Super poznasi de iulie-august 2004 (168)
Raspunsuri - Pagina 5
Mimilinca spune:
Ziua buna fetelor!
Noi ne inscriem pe lista de vorbarete... spune Ilinca o multime de cuvinte, face propozitii cu 4-5 cuvinte, intelegi cam tot ce spune,..repeta ce aude prin casa
,...atentie deci la ce scoatem noi pe gura ![]()
In schimb suntem siguri sef de trib la capitolul olita. adica la antiolita, mai bine zis. nu vrea cu nici un chip sa stea...
si mai nou nu suporta pampersul...urla cand este vorba de schimbat... chiar nu stiu ce sa ma mai fac. am zis sa se mai incalzeasca sa o las in chilotel, sa se simta uda... sa-i cumpar un adaptor pentru wc... oi vedea.
Si se face si tot mai "cuminte"
a invatat sa se suie pe masa din bucatarie, de pe scaun si acum una doua este sus pe masa..... si iti sta inima in loc cand iti si striga "Inga coboaia singuia..."
Dar, recunosc, vina este si a noastra ca nu suntem mai fermi...
Cristalina, succes si sa vezi doua liniute cat mai repejor!
Simona, pupici tie si lu'domnu Pufulescu cel cuminte
si bafta la cate planuri aveti...
Marcela, am citit despre ce se intampla la gradi...offf,mi se pare justificata supararea ta, mai ales ca ai un copil bun si cuminte si nu te poate lasa indiferenta astfel de schimbari de comportament.
Carmen, cum sunt analizele? Sanatate si sa ne dai vesti bune de la dr.
Liliana, felicitari pentru asa un pui mare, care mananca si face nani singura 
Olivia, offf, ce sa mai zic...curat ghinion. Macar bine ca vine socrela dupa Luca si poate rezolvati mai usor fiind fara copil.
Lia, pupici si bafta la ce aveti de rezolvat si alergat!
Nicole, voi ce faceti? ati ajuns la gradi?
m-am intins........da, gata , inapoi la treaba!
Adema spune:

Cum ieri nu am dat p-aici, acum am avut de recuperat la citit o groaza...
carmenp, pune-l si pe mutulica de Codrut pe lista.Intelege tot, dar nu vrea sa vorbeasca! Zilele trecute m-am chinuit cu banalul cuvant "mar".I l-am zis de 100 de ori.Casca ochii mari, era atent, ridica din sprancene si cand il puneam sa repete....zicea "papa".
Lia, succes in afaceri! In ce domeniu va faceti firma?
Vrabiuta...nu suna prea bine faza cu gradinita.Si la banii aia...Vorba Gabrielei "pe-afara vopsit gardul ..."
La capitolul concedii...recomand Antalya, hotel cu all-inclusiv. Pt. copii e Rai!
Ce stiti de pako??? A ajuns in Ro.?
mitzura, sa ne spui ce a zis dr. ?Parca azi aveati intalnirea, nu?!
cristalina...vad eu ca vrei sa devii campioana la haltere.Ca sa nu pierzi antrenamentul, treci la bb 2!? Felicitari!
Adema&Codrut
Laura _Oprescu spune:
quote:
Originally posted by gongutza
Mai fetelor eu una nu inteleg de ce va stresati cu vorbitul asta...o sa-si dea ei drumul cand vor si atunci o sa ziceti ca nu le mai tace guritza....
Eu am in schimb alta "problema"...mai este vreun copilas care,inevitabil,la orice intrebare(inclusiv daca mananca,daca a facut kk,uneori si la intrebarea dc ma iubeste) imi raspunde "NU".L-am intrebat sambatata "mami tu stii zice da?",ia ghiciti raspunsul....NU! si zambeste smechereste....io asa copil incapatanat si cu nu in brate n-am mai vazut.....de unde si pana unde atata nu?Ca sa zic ca a auzit des cuvantul "nu" nu pot,pt ca ai mei il cam lasa sa faca orice atata timp cat nu e periculos pt el....sa fie independenta chiar asa?
Adina si bubu
al meu vorbeste pasareste, dar ce stie stie bine.Orice il intrebi iti raspunde :nooo...sau nuuu depinde de dispozitie...zice cuvinte ,repeta dupa mine ,dar categoric are \un limbaj al lui...sunt curioasa ce o iesi de aici...in fine,inca nu ma ingrijorez:) vad ca suntem un grup aici pasarele.
Lucasu dinteste ,ii dau homeopatu...doarme super pana pe la trei ,apoi incepe foiala vreo ora,si inca pana pe la sase o tura...da' pb e ca mie la sase mi-e un somn...azi l-am ignorat si a citit pana pe la sase 45:)...m-a mangaiat,etc..nu am miscat...ptr ca dupa patru am ramas la el in camera,de lene sa nu trebuiasca sa ma intorc...vine la gardut si am striga : mamaaaaaaaaaaaaaaaaau...si aia e ..el de adormit nu adoarme decat daca ma duc il iau in brate il pun in pat si imi intoarce dosul...si gata:)...asta mi-e si temerea ca nu stiu ce sa fac cu plecatul la Dallas in Iunie cu al mio sot...El ma tot curteaza ,eu inca nu-s decisa ca nu stiu cum se va stabili cu somnul...Cred ca insa daca nu voi pleca cu adevarat de acasa,nu voi rezolva mare lucru cu somnul ..Sunt complet indecisa ...singura chestie e ca am mare incredere in soacra-mea ,ea a fost si la mare cu Raresu in conditiile in care Rares(23 luni)atunci o vedea...s-a descurcat de minune zece zile...Uh, s-o repeta istoria? are vreo logica ce am scris aici? ca mi-e un somn de numa'.....
va pup ..am citit numa ultima pagina a noastra ..dar recuperez eu:)
Olivia, deci gata va mutati?Bine macar ca dupa ce pleaca Luca sa o faceti in liniste...
Polux,cred ca numeri zilele..
Vrabiuta, imi pare rau de ce am citit cu printesa la gradi...
gongutza spune:
Mai fetelor nu intelegeti gresit ca asa am avut impresia...Alex vorbeste de vorbit,face si el propozitii din doua trei cuvinte,canta ala bala pococala(am evoluat de la pacala),melc,melc...zice tot,unele mai stalcite asa,dar de stiut stie si zice multe(NIcole stie ca a vb cu el la telefon
)...pe mine ma streseaza cu NU...si daca e nu e clar nu....of of mai mai....
Daca il auziti cum zice "puiule,puiutule si fluture" muriti de ras,v-as scrie aici dar nu cred ca-mi lasa cuvintele![]()
![]()
ina32 spune:
quote:
Originally posted by gongutza
Daca il auziti cum zice "puiule,puiutule si fluture" muriti de ras,v-as scrie aici dar nu cred ca-mi lasa cuvintele
Adina si bubu

Radu zice "ploua"...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
philip spune:
si noi, si noi pe lista de necuvantatoare. de aia care stim da', sac, nu zicem. da' eu nu-mi fac probleme, o sa-si revina ei. ce poezii, cantece, frate? pai mai e cale lunga pana acolo...
intru sa zic de cumintenie. pai obraznicia nu creste proportional cu varsta. eu asa credeam, de aia nici nu-mi faceam probleme.
mey, i-am luat catelus cu baterii lui pupi, de-ala de merge, latra si da din coada. asa mult i-a placut, ca aseara dupa ce l-a vazut incerca sa-l puna inapoi in cutie. iuiuiu...sa-i tot iei cadouri.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
gongutza spune:
Fetelor mor de ras...Alex asculta "mucaca"-muzica si a fost cu buni la "maghebim"-magazin....nu mai pot de ras....Copilul incearca sa-mi explice ce a facut azi si eu mama nebuna rad de el

mitzura spune:
Salut fetele!
Am intrat sa va zic ca, gata, de acum inainte suntem intrati in randul lumii si avem acte care ne dovedesc existenta:
embrion (eu sper ca embrioana
) de 14 mm.
Am sapte saptamani si nici un simptom, zici ca nici nu sunt gravida (sper sa nu ma apuce nici de acum incolo).
Va pup si mai vb>
A, sanatate multa Ilincai de carmen!!!
speel spune:
Bravo Adela!!!!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puisori!Si sa-ti dea Dumnezeu un embrion cu fundita,daca tot iti doresti asa de mult.Daca v-a fi insa baby-boy,cred ca cel mai incintat va fi Tudor,ca are tovaras de joaca!