Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna ziua si de la noi!
Gabitzamultumim. Sanatate lui Andrei. Sa nuti para rau pentru azi, ca e o zi cu nori. De maine, iar soare asa ca va puteti bucura de el. O intrebare, cat dai pe luna la asigurarea pentru Andrei?
Felicitari pentru Bianca (Ruxel), Teodora (Cloreta)!
Ioana da, e flacau mare acum, cand ma gandesc ce mic era cand l-am nascut! Si noi ne-am gandit la leagan, dar am zis ca daca are in parc, am luat tricicleta.
Elisor cum sa nu-i placa lui David asa domnisorica frumoasa! Il vrajeste cu ochii ei! Picnic? Nu, sfantul parc. Rotile sunt din plastic, dar nu mi se pare ca fac zgomot care sa deranjeze.
OlgaM multumim de compliment. La mine abia se mai vede dunga maro, numai ca nici in timpul sarcinii nu era pronuntata. Parerea mea referitoare la premergator e ca de acum vor merge tot mai putin cu el, asa ca nu cred sa merite sa mai cumperi unul aici.
Tamar sa veniti cu bine in Romania!
Beatrice sanatate Pifosului!

Ziceti ca Dentinoxul este mai bun?

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor ! Pai mesajele tale sunt o adevarata sinteza pt. mine , ca aflu cam tot ce s-a scris in ultimul timp.

Multumesc pt. raspunsuri ref. la somn. Cred c ae o pedeapsa divina ca pana sa faca Maria un an jumate, nu am pierdut nici o noapte (e, hai vreo 4-5 nopti la inceput, ca o pazeam eu). Daca vine ziua in care or adormi si copiii mei singuri si la ore rezonabile, dau de baut . Cat despre somnul de zi, serveste doar Stefan doua reprize (una scurta dimineata si una mai lunga dupa masa de pranz). Dar dupa 5 nu doarme si este rupt de oboseala, dar nu adoarme. Cat de dragi imi sunt copiii care adorm in timp ce se joaca (Ca Timeea ), mananca etc, ai mei Doamne fereste sa adoarma asa.

Intr-o noapte am zis sa incercam sa o tinem pe Maria jos cu noi , sa vedem cand adoarme. Imi faceam planuri ca adoarme pe jos (ii pusesem si o paturica) si o transportam in pat. S-a facut 1 si nu dadea nici un semn c aar vrea s adoarma. Am dus-o in patul ei si a mai durat vreo ora pana sa adoarma .

Iar Stefan nu se mai poate tine pe picioare de oboseala, dar degeaba. In patut e numai in picioare, la capatul dinspre patul Mariei, tipa si incearca sa ii dea suzeta Mariei, care nu o refuza. Nu sta nici juma de secunda culcat. E ca un arc. Iar in patul mare e dezastru, se ridica in picioare, se arunca in cap, dureaza o vesnicie pana il adorm.

Si noi cu ochii inca incerti . Cand sunt albastri-albastri, cand bat in verde si chiar un pic cacrui. Mie nu mi-ar parea rau macar verzi sa ii ramana. Ca ar fi pacat sa nu pastreze macar o caracteristica de ardelean , ca in rest, vad ca devine tot mai fasnet, ca un veritabil dobrogean .

Ce s-a intunecat. Eu nu vad de aici soarele. Poate reusesc sa prind si eu un "coltisor" de eclipsa.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am vazut si eclipsa. M-am linistit pe ziua de azi. Adica, nu am facut mai nimic la birou, dar nici chef nu mai am.

Ma bag si eu in discutia despre premergator. Maria a avut unul no name , pe care l-a rupt intr-o luna (presupun ca doar greutatea a contat, ca nu prea se indeletnicea cu alergatul ), apoi i-am luat Chicco, pe care inca il mai foloseste Stefan. Acum, posibil ca al nostru sa fi fost dintre cele mai proaste/ieftine.

Mercedes, drum bun si sa treaca repede timpul!

Danelutza, . Cand le va trece supararea, vor reveni fetele. Zic eu .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu si Isa are ochii cind grii (ca la mitza lui Andrei, cum ii spun eu), cind verzui sau caprui. Astept sa se definitiveze culoarea, ca tare-s curioasa.
Elisor, am gresit cind am zgincilit furunculul ca mi-am facut nasul cit o cartofa si s-a si trecut tare greu. Nu i-am facut nimic special, am pus pliculetz cu ceai de mushetzel cald la nas ca sa se maturiezeze mai repede, dar tot mi-a aparut dupa un timp altul, asha ca pe asta l-am lasat in pace si a disparut. Despre copilul pediatrului eu am spus, acum ca sa-tzi povestesc eu am avut ochii albastri si cind mi-a venit ciclu prima data s-au facut verzi , asta-i serios nu-i gluma.
Androix il intzeleg pe Filip, si mie imi place laptele de vaca si laptele acru facut in casa. Eu faceam la greu iaurt, dar acum... pauza, de unde lapte de vaca...
Mercedes, fetitza mea apa bea putzina, ceai deloc, dar suge la greu lapte, asha ca nu stiu cit consuma pe zi.

Fetelor mi-am pus cupilu'la dormit la prinz, s-a dus tat'su sa vada cum doarme si a gasit-o in picioare, facea cam asha , asta nu-i nimic, doar ca pututzul are o parte care o las in jos, si ea tocmai acolo se zgiltzia de zor, noroc ca n-am gasit-o pe jos. Trebuie sa stau atenta, pina acum nu stia ca se poate legana in patutz, acum a descoperit si e foarte bucuroasa. Eu de obicei o tzin in tarc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Cred ca sunt ceva fenomene paranormale pe forum,mai devreme vazusem un mesaj postat de babygirlin care intreba de eclipsa si acum a disparut sau stau eu prost cu tehnica, se poate sterge un mesaj dupa ce l-ai transmis.
Am vazut si eu ceva din eclipsa.
Elisor,baga tare cu mesajele ca nu ne suparam ba din contra.Timeea in unele poze iese mai inchisa la culoare in altele mai deschisa,cred ca pielea ei este in transformareHai sa va arat o poza tare haioasa mie imi place enorm vroiam sa o trimit ptr. colaj dar m-am gandit ca nu se incadreaza,apropo de colaj nr. 2 Gusta nu ti-am multzumit pana acum ptr. ca sentimentele mele au fost impartit in 2 adica,pe de o parte m-am bucurat foarte mult si pe de alta parte m-am intristat cand am vazut ca lipsesc bebeii doar ptr. ca mamicile sunt suparate,mai ales tu care ai realizat colajul nu ai pus-o pe Marutza,asa de mare sa fie supararea incat sa .......la al 3 lea colaj vreau sa o vad acolo si nu numai pe ea si pe ceilalti bebii,pai la 1 an eu vreau colaj serios nu gluma,i-am aratat acum 2 zile sora-mii si a fost super incantata imi zicea vreau si eu sa o trimit pe micutza mea ptr. colaj,i-am explicat stai usurel ca nu-i asa simplu, trebuie sa faci parte dintr-o famile si alea alea si a ramas cu buza lasata.Hai si un bonus poza cu fata mea.
Nu demult ii facusem o poza special ptr. Andreeaatan ca sa vada ca noi facem sport si avem numai muschiuletzi pe noi dar daca am vazut ca nu mai scrie nu am mai pus-o ,scuza-ne pozitia, nu interpreta gresit ce zicistam bine la capitolul asta?

Am o albinutza ne mai trebuie si o drosofila ca sa avem companie

Androix ma bucur ca nu mai esti suparata,cand te linistesti te asteptam cu drag.

Astept raspunsuri nu de alta dar am cam muncit la mesajul asta

Mercedes,cu ceaiul noi stam foarte prost si apa daca-i dau se stramba,nu-i place gustul,este foarte bine ca bea mult ceai si dr.ne-a spus ca organismul are nevoie de multa apa dar eu nu pot sa o pacalesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Corni nu-i nimic paranormal si nici de la eclipsa, se poate sterge mesajul, adica tu itzi potzi sterge mesajul.
Apropo tzi-am admirat albinutza, mai ce puiutz scump ai si ce bine-i sta in galben , adica am tras cu ochiul la toate pozele, inclusiv aia cu mushchiuletzii. Eu tot am o problema, va invidiez pe toate, ca atzi putut pune la fetitze cercei. uff, las ca vin eu in tzara si-mi aranjez motzata cu cercelushi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Corni, mai ai o albinuta frumoasa foc, foc!

Aseara dupa ce a papat Pifosul biberonul in pat s-a invartit, s-a succit si si-a facut culcusul lui in plapuma... Asa ca uitati:

DORM BUSTEAN

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Ce cap din dosare sa sciot ca m-au ingropat! Si numai scarbosenii balarioase. Dar o scot eu la capat, iar seara e aproape!

Ma bucur ca ati scris, dar evident ca acum nu am timp sa raspund ca trebuie sa ma uit in urma. In orice caz notez revenirea in forma a lui Elisor si pozele mortale ca de obicei ale Timeei si ALex.

Ma laud si eu cu un progres: azi am fost la dr de familie sa imi da trimitere la dr pentru spate. Bineinteles ca acolo unde m-au trimis s-a terminat plafonul de consultatii gratuite si cum suntem in plop cu banii, astept inceputul lunii aprilie pentru consult. Oricum zic eu ca e un pas inainte fata de pasivitatea in care induram durerile.

Am profitat de faptul ca dr e familie e langa casa si am trecut si pe acolo, am gasit bona cu Ana in fata blocului. Cum m-a vazut fiica-mea a intrat in fibrilatii, a inceput sa ridice mainile spre mine sa o iau in brate. E clar, rasfatul e maxim. In orice caz, daca diseara nu ploua mai stam putin afara ca tare e frumos. Of, si erau in fata blocului si vecinele care stau pana la 2 ani acasa si se vaitau ca ce rau e stai acasa si ce bine e de mine, care am timp sa ma bucur de copil in alea 2 ore cat stau cu el, spre deosebire de ele, care nu ii mai suporta. Parerea lor, eu nu sunt de acord, dar nici nu pot face nimic in acest sens.

Gata, ma intorc la munca de jos. Va pup si plimbare frumoasa pe unde sunteti.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey Bea, drosophila e numai una! Chiar daca e tot de la Constanta.

Corni, este atit de nostima Timi ca-mi vine sa o pup pe nasuc!

Andrei al meu trage la aghioase si am observat de citeva zile ca "vorbeste" in somn, nu stiu ce o visa el acolo. E fericit ca tati e in concediu si e rost de stat numai in brate. E asa smecher, cind il ia tati in brate se lipste tot de el, ii mai pune mainile pe fata citeodata, il mai si pupa (asta inseamna pus limbutza pe obraz la el). Ei, si va imaginati ca barbatul asta al meu cit e de mare nu mai stie de el, face ce vrea asta mic. Ia uitati aici ce fatza are dupa ce se vede iar in brate.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

off fetelor, imi vine sa ma dau cu capul de pereti pana nu mai pot...mi s-a lovit rau Alyssa cu guritza de gresie, i-a curs si sange si a urlat cum n-am mai auzit-o niciodata...doamne ce rau imi pare, nu stiu cum s-a putut intampla ca doar eram cu mana pe ea (sau poate tocmai de aia?!). acuma doarme, s-a linistit, s-a jucat putin si a adormit ca era obosita de afara. are o vanataie mica pe barbie si o dor dintii de jos cand incearca sa muste, de acolo ii iesea si sangele...of doamne!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput