Fecioare DC(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Boeru , nu te mai lua dupa toate "babele" care n-au alta treaba decat sa gaseasca hibe la oricine si orice ( din invidie , cred).Daca copilul e sanatos si tu sti asta , lasa-le sa vorbeasca singure.Doar nu-s ele mai cu "mot" decat doctorii care si-ar fi dat seama daca e bolnav.Niste aiurite.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eh cu babele asa v-a fi mereu.Si probabil cand v-om ajunge si noi babe o sa avem 'sfaturi' pt tineri.
Zina23 pozele cu ciresii sunt facute in orasul meu,care este la vro' doua ore de Hiroshima.Sunt in partea de sud..sud-vest...cred.Iar pozele cu capsunile sunt facute in Yakai undeva la vro' cateva zeci de minute de Iwakuni daca sti!
EU muncesc la firma socrului..nu am inceput de mult...insa e bine ca imi ocupa cea mai amre partea a zilei si nu am timp sa ma plictisesc.
Ce muncesc e greu de zis...fac mai de toate...firma este de printare.tiparire...felicitari,harti,postere,poze,carti...si multe altele.Dupa ce s-o face prichindelu' mai mare vei putea sa te angajezi si daca o sa cauti putin o sa gasesti.Nu ne arati si noua poze cu bebelu?

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Saru-mana, saru-mana Boeru...sa-ti traiasca si tie dulceata ...e un scump.
Sabina multumesc pentru raspunsuri...mi-au placut tare mult peisajele....am pus si poze cu meu.

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Zina23 sa-ti traiasca scumpicelul! Foarte frumusel!
Nu ma iau eu fetelor dupa toate babele! Oricum nu sunt sanatoase la cap!
Eu sunt pe la servici, plictiseala mare, e urat afara!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

zina23 ce baietel frumusel ai.SA-ti traiasca!
Si aici e urat afara de luni...ba e innorat,ba ploua!Deabia astept sa se faca soare sa mai mergem si noi la plimbarici!Ca nici la magazin nu-mi vine sa ma duc seara cand e asa urat afara.
Mama si-a cumparat biletul pt a veni aici...in mai putin de doua luni o am aici...
Cu nunta stationare!Da' va tin la curent
Pupici

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Saru-mana...sunte-ti dragute amandoua.

Sabina tot ai pomenit ca-i chemat-o pe mama ta, ce acte ti-au trebuit ca vreau s-o chem si eu pe sormea. Multumesc aniticipat...

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zina23

Saru-mana...sunte-ti dragute amandoua.

Sabina tot ai pomenit ca-i chemat-o pe mama ta, ce acte ti-au trebuit ca vreau s-o chem si eu pe sormea. Multumesc aniticipat...

Georgy & Roberto-Akira

zina informatii gasest aici: http://www.ro.emb-japan.go.jp/vize.htm
e vorba de viza de turist cu scop de a vizita familia.Si sotul trebuie sa ii faca chemare..acolo scrie tot ce ai nevoie de sti.Ca durata a actelor,depinde de la ken la ken ,la noi intr-o luna max sunt gata!

sabina

Mergi la inceput

Sabina saru-mana...
S-a notat, multumesc mult.

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele! Tot la servici sunt.Ieri l-am pedepsit pe Raducu ca a fost foarte neascultator.N-a mai avut voie la calculator! Dar credeti ca i-a pasat? NU! Eu abia astept sa treaca si maine ca sambata ma pregatesc pentru ziua mea de Florii!
Sabina ce bine ca vine mama ta cred ca abia astepti!
Helbi, Ileana, celelalte fete pe unde sunteti?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Chiar fetelele unde sunteti?
Ca vad ca doar cateva intretinem subiectul.Haideti aicia si semnati condica macar o data pe zi.
boeru asa eram si eu cand eram mica.Putea sa ma pedepseasca mama pan' nu mai putea ca nu ma interesa deloc.
Mey feciorici am si eu o intrebare.Voi sunteti bonlavicioase?Ca pe mine ma dispera chestia asta,vreau nu vreau ma imbolnavesc mereu.Deja m-am saturat!
Zina n-ai pt ce!

sabina

Mergi la inceput