Super poznasi de iulie-august 2004 (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole, ce bine ca n-a plans prea mult. Fetitele se adapteaza mai usor, sa ne vezi pe noi cu baietii astia mamosi ce-o sa tragem....

Si maine o lasi tot numai pana la amaiaza?

Gabi, si mie imi fac rana la picior orice pantof pe care il iau prima data. Indiferent ca e de piele sau nu. A doua oara, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!
Nicole, ai vazut ca n-a fost asa rau? in plus cred ca moata ta e foarte adaptabila, n-o sa fie probleme. Eu am mers la gradi de la 2 ani,eram cea mai mica in toata gradi si am fost acceptata doar din 2 motive: vorbeam binisor si faceam pisu si kk numai la olita. De plans zice mama ca am plans in fiecare dimineata cand ma lasa si plangeam si daca intarzia un sfert de ora. Imi amintesc ca fiind cea mai mica ma cam chinuiau copiii mari, nu eram impartiti pe grupe, eu firava rau, slabuta, purtam si ochelari, ma bateau, ma impingeau, imi luau jucarelele, ma aciuam pe langa educatoare intruna. Dar acum nu mai e ca pe vremuri.....sunt grupe de cresa, de gradi, pe varste.

Mitzura- sanatate!

Danut s-a trezit la 8, la 9.30 batea din palme sa-l duc afara, asa ca m-am executat. A baut azi doar 170 ml lapte si apoi la 12 pranzul, l-am fentat cumva cu o cutie de chibrituri. A primit si juma de borcanel de para, niste fornetti, si-un pic de corn cu susan, astea ultimele pt ca mancam eu si a poftit. Nu stiu ce sa mai fa cu faza cu mancatul...oare cand o sa pape si el din ce mancam noi ? Incep si eu ca si Carmen, please, care dintre copilasi mai papa pasirat pranzul si nu papa din mancarea familiei?

iaca Danut cap de lista...se mai inscrie vreunul?

Aseara am facut o bunatate de musaca de cartofi cu carnita macinata de vita, macinata de mine, carne aleasa, slaba, a iesit super. A scuipat imediat ce i-am pus pe limba prima faramitura. Cartofii pai nu-i plac. Ciulama cu mamaliguta nu. Fasole/mazare verde nu. Spanac nu. Orez, nu. Paste cu branza/carne, nu. Ciorba/supa, nu. Ardei umpluti/sarmalute, nu. Ficat nu. Piure bun de cartof nu. Chiftelute nu. Peste fiert/fript/copt nu. Ce ma fac ??? Va dati seama ca daca l-as duce la gradi ar fi nasol, dar nasol.

Sunt cu nervii pe butuci de-a binelea. Astea sunt felurile ce eu le prepar cel mai des pt noi. El nu serveste nimic insa. Incantat e numai de iaurt, cereale si fructele ce le bag in chestiile astea. Ca restul de prostii nu le numesc mancare: biscuiti, pufuleti, un patratel de cioco alba (desert, doar daca mananca pranzul), sandwichiuri cu sunca si cascaval, care sunt oricum numai asa de back up.

hai spuneti-mi ce gresesc ca o iau pe ulei acusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

deschis capitol nou, continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72673

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, nu stiu daca plasticul este motivul pentru care i-a aparut rosatura respectiva pe piciorus (oricum nu de la pantofi noi asa cum ne apar noua, la spate - lui i-au aparut in scobitura piciorului, pe interiorul talpii) pentru ca la fel a patit si asta-iarna cu pantofiorii de casa pe i-am luat de la Chicco daca ii dadeam fara ciorap. Ideea este ca sandalele i le-am luat tocmai in ideea sa-l las fara ciorapi, dar nu descult de tot - cred ca pina la urma solutia este in picioarele goale total, dar mai stau sa se mai incalzeasca putin.
Simbata am fost la mothercare sa-i iau un nou set de body-uri pentru ca i-au ramas mici cele pe care le avea - i-am luat si setul respectiv si un set de body-maiou adica fara mineci si un set de 2 pijamale de vara. Primisera o gramada de hainute dragute de primavara-vara si ca intotdeauna mie mi s-au parut cele de fetita mult mai multe si mult mai frumoase... E clar, trebuie sa fac si o fetita!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput