Super poznasi de iulie-august 2004 (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Laura,tu nu vrei un embrion cu fundita?

Mergi la inceput

Eu de luna viitoare ma apuc de treaba,imi trebuie neaparat o fundita!Serban a spus ca ajunge numai Ricardo,cica face cit 10 fundite!!!!!!abia abia l-am convins ca vreau neaparat si o fetita!Si intrebarea a venit repejorrrrr:Si daca-i tot baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

quote:
Originally posted by speel

,tu nu vrei un embrion cu fundita?

ba da ,as vrea:).Chiar vorbeam cu al mio sot despre asta,dar nu stiu ...daca cumva se intampla, ar fi o mare bucurie..dar asa planificat.nu mai am putere sa o iau d ela capat si sa fac si treaba buna>Sper sa am nurori faine..

Mergi la inceput

Ah,da nurorile sa fie faine,ca flacaii sunt oricum!Al intreb pe Serban:tu nu ai nici o prietena?Ma lasa balta pe web si vine maica-mea tifnoasa si ma i-a la rost!Ce i-ai spus draga copilului ca a venit si mi-a spus ca maica-sa face glume proaste!Adica daca l-am intrebat de fete fac glume proaste!A,si el nu vrea o sora ca cica-s miorlaite si plingacioase!Tot un frate daca s-ar putea.Cind am aflat ca Ricardo e baiat el era singurul bucuros.Noi restul am fi vrut fundita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna seara la schimbul 2!
Am venit si eu acasa, am hranit copilul si pina incepe meciul (HAI STEAUA!!!!!) am reusit sa fotografiez camera lui stefan si sa si incarc pozele asa cum am promis.
Prin urmare va invit sa le vedeti ca sunt tare curioasa de ce pareri aveti voi - eu cel putin m-am straduit sa iasa o camera vesela - e drept ca acum o folosim doar pentru joaca si imbracat/dezbracat - patul e doar de muzeu...Albumul poarta numele "Camera Stefan".
Mitzura - felicitari inca o data si sa fie asa cum iti doresti!
O seara buna fetelor si abia astept sa citesc miine parerile voastre (evident daca aveti timp sa si vizionati pozele...)!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Laura tre sa-ti spun ca Serban asociaza DC-ul cu doamna cu brinza de casa si cu doamna papadie!cind si-au instalat internetul prima grija a lui Serban a fost sa vada forumul!(Serban e cu mama in Ro).De curiozitate ma uit in urma sa vad cine e doamna cu brinza de casa si tu erai aceea!

Mergi la inceput

no ,uite ca am si uitat:)daca Serban zice de branza de casa inseamna ca-s mare gospodina.Da-i un pup din partea mea.Acum cumpar inclusiv orez cu lapte ..bun e cumparat...delicios.Numai ca din pacate numai eu il ador,astialalti niciunul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ptiu, laura, ca ma si sperii, cum de dai asa des pe aici zilele astea?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, frumoasa camera, da' mai simpatic locatarul. camera lui pupi e simpla rau, dar el nu sta acolo decat sa doarma, toate jucariile etc sunt in living ca sa ne rupem noi picioarele printre legouri...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

hihi...stii de ce? am fost la cumparaturi cu Lucas si mi-a adormit devreme tare adica la 10.40.Asa ca doarme de atuncisi eu astept fetele (colegele mele de facultate din RO) la conferinta de joi:)...Dar cum is ardelence deja au intarziat cinci minute:)

Mergi la inceput