Bebelusi de iulie-august 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
joker spune:
Acusor, noi am lansat provocarea, tu trebuie doar sa spui cand...de recunoscut cred ca ne recunosti din poze, asa ca..agata-ne cu incredere![]()
Albinutzza, nu dispera, ai sa gasesti pe cineva.
Yasmari, saramana pentru galerie!!!
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Ella2000 spune:
Albinutzza, mersi draga! sunt cracanata de somn!
Yasmari, sa le poarte sanatoasa!
asa e cu fete! sa vezi ce gauri in buget ia sotzul peste ceva vreme... doua fete si o madam ce ar trebui recarosata!
Monai, LAS MAMA CA TRECE
SI SA NE VEZI CAND NE-OR CRESTE FETELE!
S-A TREZIT PUIUL SI MA MIR CA NU RAGUSESTE CAT DE TARE URLA!
Ella2000 si printesele
joker spune:
Ella, tot nu ti-a trecut supararea??de fapt care a fost motivul de sfada, daca nu sunt prea indiscreta?
Yasmari spune:
Nemek Albina mica, mami e cu nadragii si cite-o geaca aruncata la repezeala, ca progenitura a combinat niste defecte fantastice, nerabdarea tatii si incapatinarea mamii.
Asa ca daca unul/una se uita mai lung la mine pe strada, intru la dubii si bestelesc ochi mari in vitrinele magazinelor, doar ce-oi gasi mancare Hipp la bord, ca ma unge fii-mea abstract si meticulos iar eu uit sa ma uit prin oglinda inainte de-a pleca.
Ella, pai la voi chiar ca-i gauroi!
Ella2000 spune:
Joker, ca nu m-a ajutat in ziua in care a venit mobila! l-a aranjat prin casa si la multe cele! era in faza incipienta de raceala si era varza! dar eu am dat din gura! s-a incapatanat si gata! acum e bine! dupa furtuna soare si tot asa! ca doar nu oi fi eu mai cu motz din toate maritatele!numai ca pana la al doilea bb nu am fost asa de impulsiva! acu am depresie... post partum...
Yasmari, la propriu sau la figurat![]()
![]()
![]()
ma termini cu postarile tale!
fetelor acu chiar ca va las ca ma gasesc nemurile in pijama!
ella2000 si printesele
palmyrah2002 spune:
Yasmari,Albinutza,
multumim frumos ca va ginditi la noi!
Acusor,poti sa-i dai si astazi preventiv eferelgan,sa nu faca temperatura si sa fie agitat!
Puteti sa ma ajutati cu ceva preturi pentru desfundat canalul lacrimal?Daca ma hotarasc sa merg,bineinteles dupa ce termina cu varsatul de vint,sa stiu si eu cit sa cotizez!
Cristina,Rares si Mihnea
joker spune:
Yasmari, aferim, mama!!!Esti tare!!
Fii-miu si-a scos pantalonii singur singurel, de ma tavaleam de ras...halal isprava...de abia reusisem sa il imbrac...ma intreb pe cand isi va scoate si scutecul![]()

acusor spune:
Monica, saru'mana de atentionare dar mie dr. mi-a spus ca in 2 ore se absorb. Singura avertizare e sa nu le dau pe amandoua simultan. Am citit si eu pe prospectele de fier sa nu le ei impreuna cu calciu dar nu zice sa dai o perioada fe si alta calciu.
Acum ce sa fac? Ma iau dupa dr. ca o stii mai bine.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
caterina71 spune:
LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati ieri si azi! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit! Si plimbari placute pe afar, la soare!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
anis spune:
Buna fetele,
Eheee...am inceput educatia, sa zic asa.Asa cum vorbeam aseara si cu Mirela Diana.
S-a culcat la ora 9 , si intre 9 sin 12 s-a trezit de 4 ori, i-am dat sa suga de 2 ori.
E, am vazut clar ca doar ma vrea langa mine.Ea inca doarme cu noi in camera.
Si am montat baby phonul in camera si am plecat eu sa dorm in camera ei, sa nu ma mai simta.O i-au asa pana o mut pe ea la ea in camera.
Si s-a trezit si pe la 1 ,chitaiala, am lasat-o sa se tanguie si a adormit la loc.La 3 s-a trezit iar..si se tanguia iar, ceva mai mult timp.Si m-am dus sa ii dau sa pape, a luat 3 guri si s-a cuibarit la mine in brate.eee imi venea sa ma zgarii,ca m-a pacalit.Am plecat din camera.S-a mai trezit pe la 5 un pic,n-am bagat-o in seama.Si pe urma s-a trezit la ora 7 sa pape tzatica.I-am dat si am plecat iar din camera.
Pe urma ea s-a trezit la ora 9...si tati i-a dat jucarii in patut si a lasat-o in patut.Si eu m-am trezit la 10..si a stat singurica in patut...
Teoretic un copil la varsta ei nu ar trebuii sa mai pape noapte ,eventual doar sa bea eva de sete atat.
Acum i-am dat sa pape a halit 280 de pepene galben cu orez.mancase la 7 ultima data si acum la 11.
Asa mai merge frate..ca innebunesc altfel.Ce rost are sa ma tin cu mancarea dupa ea.O las un pic mai mult si mananca ka lupul.
Mai am s-o invat sa bea si din canita, ca bibe nu mai am sanse.E f incapatanata ,prefera sa-si suga mana daca nu-i dau tztaica...dar din altceva nu ia.
Sper cu dormitul ca suntem pe drumul cel bun.Ca nu ma las de data asta.Eu as dormi cu ea in brate si as mangaia-o nin stop, dar stiu ca e mai bine pt ea de 1000000 de ori sa fie independenta un pic, se dezvolta mai bine si alte simturi, perpicacitatea,atentia se descopera pe ea, are mai multa incredere etc.
O sa faca sa timp de 1 sapt. sa vedem.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."