Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
LunaNoua spune:
Liliana, da, si meniul a fost tot de post, si a fost f fain
Cel putin asa zic eu care nu mananc carne
Carnivorii au fost cam dezamagiti
, tatal meu de ex, pentru care cea mai buna leguma este porcul
Aperitivul a fost frumos pregatit pe farfurie, pe rosii si castraveti, salata de vinete, pateu si chiftelute de soia. Apoi sarmale de post si mamaliguta, apoi cartofi prajiti cu ciuperci fripte si snitele de soia, iar la urma, tort de 3 etaje buuuuuuuuuuuuun ![]()

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
teolinda spune:
IOANA merci de rezumat. Nasol ca "Nalba"+"Leandru"
.
Fetelor eu... facut
cu apa murdara
. Azi cand am spalat, a curs apa rece de la clatire fix pe un sutien de-al meu de alaptat.. si din alb e maro acum
. Nu mi-a iesit nici cu Vanish
. Mai astept sa curga pe tevile astea odata cu apa... melci, serpi si alte oratanii scarboase ca de mal, nisip m-am saturat.
So... noapte buna, pe maine!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bombonicaaaa spune:
Buna seara fetelor ! No hai ca ma bag si eu oleak' in seama pe seara asta ca acum am prins momentul![]()
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor
pt. urarile de ieri ,v-am citit dar nu am avut timp sa raspund .
Mirela ne-a dat gata ginerica cu poezia
, sper sa-si revina din starea aia de agitatie si sa nu mai fie plangacios 
Angelo
cu intarziere , sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii.
Moniexpresivitatea Dianei ma termina, esti tare cu poza pt. Mario dar ai un ginere giugiuc vorba Irinei
Dana fetele tale sunt minunate si mie mi se pare ca seamana mult una cu alta .
Mai fetelor sorry dar iar am uitat ce si cui mai aveam de zis 
Irina sa-ti dau datele de la 2 si 3 luni : 2 luni-5.200kg si 59cm
3 luni -6.100kg si 61 cm .
Am vorbit destul de una singura aici ma duc sa bag un film si sa astept marele meci de maine ![]()
Oana
de

INGERASII MEI
nicoleta raducu spune:
'neatza,fetelor...
Am aparut si noi....
Buricutul momentan e pansat..mergem peste 2 saptamini sa ne schimbe bandajul..daca nu se rezolva pina la 3 luni..posibil operatie...

Colac peste pupaza...ne curge si un ochisor....
cu o secretie albicioasa...Am fost ieri la oftalmolog..la Daniela Cioplean.si ne-a dta Nettacin monodoze...si Tobrex unguent..cik e suspecta de canal lacrimal infundat...

In rest...suntem singurele ca tati are o delegatie de francezi..si e plecat la Brasov..azi vine...ne suna de o mie de ori pe zi...
De aia n-am mai intrat..am ramas cu toate cele pe cap..si n-am mai avut nici 5 minute...Ma chinui si eu sa ajung la un epilat..de un secol...si nimic...

DEEA...SFINTA DARIA????Cind?
JANINA,GIO,MONI,CATA,IRINA,INGRID,ANDA,MIRA,MARAKI,DENISA,SI RESTUL FETELOR....

CITESC SI EU..SI SPER SA REUSESC SA MAI INTRU...
Nicole si Daria Sofia
anasebe spune:
Innebunesc! Ati vazut ce vant bate? Te ia pe sus. Si copilul nu doarme daca nu-l scot la plimbare. Si daca nu-l scot la plimbare urla ca din gura de sarpe ca nu doarme. Momentan l-am pacalit, l-am imbracat ca pt. iesit afara, l-am pus in carut si sta in fata geamului larg deschis (apartamentul are geamurile in spatele blocului si aici nu bate vantul aproape deloc). Mor de ciuda. Poate totusi se mai potoleste vantul si putem pleca un pic.
In rest nimic nou, copilul a dormit bine azi noapte cu o scurta pauza la 3.
Voi ce prestati?!
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
anasebe spune:
Nicoleta Si fii-miu are hernie ombilicala dar vad ca a inceput sa se retraga de cand poarta centura ombilicala. Nu vi s-a recomandat asa ceva? Oricum in majoritatea cazurilor hernia se retrage asa ca poate nu ajungeti la operatie.
ana sebe + tiberiu
LunaNoua spune:
Neatza fetele
Nico, Sf Mucenica Daria, pe 19 martie. http://www.credo.ro/proloage.php?data=1903&i=1
Ana, si noi suntem cu hernie ombilicala. Eu m-am plimbat pe la spital la pansat, dar m-am ofticat odata si am renuntat la "colectarea de virusi" de pe acolo. Medicul meu de familie mi-a zis ca pot sa ii fac eu bandajul, asa ca i-l fac eu acasa. Nu am auzit de centura. Cum este ?
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
lida30 spune:
Draga Giova, noi suntem in lista cu numele Lidia30. As vrea te rog sa modifici id-ul si sa completezi la dpn 26 ian, 40 sapt. Ce sa va spun de bebeul meu? E ca toti ceilalti pitici, mandri de frumoase mamici
. Am nascut pe 12 ian la Elias asistata de dr Parvu. Dulci
-ci de la cei mici. Li si Ra va spun paaa!
anasebe spune:
Deea Mie pediatra mi-a recomandat centura ombilicala din cauciuc. DIn pacate nu am gasit asa ceva, asa incat i-am luat o centura din elastic, care in dreptul buricului are un cauciuc (cred) care ii impinge buricul. Tiberiu o poarta de aproape 3 saptamani, iar buricul este deja inauntru. In astea 3 sapt l-am lasat ce-i drept numai odata (12 ore) fara centura, dar nu i-a iesit buricul afara, deci cred ca a inceput sa se retraga.
ana sebe + tiberiu