Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Neatza gagici!!!
Liliana eu ii mai dau suc, cat sa terminam sticluta inceputa. restul dupa 4 luni.
Nico ma bucur ca sunteti bine. Ma gandeam ca ati patit ceva de nu mai scri.
la placintica.
Deea yammy-yammy, ce meniu bun. cu toate ca mie nu-mi place soia.
Fetelor aseara dupa ce am plecat de la comp. s-a trezit piciul si s-a pus pe plans. I-am bagat putin supozitor cu glicerina, caci cu gimnastica n-a mers.Nu mi-a facut nimic decat acum de dim., cand a fost plin de kk pana la gat. a trebuit sa-i fac baita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
Buna dimineata!
Fetelor e clar ca eclipsa aia nu a fost prea buna
. Dupa ce aseara mi-a adormit papanasul la 9:30 dupa o jale imensa cum nu mi-a mai facut mi s-a trezit la 2:15 si la 4:30
... apoi la 8:15. El nu se trezeste peste noapte de vreo luna jumatate deci e clar de la eclipsa
. Bine ca urmatoarea e peste aproape 80 de ani
sau cand au anuntat-o.
Nicol - si noi am avut probleme cu ochiul inca din spital si i-am pus Tobrex picaturi iar in 5 zile nu a mai avut nimic. Tin pumnii sa treaca si la voi. Sa ii faci masaj la ochisor.. coltul spre nas ... sa se curete si sa iasa "mizeria" de-acolo. Oricum cam toti bebeii au problema asta dar odata cu cresterea se rezolva asa ca nu te speria f. tare. Cu hernia sper sa scapati cu bandajele si sa nu ajungeti la operatie desi nu e complicata. Am si eu o finuta care a avut hernie iar pe la 1 an si jumatate au operat-o si totul a fost super simplu.
Mai fetelor dar multe aveti probleme cu hernia asta ombilicala. Ce-or face moasele alea cand taie buricutze.. habar nu am
.
Si Nicole si Cata au nascut la Elias ca si mine...dar eu n-am avut probleme, Slava Domnului, ba chiar ne-a cazut buricul la 4 zile de la nastere
.
Deci pupici micutzilor "hernioshi" Daria de Nicole, Daria de DEEA si Tiberiu de ANASEBE.
ANASEBE acum ca ai zis de vant, am tras si eu un ochi pe fereastra ca eu vazusem doar soarele. Se auzea un suierat asa..dar nu m-am gandit la vant
. UFFF tot de la eclipsa e si asta... n-ati vazut ce prapad a fost ieri dupa ce s-a incheiat faza?
Bombonica - vad ca esti mai bine si ma bucur f tare
? Pupicei Jasminei!![]()
Va doresc o zi buna tuturor!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
DEEA - asa ca uitasem... super meniul de post. Sunt sigura ca au iesit super preparatele de soia pe post de carnitza. Nici eu nu sunt carnivora asa ca pe mine nu m-ar fi deranjat un asemenea meniu. Oricum felicitari pentru alegere ca pana acum n-am mai auzit pe nimeni sa dea mancare de post in post, la botezuri.
GIO - tu stii cel mai bine ce faci cu sucurile. Oricum Marco nu are nici 3 luni... eu am inceput cu sucuri la 3 luni jumatate. Nu zic ca s-a reglat bine cu tranzitul dar oricum face singurel si nu ii mai bag supozitoarele alea pe care i le bagam degeaba, in plus uneori face o zi da una nu sau odata la 2 zile ceea ce este super bine fata de 2ori pe sapt sau chiar odata pe sapt cum se intampla inainte de suculetze.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
ceva nue in regula cu linkul scutece 19 ca ma trimite la probleme legislative, sau fac eu ceva gresit?
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe