Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
pisik felicitari pentru patru labutze si ridicatul in piciorushe. 
omustatza, monu eu nu mai am dunga, a ramas doar semnul de la cezariana
si ala nu dispare.
Mercedes drum bun la Brasov si se accepta absentza, ca e motivata ![]()
Cornelia si Isa muscha si da cu capul, cit despre adormit seara, ii dau papitza apoi tzitza, o pun in patutz cu suzeta in guritza si ursuletzul alaturi, se uita urit la mine, trage doua urlete puternice, dupa care adoarme cu o singura trezire la 12.30 noaptea apoi pina dimineatza la 8 e liniste.
Monu ce culoare au ochii Alexiei ca-s frumoshi tare. Eu am o problema ca Isa mea mereu schimba culoarea si nu-mi dau seama ce culoare au, probabil o fi din cauza ca inca mai suge tzitzica. Am intrebat pediatrul si mi-a spus ca fiicasa a avut ochii albastri si la trei ani i s-au schimbat in caprui.
Mikka lasa mai ca nu-i slabanoaga fata, poate vrea sa ajunga manechin si tu vrei s-o indopi sa se ingrashe, important e ca e sanatoasa.
Gabitzam sanatate tzie si sotzului.
Beatrice sanatate lui Alex si sotzului.
Tdi
Alyssiei, si ai dreptate cind spui ca e frumoasa viatza, chiar daca nu e roz tot timpul, zimbim macar cind e soare. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
monu spune:
Elisor nu e nici un deranj draga.
Cat despre bb2 incepem atacul de saptamana viitoare. Sper sa se prinda repede si fara probleme.
Si eu am facut referire la premergatorul Alexiei utilizand expresia no name. Dar chiar nu stiu ce marca are. Ca are de fapt scris pe el baby care dar e autocolant si ma gandesc ca firmele serioase nu fac asa ceva. Oricum eu zic ca al meu si-a facut treaba bine. Noi acum trecem la hamuri. Sa vedem cu se acomodeaza ca aseara mergea ca betivii.![]()
![]()
Am o intrebare. Noi avem carut Bertloni din acela rosu cu gri luat din Cora. Are cumva limita de kg? Ca de la un timp trage cam greu si parca nu mai are loc Alexia in el!
Daniela, sincer nu mai stiu ce culoare au ochii Alexiei ca sunt schimbatori. parca e cameleon! Cand gri, cand albastru inchis. uneori bat o usoara tenta spre caprui. nici eu nu mai stiu![]()
![]()
Sper ca nu o sa va suparati dar as vrea sa va arat ursuletul primit de Alexia de la BRD. E asa de moale! ursuletul teddy
si
Alexia Ioana
gabitzam spune:
A intrat soarele in nori tocmai acum cind sa vedem eclipsa. Laura, cica de la Constanta se vede cel mai bine! Sa ne faci un rezumat ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
Mercedes spune:
Elisor- din pacate voi veni singura fara familie, am incercat sa -l aduc macar pe cel mare dar...nu se poate. Daca doresti si vei avea timp ne putem intalni doar dupa orele 16 din pacate. Iti dau nr. de telefon pe pm ok?
Cornelia- intre copiii mei exista aprox 6 ani diferenta, cel mare doarme in camera lui iar bianca cu noi in camera.Adoarme foarte greu ( dar pana la urma rezolv eu aceatsta problema).Totul e sa o obosesc inainte de a adormi De exemplu ieri am umblat cu ea nu stiu cate ture prin casa bineinteles pe piciorusele ei - a obosit foarte tare- la un moment dat s a pus jos in fundulet ca n a mai putut si finalul a adormit mai repede. Micuta adoarme cu noi in pat si este can doarme toata noaptea cu noi
Ah si inca ceva si Bia musca tot ce prinde...
elisor spune:
Pana am terminat mesajul vad ca au aprut si ale voastre si ma bucur, dar totusi...vrem intariri
Gabitza pai cu aerul asta primavaratec nu-i de mirare cu virozele, eu nu racesc iarna veci, primavara e a mea, uneori si vara (apa rece - amigdale ghiulea), sanatate multa ca aveti nevoie.
Danelutza sunt de acord cu oful tau, dar cum putem sa le aducem pe fetele disparute si mie imi lipsesc, dar dragoste cu forta nu a functionat niciodata, asa ca ma indoiesc ca va merge acum, dar totusi...
Vreau sa te intreb daca nu gresesc, tu ai avut parca un furuncul in nas nu de mult?! Ce ai facut ca sa-ti treaca? Eu am "ceva" la baza pometelui si ma doare pe arie extinsa in jur si ma gandesc ca poate e vorba despre furuncul, l-am "lucrat" si nu stiu daca i-am facut mai bine sau trebuia sa-l las in pace.
Mikka pe mine ma intereseaza impresiile tale de calatorie (macar in linii mari) ca mi-e un dor de concediu...da, am revenit in fortza si daca nu va deranjeaza asa am sa raman, sper.
Dar slabutza mai este Ioana, imi inchipui ce fulgulet e cand o iei in brate, pe tema greutatii am facut conventie cu sotul, pana vine el de la servici o spal eu apoi el ca imi rupe mainile plimbatul asta la baie.
Corni da-i un
pe obrajori, doamne cat poate fi de scumpa cum doarme cu falcutele la vedere, e creola? Merci ca mi-ai pus-o special pt. mine, era pacat sa ratez vizionarea. Eventual si grupa sangvina cand ii mai iei sange. Sper sa fie ceva usor de tratat.
Monu stai linistita cu laptele de aseara (l-ai pastrat la frigider, nu?) exact asa am patit si eu aseara, mi-a refuzat masa si pe la 2 mi-a cerut-o. Acum flora lor intestinala nu mai e chiar atat de sensibila ca in primele luni de viata.
NewMami cum au decurs urmatoarele zile la daycare? Azi e acolo Patrick, nu? E greu sa-i faci bagajelul, dar cel putin esti linistita ca e pe maini bune si in siguranta spre deosebire de vreo bona care cine stie cum se desfasoara, bona ideala e mama ta, dar din pacate nu poate sta la nesfarsit la voi, te inteleg, asta e viata, clipelor placute trebuie sa le dam drumul chiar de-am vrea sa le pastram la nesfarsit, dar le facem loc altora cu speranat mereu ca va fi mai frumos...cata
pe capul meu, sunt patrunsa tare, de vina e plecarea de maine a mamei mele, of, viata!
Mie nu mi-a dat unda verde pediatra la lapte integral 
pana la 1 an ar fi indicat sa nu-i dau si mi-a spus ca peste 1 luna 1 luna jumate sa-i fac analizele sa vedem daca ii mai trebuie Fe.
Beatrice pai tusea la sotzer poate sa-l tina a la long long time, greu scapi de ea. Sanatate la barbati, mic si mare!
Oana chiar ma gandeam ca nu te-am mai vazut pe-aici, ce inceata e totusi recuperarea dupa o asemenea operatie...trimite harnicuta la mine sa-mi stearga praful ca am din belsug cu santierul in coasta, in fiecare zi tre' sa-mi spal geamurile la masina si s-o sterg de praf.
Mercedes ploaia de la tine se indreapta spre mine, a fost un episod, acum iar e soare, dar azi nu cred ca scapam.
Gabitza chiar ma intrebam inainte sa citesc din urma de ce a aparut mesajul "tot ce se discuta aici este ontopic", of, cum sa facem sa reinvie atmosfera?
Sanatate la bolnaviori!
Sper sa mai revin, ma duc sa hranesc plodu mic, plodu maricel si apoi o tura pe-afara cat se mai poate.
See you later!
P.S. Ioana scoate capul din dosare si da buna ziua la harnicute 
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
gabitzam spune:
A inceput eclipsa, ma benoclez printr-un capat de film voalat, pus in 3. Mai iese din cind in cind soarele din nori.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
Mercedes spune:
Ce capricioasa e vremea mai inainte ploua cu galeata iar acum a iesit soarele si e superb
Androix spune:
Fetelor, 

In ceea ce ma priveste va rog sa intelegeti ca nu orgoliul este cel care ma tine deocamdata pe tusa. Mie mi-a trecut supararea
Citesc tot si ma bucur pentru realizarile bbilor si ma rog pentru cei bolnaviori.
Si eu simt ca forumul nostru, "casa" noastra la care am cladit impreuna aproape doi ani se clatina. Dar va rog intelegeti ca din pacate nu se caltina pentru ca nu mai scriu eu si alte fete.
Nu vorbesc in numele nimanui decat al meu, am nevoie de putina liniste, de putina detasare. Astept sa-mi vina mintea la cap si incerc sa ma "antrenez" sa reactionez cu mai mult calm decat o fac de obicei
Nu stiu cat o sa astept.
In plus fata de asta "marele depanator" adik eu
am realizat ca trebuie sa instalez iar windows si de data asta unul bun daca se poate ca asta s-a busit intr-o saptamana. Deci imi face si calculatorul figuri, si mai e si soarele asta care e o concurentza serioasa dupa atata stat in casa ![]()
Sa va zic de Filip: are 8.750, nu stiu lungimea/inaltimea, e in prop. de 90% pe lapte de vaca de tzara si nu din comert, vad ca ii place nu zice pas, ba ii place la nebunie si laptele batut pe care il fac eu cu smantana.
Misuna prin toata casa, are tentative de a-si da drumul la manute cand sta in picioare dar se teme, il vad ca este speriat dar curios in acelasi timp, nu cred ca mai dureaza mult pana o va face.
I-a aparut si dintele numarul 4, a fost destul de plangacios zilele astea, cred ca l-a durut destul de tare.
L-am "dresat" si seara ii dau biberonul in patutul lui, si-l tine singur, il bea dupa care adoarme. Pana acum i-l dadeam la noi in pat, i-l tineam eu si el in pozitia "stea" cum stau grangurii. Asa ca am intrat in greva si el mi-a facut surpriza sa-mi arate ca stie exact ce are de facut cu sticla aia colorata care are laptic in ea.
Si cam atat
pupici
Andreea mamica lui
Filip Stefan
elisor spune:
Inca ceva...
Mercedes exact asa e si la mine, Andreas in camera lui doarme, Bianca cu noi. Din pacate motricitatea nu e la fel.
Monu daca au atatea culori s-ar putea sa ramana undeva intre verde si caprui.
Cine spunea ca la 3 ani s-a schimbat culoarea la copilul pediatrei? Pai eu vreau sa ramana asa cum sunt acum, daca e sa se schimbe ori acum, ori deloc.
N-avem eclipsa p-aici ![]()
Daca deranjez pe cineva cu mesajele astea km sa spuna si ma cenzurez singura, ce sa fac, nu mi-a placut sinteza niciodata ![]()
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
Mercedes spune:
Fetele, voi cum stati cu ceaiul sau apa? micuta mea ma exaspereaza cu ceaiul... imi cere mai ales noaptea asa intre 3-4 ( probabil i se usuca gurita -la orele respective ma termina).Ah si inca ceva am mai incercat si ziua -i am pus in fata cele doua sticlute una cu laptele si cealalta cu ceaiul- ghiciti dupa care s a aruncat? bineinteles ca dupa cea cu ceai
Nu ma pot plange bea in timpul zilei aproximativ 450-650 mlde lapte depinde si de cata mancare mananca dar in schimb ceai cat cuprinde...
Asa a fost si frate sau .... iar compar dar de data asta se aseamana![]()