Super poznasi de iulie-august 2004 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenp spune:
nu am reusit sa vorbesc inca cu bona, au iesit afara si vaz ca nu raspunde la telefon, da` am un moooorcov...
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Am vazut si eu un gizmo energic
Cristalina - ce smecherie pe Maria
Rain - va fi mai bine, la un moment dat ... deocamdata asa e normal, cica. Las` ca va fi bine, curaj !
Carmenp - cum e azi Ilinca ?
Restul de fete, pe unde umblati ??? ...
Daria &Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
mitzura spune:
Neata fetele!
Ei, de data asta nu ma mai laud de bine. Asta pentru ca raceala mea de acum o saptamana despre care credeam ca imi trecuse nu ma mai lasa, medicul de fam mi-a recomandat Ospamox, dar mi-e frica sa il iau la 8 saptamani cate am acum, asa ca o duc pe picioare.
In plus am asa un fel de rau atipic, adica o stare de greata usoara, dar cumulata cu lipsa de energie, imi vine numai sa stau in pat si sa dorm. Bineinteles ca nu pot sa fac acest lucru, asa ca de aia ma simt nasol.![]()
Mi-e tot timpul foame, dar mi-e scarba de orice mancare...iax!
gata cu plangerile de gravida.
Ma intreba cineva daca nu m-am inscris la mamicile de 2006...mai, inca nu, nu-mi vine, intru din cand in cand si citesc, ca sa vad ele cum se simt, dar nu-mi vine sa scriu acolo....de aia ca eu de voi m-am atasat. Poate mai incolo.
Olivia, si eu sper, ca e diagnosticul gresit, si medicii aia mai gresesc. Mai ales ca voi nu auziti wheezingul. Oricum ii dorim sanatate multa lui Luca!!!
Nicole, greu tare, si eu cred ca as fi terminata, ca sunt genul care nu isi poate auzi puiul plangand. dar se pare ca si noi si ei trebuie sa trecem prin asta la un moment dat, sa ne desprindem unii de altii. Atata doar ca la voi s-a intamplat putin mai repede. O pupam pe moata mica sa ii treaca supararea si sa se acomodeze cat mai repede!
Cristalina, ce sa mai zic, jos palaria pentru rabdarea ta! Si zici ca mai vrei inca unul mic? ![]()
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi!
Am avut un weekend frumos, cu plimbari in aer liber, cumparaturi pentru pitic si mincare buna...dar a trecut mult prea repede...
Rain - tocmai am citit ca ati inceput gradinita - te inteleg prin ce treci pentru ca de asta imi este si mie teama - noi insa am renuntat la ideea de a-l duce momentan la gradi, cred ca o sa asteptam pina la anul pentru ca mi se pare totusi mult prea mic pentru a-l face sa treaca prin asa momente...
I-am gasit si sandalute din plastic, din alea de plaja, la Zara si i-am si luat - Stefan poarta masura 21 - insa dupa ce le-a purtat prin casa fara ciorapei am vazut ca l-au ros in curbura talpii, pe lateral. Sa inteleg din asta ca are platfus sau de ce oare a facut basicute acolo?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Gabi, si pe mine ma mai rod sandalele noi chiar daca sunt moi. Si eu nu am platfus...
Am citit in carte ca pana la 3-4 ani nu se poate pune un diagnostic de platfus la copii, pen' ca au talpitele grasute...parca asa zicea.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Gabi, pai plasticul roade la pielicica lor fina. eu nu am luat decat sandalute de piele ptr Pat.
Adema spune:

Ce bine ca e vremea buna! La noi adie putin vantul, dar e tare placut! Azi Codrut dupa ce a alergat in gradina doua ore, a adormit in leagan.Era asa de caraghios!
L-am vizionat pe Gizmo in parc.Vad ca si la el e pasiune scormonitul in nisip! E smecheros rau cu ochelarii de soare!
mitzura, ai inceput sa iei ceva vitamine? Ai grija de tine si odihneste-te cat poti!
cristalina, te inteleg mai bine ca oricine.Stii ca si Codrut luni de zile ma chinuia cu adormitul in brate.E groaznic!
rain, in situatia ta nu pot sa dau sfaturi ca mie mi s-ar rupe inima sa il abandonez plangand acolo.Asa ca...
V-am mai intrebat de 1000 de ori, nu stiti nimic de pako?
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Salutareee !
Gizmoul a cazut la datorie, a adormit imediat ce am venit de afara, unde a alergat peste tot ! E tare haios, cum vede vreo tanti pe banca, se duce glont si o mingiie pe mina, doar el stie cum le selecteaza, cred ca ii plac cele cu parul lung, azi erau trei asezate una linga alta, dar doar uneia i-a zimbit !!!
Fetitele mici nu-l pasioneaza deloc !
Rain, nici eu nu stiu ce sfat sa iti dau, eu sint pro dus la gradi abia dupa trei ani, cred ca moata o sa se obisnuiasca, e o fetita cuminte si desteapta, tu trebuie sa ai rabdare, vezi cum decurg lucrurile, daca nu o sa fie cum va doriti, renuntati ! Dar zic sa ii dai olecutza de timp moatzei ... pupici multi si sa ne spui cum a decurs restul zilei !

Carmen, Andrei are un semn din nastere pe obrazul sting ... muma-sa a poftit la ceva sau a luat ceva, naiba stie ce, apropo de zicerile din batrini !
Sanatate Ilincai !
Cristalina, 
!!! Sinteti nemaipomenite, pe cuvintul meu !
Daria, mersul pe jos este super, face piciorul mic, nu
Adela, sanatate muuulta si pupici pe burtici !
O zi minunata va doresc in continuare !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
rain spune:
ufff, a trecut si prima zi de gradi!
n-a fost chiar atat de rau cum mi-am imaginat eu, cred ca mai agitata am fost eu decat moata, mi-au spus ca a marait de cateva ori, deci nu plans din ala isteric, a intrebat de mami, s-a jucat, cand am ajuns eu la gradi, erau la masa si nu am intrat, sa nu-i deranjez, dar m-am uitat (am tras cu ochiul) pe un geam si am vazut-o cat de cuminte statea la masa cu ceilalti copii si nu mi-a venit sa cred, facea o gurita mare ...a mancat tot ce a avea in farfurie, oricum nu asta e problema mea, de mancat stiu ca manance, mie imi era teama sa nu planga foarte rau!
cand m-a vazut a inceput sa planga, cred ca de bucurie, dar i-a trecut repede, si cand am plecat a spus la toata lumea "bye", le-a trimis si bezele, zambea, de unde trag concluzia ca i-a placut, macar putin, in masina cand am intrebat-o daca mai mergem si maine la gradinita, la copii, mi-a spus "da", iar la Andreea daca imi zice da, atunci da este
!
era franta de oboseala, a adormit in masina, daca va fi bine si se va acomoda, peste doua sapt o las sa si doarma acolo, am vazut ca era curioasa cand i-a vazut pe ceilalti copii ca se urcau in patuturi, poate va vrea si ea...
maine alte emotii, sper sa fie din ce in ce mai bine, educatoarea si o tanti care e asistenta medicala mi-au spus ca a fost cuminte, chiar nu se asteptau, daca nu se intelegeau cu ea ma sunau si-mi spuneau!
va multumesc pentru incurajari si va pupacim, trebuie sa mananc si eu ceva, pana acum n-am putut sa gust nimic, mi-a stat stomacu' in gat
!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
ehehei, rain, am vrut sa-ti zic ca mai tare ne frasuim noi
.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Rain - moatza mica este o isteata. M-au emotionat randurile tale ! 
Adema - ziceai tu de gradina ... mergem acolo, ca Giulia este o cuminte cand e singura sau cu 1-2 copii, dar efectul de multime o face tare isterica si cu personalitate, adica in parc 
Alice - tu zici serios ? Oare de asta avem tot 20 la pantofi ? ![]()
Un`se vede semnul lui Gizmo ???
Mitzura - sanatate multa iti dorim, odihneste-te cat poti ! 
Leeloo - sigur e buba de la plastic, nu merg sosetute ??? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004