si curcubeu? Ca eu sint confuza tare. Toata lumea are perioade cind e de fiecare fel si nu ma pot hotari care-i felul prioritar.. Da' nu ma puneti sa va dau linkuri, ca n-am (ca dac-as avea poate n-as mai fi asa confuza) - doar ce-am gasit la o cautare pe google..
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Hop si eu daca tot e vorba de copii cuminti:) Ieri am avut ziua cea mai proasta (dup ace am vorbit cu Parpalak), adica atunci cand sa ma bucur si eu de viata, dupa service, caci a fost un accident pe o ruta care a facut sa paralizeze tot traficul mai peste tot. In loc de un drum de 45 min, am reusit sa ajung acasa dupa 2 ore, cu nervii terminate. Si unde imi facusem plan sa ma intalnesc cu sotul la gradi, luam bb si mergem si ne plimbam:(
Am fost fericita sa ma vad acasa, ca ma gandeam sa ma intorc sa dorm la slujba. Acasa, copilul cu nervi in fund (ca mai totdeauna) si incepe sa ceara cate ceva care nu intelege nimeni, si dupa aia fa scandal ca de ce nu-I dam.
Cand am reusit sa-l vad si culcat, ma trezesc in toiul noptii in tusetele lui. Ma duc sa ma chinui sa-I dau ceva sirop, da vezi sa nu-l ia, si tipete si plansete. Asa am mai sarit vreo ora de somn, tot mergand la el sa vad ce vrea : mama stege ochiu, mama buna, mama behehe...
Si iar mi-a sarit cheful de bb2. Apoi nu stiu ce are, ca si saptamana trecuta si asta face pipi pe el la gradi. Noi nu-I mai punem pampers ziua, ca cere sau merge singur, dar iaca nu stiu ce nu-I convine acolo. Ori nu se cere, ori nu-l aud.
Apoi zicea sotul meu ca ieri nu-I gasea caciula cand sa-l ia, si l-a intrebat pe el, a cautat-o, nu au gasit-o apoi d-na de acolo la intrebat in engleza unde e caciula, iar el a inceput sa planga. Oare mi-l terorizeaza acolo? Si asa mai am eu o suparare, ca o data l-am gasit ud, ca fusesera afara, iar ele au sters cica masinile, da nu stiu cum el o gasise tocmai pe cea nestearsa sa se aseze in ea, si cine stie cat a stat asa, pana am venit eu:)
Asa ca tocmai ma gandeam sa-l vaccinez de varsat ca ziceam ca e sanatos,dar pare ca a racit iar:(
Dana_d macar Ilinca e sanatoasa tun, noi si obraznici si bolnavi.
Sambata am fost la piscine, si langa e un Tim Horton care vand printre altele si gogosi, iar noi de cate ori mergeam la inot dupa ii luam gogosele.
Acuma am uitat si el incepe sa strige :"La cosi, La cosi"
Noi sa pricepem pace, si el se tot mataia, iar mie mi-a picat fisa abia dupa vreo 10 min, cand era oricum prea tarziu. Asta din capitolul ce bine ne intelegem copilul:)
Ange, tu lui Robert ii facusei vaccin?
Korinna multa sanatate si rabdare. Ma gandesc si eu sa-l vaccinez, ca poate face forme mai usoare, dar din ce spui tu nu prea pare.
Dana_Mario tu pe unde te ascunzi? Ai fost la logoped? Si mie imi spusese cucoana de la gradi sa-l duc, dar eu nu vad rostul, ca el si asa nu zice mai nik in engleza, asa ca nu vad cum s-ar intelege cu ala. Apoi eu vad ca el intelege tot si incearca sa spuna numai ca-I ies unele pocite. Cred ca mai astept nitel.
Eu curatenie de Pasti nu stiu de apuc sa fac, urmez sfatul lui PArpa, sa ma bucur de momentele cu copilul :) Si cred ca o sa ciocnim oua pictate cu carioca.
Hai numai bine tuturor.
PS: Parpa, da credeam ca la capitolul culori te-a ajutat PAul destul:)
parpalak spune:
Numa vreau sa zic ca sa fie foarte clar, ca n-am provocat eu traficul paralizat al lui Daiopri :) Nici direct, nici indirect! :)
Mama draga, au mai ramas locsoare unde Paul n-ajunge, spre tavan de exemplu, si-acolo vreau sa ma bag eu. Adica n-am inteles, el da si eu nu? :) Iar la faza cu gogosile, nu te supara, da' voi sinteti de vina! Si avind in vedere ca-s gogosi de la Tim Hortons, e cum nu se poate mai de inteles ca era copilul cu nervii-n fund! :) Am vazut si oameni mari suparindu-se ca n-a apucat grupul sa treaca pe-acolo sa-si ia si ei supa.. Ca sa nu zic de cozile SF la cafea de dimineata..
Cu pipilica, vezi sa nu fi racit copilul, daca a stat cu fundul ud. Si n-as zice ca-l terorizeaza la gradi, da ca sa fii mai sigura, mai bine le terorizezi tu pe ele, preventiv. Ia intreaba-le daca nu-ti terorizeaza copilul si sa vezi ce-o sa mai stea dupa aia de fundu lui, de frica de procese si de scandal. Da' fa si tu un pic pe nebuna. Ca nu-i drept sa te stie numai familia cu nervii prastie, e folositor sa te mai stie si altii. Iar la gradi chiar foloseste.. :)
Mai bine du-l la doctor si zi-le ca suspectezi o infectie urinara si vrei sa te asiguri ca nu e. Si daca vor sa te duca cu vorba si sa-ti zica ca e normal sa mai faca pipi pe el, tu mai repeta odata exact ce-ai zis prima oara, ca si cum nu te-ar fi auzit :) Eu am renuntat sa mai discut logic cu doctorii, sint doar foarte insistenta.. :)
Si pentru data viitoare cind mai ai traficul blocat iti recomand cu caldura Phoenix dat la maxim si zbierat in ritm cu ei despre Andrii Popa si restu' gastii.. :) Face bine la nervi :) La ai tai, vreau sa zic, restu' soferilor sa se descurce..