100% sincer ?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by She

quote:
Originally posted by michelle7

exact Elise..Orice se poate, si orice se merita daca iubesti.ORICE!
Ce bine ar fi sa vada cine trebuie

eu nu sunt de acord . si stii de ce??? pt ca multe femei cad in baltoaca cu romantism si se trezesc la 40 de ani ca si-au stricat viata. De ce sa ma mint langa un barbat care nu vede ce minunata sunt?? doar pt ca-l iubesc? chestia cu iubitul e relativa. " dragostea vietii mele " se intampla 1 data in viata daca ramaneti impreuna si de mai multe ori daca o dai bara cu iubirea
" unicatului"

Daca ai iubit cu adevarat pe cineva si ai trait sentimentul ca exista o unitate,dupa, daca si cind se termina, nu ai cum sa consideri ca ti-ai stricat viata.Sau ca ti-ai pierdut timpul.E ca si cum mergi intr-o vacanta superba care tine 2 saptamini si te costa o gramada de bani.Plingi dupa ei? Sau te bucuri de ce ai trait?
Romantismul , pt unii, nu este o "baltoaca" ci un fel de a fi.Sau o necesitate precum aerul pe care-l respiri.Si nici dragostea nu toti o vedem relativa.Iubesti.Si cam asta e.
Si pina la urma, daca nici pt sentimentul iubiri nu ajungi sa dai 100% din ce esti in stare si posezi, ce merita?O masina?o casa?Un jobb? fara sentimentul de a iubi s-ar duce omenirea pe apele girlei..

si tot asa...

pai daca merg in vacanta 2 saptamani nu plang dupa ea. dar daca merg in vacanta 10 ani si dupa aia o iau de la zero , n-am serviciu, nu mai imi place viata mea, nu am nici un ban in buzunar, nu-mi mai gasesc locul in societate ,nu mai am timp sa fac copii ca-s prea batrana etc ewtc atunci regret vacanta intelegi??? Mai ales daca vacanta a fost cam de 3 lei, cand nu mi s-au intalnit asteptarile si de fapt in cei 10 ani de vacanta au fost vreo 6 luni fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

michelle,

in orice decizie ...exista riscuri.
si astea se pot accepta intr-o proportie diferita.

cind ma pregatesc sa plec intr-o vacantza de 10 ani care m-ar costa toti banii, jobu' si viata sociala, pun in balanta faptul ca s-ar putea sa iasa un kk.
sa nu obtin ce am vrut, si totusi sa pierd la fel de mult.

daca nu ma impac cu ideea asta, nu plec.
daca plec, atunci nu ma mai uit inapoi, pentru ca riscurile au fost deja acceptate.

Elise

Mergi la inceput

Elise eu vorbeam in general, nicidecum nu ma refeream la tine, sau la situatia ta,sper ca intelegi asta.

Mergi la inceput

michelle, si eu tot in general.

Elise

Mergi la inceput

vroiam doar sa fii sigura ca nu te judec ci doar imi exprim opinia despre o situatie data, asa ca la scoala cand ne puneau sa facem analiza pe text .

Mergi la inceput

mda.
skillurile mele de "problem solving" sint greu incercate in cazul dat (ma scuzati dl. Pruteanu)- insa analiza pe text este simpla .

Elise

Mergi la inceput

pai na , la teorie toti suntem buni, practica ne omoara ca pe laga creier din pacate ( sau din fericire?) mai intervine la judecata si sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

ce bine seama Elise topicul tau cu cel deschis de mine acum ceva vreme daca va mai amintiti Casnicie sau simulacru?.corvoada tot nu s-a incheiat ma gandesc din ce in ce mai des la un divort.si totusi mi-e frica de divort.sunt confuz dar si nefericit.

espiritu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by espiritu

ce bine seama Elise topicul tau cu cel deschis de mine acum ceva vreme daca va mai amintiti Casnicie sau simulacru?.corvoada tot nu s-a incheiat ma gandesc din ce in ce mai des la un divort.si totusi mi-e frica de divort.sunt confuz dar si nefericit.

espiritu

intr-un fel, seamana, in sensul ca in ambele cazuri era vorba de faptul ca jumatatea e "blocata" pe o anumita frecventa, si refuza orice posibila abordare.

in alt sens, am retinut ca la voi problemele erau in principal de natura sexuala, ceea ce nu pot sa spun ca e valabil in cazul nostru.
Din contra, asta e probabil singurul liant intre noi cind in rest toate se prabusesc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Functioneaza totusi, cand sunt atatea frustrari din partea ta?

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput