Bebelusi de iulie-august 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hmm..am fost si noi afara..si vad ca fata mea azi ma cam sutuieste la capitolul lapte..nu prea vrea...de fapt nu vrea din nimik lichid..de vreo 3 ore.hmm

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Joker, Ankak, ma bate tare gindul sa vin acasa anul asta. Nici nu stiu cum sa fac; o saptamina imi vine sa merg in tara, cealalta saptamina ma gindesc poate ar fi mai bine sa vina ai mei aici. Colac peste pupaza, acum ne interesam si de niste investitii in case cu waterfront (in spatele casei ai curtea si golful Mexic); trebuie si renovate ...
A, ca sa nu mai spun ca la compania la care lucreaza sotul (o companie financiara f mare) o sa aiba niste joburi in marketing si as vrea sa aplic si pt unul din ele (fac. asta am terminat in tara).
Si mai trebuie sa ii fac fetei pasaport.
Plus ca trebuie sa dau jos, ca daca ma vede mama asa, ma ... asta trebuie in orice situatie, chiar daca vin ei aici.
Cine stie, poate intr-o zi m-apuc de cumparat biletele de avion si vin, ca ma apuca un dor cumplit uneori ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Mona, pupam gingiutele Sarei, sa iasa dintisorul mai repede!

Adriana mama, astea au fost facute pe vremea cind nu avea probleme, el oricum a fost "primit" cu falcutze, asa ca acum pare un copil bine, insa eu stiu ca a slabit, dr-tza lui a zis ca e hipoton, si din shunculitele lui nu a mai ramas nimic! Cred ca de la portocala l-am nenorocit asa...mama denaturata ce sint!

Anca de Matei(26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Vreti sa vedeti poze "indecente"?treceti si pe la albumul nostru...avem poze proaspete!!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dragele mele,

la sfarsit de capitol trebuie sa va spun ca pentru mine ia nastere un nou inceput ...activitatea mea pe DC se incheie aici, din motive extrem de personale.

Nu pot sa spun daca voi mai reveni, pentru ca nu stiu.

V-am trimis PM-uri celor care m-au rugat cate ceva.

M-as bucura daca, in scurta perioada de cand m-am inscris pe forum am fost de folos cuiva cu un sfat sau o vorba buna, iar daca printre voi sunt si persoane pe care le-am suparat cu ceva, le rog din suflet sa ma ierte...

Va doresc din toata inima sa aveti copii sanatosi, sa va bucurati de ei, iar problemele pe care fiecare le aveti, cu somnul, cu mancarea, cu dintisorii, sa se incheie cat mai repede.

Nu uitati ca sunteti unice, la fel si copiii, nimeni nu-i va cunoaste vreodata mai bine decat voi, nimeni nu va face atatea sacrificii cate face o mama. Incet, veti ajunge la un echilibru si atunci veti zambi copiilor vostri si va veti da seama ca totul are un rost, chiar si tipetele, lacrimile, noptile nedormite si firele de par alb iesite atunci cand puiutul a fost bolnavior...

Nu uitati ca aveti in mainile voastre cate un pui (sau doi ) de OM. Nu exista nimic mai complex in lumea asta decat omul. Voi ii modelati si din mainile voastre, cu toate temerile si bucuriile prin care treceti, vor iesi oameni.

Cu asta inchei si va doresc sa fiti la fel de senine asa cum sunt eu acum. Imi este foarte greu sa fac asta, dar trebuie...Voi incerca sa va mai citesc, in masura in care voi putea.

Va multumesc ca ne-ati primit printre voi cu bratele deschise, iar eu si Iulia dam cate un pupic fiecarui bebelus si mamica de iulie-august 2005.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

[b]Buna seara dragele mele! Offf acum cand am net nu am timp.Nu am intrat de mult in casa.Am stat cu bebe toata ziua afara.A fost o zi superba!A mancat afara,a dormit..doar pt schimbat am intrat in casa.

Anka,am citit despre cum te simti si sa sti ca suntem oameni si e normal sa mai si cedam.In legatura cu greutatea..nici Dani nu a luat deloc in greutate in ultima luna.Esti cea mai buna mamica pentru puiul tau

Fetele...lamuriti-ma si pe mine de ce ati refuzat vaccinul de la 7 luni(antirujeolic)????Ca eu nu am stiut si l-am facut.E ceva in neregula ?Am facut rauuuu???

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Diana-imi pare nespus de rau ca nu vei mai scrie pe la noim-as bucura f tare daca vei reveni.sper sa nu fie din cauza desenelor macar.
inteleg ca din motive personale nu mai vii pe DC.dar eu tot sper inca sa fie ca inainte

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetelor, au plecat nasii si acum am alti musafiri!
revin!!!!
daca nu clachez...la noapte pun poze!!!!!
Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hmm..am fost si noi afara..si vad ca fata mea azi ma cam sutuieste la capitolul lapte..nu prea vrea...de fapt nu vrea din nimik lichid..de vreo 3 ore.hmm

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Diana Mirela, nu-mi pot inchipui ce te-a facut sa iei hotararea asta, tu nu esti genul care face asa ceva fara macar niste explicatii minime. Tu esti de-a noastra, ne-ai ajutat de asa de multe ori si mereu am simtit ca esti o persoana deosebita. Te rog frumos sa te mai gandesti pentru ca mie mi-ar parea tare rau sa nu mai am vesti despre tine si Iulia.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput