Bebelusi de iulie-august 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Emaaimee, cum stai cu "musafirii" ? O sa aiba Oana un fratior?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

BUna dimineata la toata lumea si sa aveti o zi frumoasa-frumoasa de tot!!!E superba vremea de afara, cred ca vom iesi iar la o plimbare prelungita...

Eu am luat-o cu cafeaua de pe la 4 dimineata...fetelor, cele cu care vorbeam ieri seara, scuzeee...dar imi era foame rau

saramana pentru cele care mi-ati explicat ce e cu tetina aia...neuronu meu e cam pleostit, saracu..daca nu are cu cine conversa si el..e singur in ditamai capul...gooool

Iedul meu a dormit in parametri normali, cu trezire la 5, dupa care nu a mai pupat nici tat-su somn ca eu nu puteam sa il port in brate dupa pofta inimii si, dupa bunul obicei am intrat in panica atunci cand am vazut ca nu il pot calma...

Simona, s-a intamplat ceva?Sper ca nu...nu te-am mai vazut pe aici!!!

Facem si noi galerie pentru colegii de suferinta intr-ale dintilor...

Aldebaran, ce mai face Aris?Cum mai papa?

OanaC, cand veniti in Romania?

Acusor, iesi azi pe afara?Facem un concurs de caruturi???Formula1!!!!

Noaptea trecuta a fost noapte de toceala, asa ca eu cred ca mai merit o cafea..maaare...si o inghetata pe masura...numai ca asta am sa o iau cand ies din casa...miaaaamm

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ellasaru mana!
Noi sintem rauuu de tot,bubitzele au aparut ca ciupercile dupa ploaie,una linga alta,fruntea e plina corpul si capul la fel.Aseara a facut si febra mare,care abia a cedat la Novocalmin,iar de dormit a dormit doar pe perna...cum il puneam pe pat,cum tzup in funduletz!A plins mult,a dormit putin si se tot tragea de bluzita,din cauza mincarimii.Il dau pasta de apa,dar azi o sun pe dr.sa-mi dea si ceva intern pentru mincarime,pentru ca mititelul de el tare se mai chinuie!
Eu vreau sa merg la protectia consumatorului cu scutece Huggies pe care le-am cumparat din METRO,dar nu cred ca rezolv ceva,fiind produse in Cehia !Pur si simplu au ceva care inteapa si nu le poti folosi!Am mai dat o groaza de bani pe ele !

Oana,pupicei Evei jucause!

LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI PE 31 , 1 si 2!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,fericiti si norocosi!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!

Cum le povesteam fetelor pe yahoo, am fost ieri la vaccin antirujeolic. L-am tot controlat pe Teo de febra noaptea. Dimineata mi s-a parut ca este mai fierbinte decat de obicei si i-am dat Eferalgan. Astept sa se trezeasca sa-i iau temperatura. A cam scancit in somn toata noaptea. Sper sa treaca cu bine zilele astea.
Azi incep sa-i dau fier si calciu, pe langa vigantol. Sa vad cum le combin in timpul zilei. Stiu ca fierul nu se combina cu calciu. Daca ies afara trebuie sa le iau dupa mine.

Ankak, nu dispera si poti sa te plangi oricand la noi. D-aia suntem aici. Ieri, in drum spre doctor, imi venea si mie sa plang. Ma simteam aiurea, sa zicem neputincioasa, ca nu mananca. Si eu am momente cand simt ca nu sunt o mama buna. Mai ales, cand mai vine si mama si-ti mai zice ca nu-i dai sa manance cum trebuie copilului.
Cum mai ziceam zilele trecute pe forum, as pleca undeva 2 zile sa se ocupe altcineva de copil (daca as fii in stare sa plec 2 zile departe . Mai precis sotul si bunica. Lor le e f. usor sa fie veseli si sa se joace cu copilul cand vin acasa.
Oricum, descarca-te la noi ca ti-e mai bine dupa. Mie cel putin, imi e mai bine dupa.

Joker, cred ca azi il arestez pe Teo la domiciliu. Am de facut curatenie dupa pusul gresiei si de Pasti. Si nu pot s-o fac decat daca nu ies afara. N-am ce sa-i fac. Toate vasele sunt pline de praf de gresie si tre' sa spal o gramada.
Ne intrecem altadata ca suntem aproape. Mai ales ca eu ma plimb mereu pe la Cultural. Fac turul blocurilor de pe Emil Racovita si Metalurgiei mai mereu.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Sper sa avem azi cu toatele o zi mai buna, Sara s-a trezit la 6, ca de obicei si de-atunci o tine intr-o maraiala. Astept sa-i dau fructele si apoi mergem afara ca iar a iesit soarele pe strada noastra. Spre norocul meu, noaptea le doarme si am inceput si eu sa ma obisnuiesc cu binele. Ziua in schimb e teroare. La noi se pare ca terminam cu una si incepem cu alta.
Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ACUSOR - ATENTIE - nu da fier si calciu odata in aceeasi perioada. Da intai calciu(10 zile pe luna banuiesc ca ii dai) si apoi fier eventual cu vitamina C ca ajuta la absortie. Calciu si fierul date in acelasi timp se elimina reciproc deci chinui copilul degeaba ca nu le va asimila.

Simona astept un semn d ela tine cu firma de curatenie te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Ankak, alatur si eu un umar si-o batista, fetele au vorbit asa frumos si complet ca nu mai e nimic de adaugat....ultima parte a mesajului Oanei, desi-i in engleza, este absolut superb! Ridica fruntea, insenineaza-te si contiuna sa-ti iubesti puiul asa cum o faci!

Cristina Palmyrah, pupam bubitele si capusorul fierbinte, sanatate multa, sa treaca cat mai repede!

Hristina, s-a reglat digestia lui Vic-pitic?

Scuturam pampoanele si tragem cu clestii si de dintii Iedutzului,haida la lumina si nu mai zapaciti kupilul !

Noi am avut o zi buna ieri, a mincat 2 mese cu tam-tam...am renuntat la bunele maniere si i-am transferat popoul din scaunul de masa (pt care am chitait cu jind si pe care mandra il uraste de-a dreptul,il asociaza cu calvarul hranitului) direct pe masa, sper ca va da roade macar pt scurt timp.
Am fost in parc si-am prins o ora la care erau multi copilasi zgubilitici, bag seama ca a binedispus-o sa asiste la harjoneala lor, m-a distrat si pe mine sa-i vad cat de obraznici si zmintiti sint,fetitzele in fruntea cetei guralive.
Am facut si gauri in buget chiar fara stiinta si semnatura, nu c-ar fi obligatorie ci in virtutea obisnuintei. Mi-am domnisorit odorul cu niste rochite asa dragalase ca ma invart in jurul lor ca o closca la grauntele de aur, abia astept sa vina vara.
va pupam si va uram o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetelor

Vad ca sunteti matinale si nocturne, in afara de Oana care face exceptie

Si eu sunt cu nervii prastie, iar nu a mancatm, sta cu tetina in gura si vb sau rade...iar eu Am incercat si cu tetina si cu canutza, si nimik, pana la urma am renuntzat Asta e, faza e ca el mananca in timpukl zilei, numa lapte nu vrea. A mancat ieri spanac fara probleme, la care facea figuri. Sau ficatzel, la fel fara probleme. Numa lapte nu

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Mona si mie imi vine uneori sa urlu, si la fel fac ma pufneste rasul cand ma gandesc ce moaca ar face Luca daca ar vedea dar merg mai departe asta e

Ella, bine le-ai facut ca asa le treb Cum stai cu pregateala???

Palhmyra, sanatate la pui mic, sa treaca rpd si sa nu-l mai manace asa rau

Acusor, Luca n-a facut febra sinici rujeola. Dar mi-a zis dr ca per de incubatie e de 10-15 zile. Deci ai grija, si incearca sa-l feresti de curent...Spor sa ai

Yasmari sa le stapanitzi sanatoase, dar mami o rochitza ceva, nemek???

Anis, cum sunteti? Ati dormit???

Andreeea, eu stiu ca atunci cand copilu se ridica in picioare, si e cat de cat stapan pe piciorusele lui poa sa stea in premergator. Deci nu cred ca e o rpoblema sa-l pui sa mearga. Si eu il pun pe Luca si la fel il tin de manutze, sau de subsori

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Simonici ce faci mama? Dormi?!?!? Draga de tine

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput