Fecioare DC(5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by devylla

Helbi sanatate va doresc!Foarte nasoala gripa,asta cred ca am avut-o si eu saptamana trecuta!Si aicia e destul de des intalnita!
Boeru fa-ti timp si pentru tine.Pupicei si pentru Raducu!
Annablue bine ai venit!sedere placuta la noi!
Fetelor un weekend placut va doresc!
Pupicei!
Noi sambata mergem la picnik si apoi duminica la capsuni(intr-o sera)....va pup!Na ce rea sunt poate va facusi pofta.

real beauty

sabina

Te rog sa taci ca-mi faci o pofta cu capsunii. Sunt si pe aici , 250 gr. cu 4.50 euro , da' nu asta-i problema , banii , da' nu au nici un gust , sunt crescuti la bec si -s pe jumate rosii si jumate albi , mai mult cruzi dect copti.De 3 ani de cand sunt aici nu am reusit sa merg in Ro. in perioada capsunilor si tare mi-e pofta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata!

CE faceti?Cum a fost in weekend?La noi a fost frumos!Sambata am fost la picnik numa' ca a fost cam obositor...seara cand trebuia sa mergem sa vorbim despre nunta la restaurant i s-a facut rau lui al meu...pe mine m-au apucat nervii ca iara nu ajungem...dar pana la urma s-a rezolvat duminica...spre surprinderea mea...duminica am fost la capsuni(scuze irlandeza )...a fost frumos si acolo si seara ne-am adunat la soacra lui sor'mea unde am papat un fel de gratar dar facut in casa(yakiniku)...si ne-am ingrasat bine!
Am fost si la restaurant si am vb despre nunta care v-a fi in jurul datei de 8 iulie...mai devreme nu cred...
Florina te admir cu ce putere muncesti si totusi iti faci si timp pentru copil.Si cand vad cat de incarcat ai programul...mi se face rusine sa mai zic ca EU sunt obosita
Ai putea sa iti faci timp pentru tine putin sambata...asa o ora macar!Pupici
Andreia cum se mai simte Bianca?Sper ca sunteti bine!
Cam atatica despre noi...mai revenim!

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Buna dimineata?! dupa-amiaza?!
Bine ai venit in Ana.
Boeru mai poti? Eu care stau acasa cu fimiu si la sfarsit de zi zic ca-s obosita ...dar pe bune ar trebuii sa-ti faci timp si pentru tine. In week-end daca sotu e acasa lasa-l pe el cu si dute la o plimbare, la un cuafor, undeva...ori unde, cum a zis si Sabina macar o ora ...sa te recreezi...
Bafta si un inceput de saptamana super la toate fecioarele.

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna feciorici!
Cred ca am gasit solutia! Dupa cum v-am spus sambata am cursuri si ce ar fi daca s-ar prelungi cu 1 ora - 1 ora si jumatate?
Asa ca sambata viitoare (profit de faptul ca Duminica sunt Floriile si e ziua mea!) si o sa merg la coafor si sa beau o cafea cu o prietena (o sa vad eu pe cine corup!)
In rest ce sa va zic? Duminica am avut musafiri a fost soacra-mea in vizita si s-a dus pogramul meu de odihna, dimineata am fost la cumparaturi apoi parc apoi un pic de curatenie, apoi au venit ei au stat pana pe la 18.00 am mai iesit un pic afara iar copilul meu a fost foarte cuminte s-a jucat frumusel la nisip m-am mai relaxat si eu un pic. Spre seara s-a facut frig si am plecat fuguta acasa.
Azi din nou la servici asa repede trece timpul asta liber pe care il avem...
Sabina daca faceti nunta pe 8 iulie o sa coincida cu ziua nuntii mele. Tot 8 iulie 2000!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu sunt nascuta pe 24 august 72!!!

Mergi la inceput

Buna ziua!!! feciorici!!!
Ce-i linistea asta aici?
Am inceput sa fac rime...
Bun venit IoneanBianca in
Dupa cum vezi fecioarele noaste-s ocupate....nu mai da nici una pe aici.
Sa auzim de bine!!!

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Florina ce super ar fi sa fac nunta pe 8 iulie......i-a sa insist yo pe data asta
Ionelabianca bine ai venit!Spune-ne despre tine!
zina tie ce iti face bebelu?urayamashii na!(cum s-ar traduce corect?)
Eu nu am nimik deosebit de spus...azi am facut curat putin...sper sa continui maine ce mi-a mai rams!Acum ma duc sa gatessc,apoi la cumparatiuri cu socrela.
La munca e agitatie mare,mult de treaba!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Bine Sabina multumesc de intrebare . Ce sa faca creste, ieri am fost la vaccin si la consultatia de la 6 luni....am un urias mancalar mama lui ... are 9kg, si 72,6cm...e super vioi, vorbaret (pe limba lui) sunt tare mandra de el.
Sincer nu stiu cum s-ar traduce urayamashii.... o sa-l intreb pe sotu cand o venii de la munci..
Pot sa te-n treb ce muncesti? Ca as vrea si eu sa-mi gasesc o ocupatie pe aici, cand o sa mai creasa Roberto-Akira.
O seara buna va doresc

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Sabina....
Am uitat sa-ti zic ca-mi plac foarte mult pozele ...unde sunt facute? In ce parte a Japoniei?
multumesc anticipat

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Sabinutza multumesc pentru pozicile trimise mi-au placut tare mult!Sa ne mai tii la curent cu nunta!
Bine ai venit Ionelabiancasper sa ne mai dam si noi drumul la vorba. Zina23sa-ti traiasca bubulinutza mica sa fie sanatos ca frumos sigur e! Asa era si Raducu la varsta lui dupa aia n-a mai luat asa in greutate.
Apropo de chestia asta el s-a nascut cu falcutze si la maini era tot asa mai grasut. In rest, normal- nu a avut nici macar colacele din alea pe picioruse sau maini. Si fiindca toata iarna a fost infofolit si nu i se vedeau decat falcutzele si mainile grase cand s-a incalzit si l-am lasat la bulanasele goale m-a oprit o vecina si mi-a zis ca ce-a patit de a slabit in halul asta...alta mi-a zis sa-i fac control la cap ca poate are lichid ca are capul prea mare dar ce sa-i faci saraca era avea doar o claie maaare de par Lume nebuna....

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput