Fecioare DC(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Lona,nu stiu cum ai scos-o tu la capat,dar iti pot spune ca eu n-am scos-o! Mi-a mai ramas o singura chestie de facut,dar daca am s-o fac maine sau poimaine se intampla ceva? Am vrut sa fac un tort oval,ca un ou si mi-a iesit un tort rotund,ca o minge. Asa ca m-am enervat si n-am mai facut nik.Dar intre timp mi-a clocit mintea altceva,dar de acum...ramane pe luni.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Cristos a inviat!

N-am scos-o nici eu, dar oarecum onorabil Mizez pe faptul ca nu stie nimeni ce mi-am propus, asa ca nu se vede ce n-am facut.

Oricum, sunt rupta.

Sarbatori cu Lumina si liniste in suflet, si sanatate pentru toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

HRISTOS A INVIAT!

Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by boeru

HRISTOS A INVIAT!

Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

ADEVARAT A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Adevarat a inviat!

Eu deja am icneput munca...asa ca Pastele la mine a cam luat sfarsit.

Voua va doresc in continuare Sarbatori fericite!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hristos a inviat!
Io m-am scos cu gatitul ca de obicei, n-am facut nimik, am fost musafiri!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Noi am avut musafiri! Am taiat motul lui Robert! A fost super,ne-am distrat de minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cristos a Inviat!
Cum v-ati petrecut fetelor?
Eu sunt rupta de oboseala. Sambata am gatit toata ziua , seara la Inviere, duminica pe la 1 PM am fost din nou la biserica , apoi putina plimbare si luni din nou la servici. Aici sunt catolici si am avut liber sapt. trecuta , iar de Pastele ortodox nu-mi da nimeni liber.Si e si mult de minca .Of , ce m-am saturat.Pacat ca n-am si eu bani "cacalau" ca sa pot sta acasa sa ma mai odihnesc.Dar cred ca m-as plictisi dupa un timp sa fac aceleasi lucruri.Maca vreo cateva luni sa am liber, da' sa-mi vina si niste bani.Ce zice-ti ? Nu-s pretentioasa deloc , nu?
Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna feciorici

eu sambata am gatit si curatat pana la 1 noaptea...duminica am vrut sa ma trezesc la 6 sa ma uit si yo pe net cum se i-a lumina...da nu am reusit...m-am trezut la 8 si pan' la 12 am fost titirez...cand au venit in vizita familia lui sor'mea si socrela....ne-am sitit bine,am ciocnit oua.
A fost frumos...biserica mi-a lipsit...da' na...nu poti sa le ai chiar pe toate.
Va pup

japonia prin ochii unui amator-new

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Buna buna!!

Mai feciorici,dar ce faceti?Pe unde umblati?Tocmai pe pagina 3 am ajuns! Cum asa???

Si pe mine m-a prins Invierea in bucatarie,dar...asta e.A trecut de-acu si am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Feciorici eu anul asta m-am organizat mai bine si am avut timp de odihna.
Vineri am lucrat pana la 14.00, dup-aia cumparaturi - numai ce era in listuta ca altfel iar cheltuiam o gramada de bani pe nimicuri - am ajuns acasa pe la 17.00 m-am apucat de gatit nu mai m-am omorat ca in ceilalti ani ca n-avea rost si am facut doar salata boeuf, salata de ton, un platou cu uscaturi, oua fierte, sarmale, friptura de mile si de vita, conopida gratinata si ciuperci umplute cu cascaval; cozonaci si pasca am comandat la o cofetarie si au iesit super! Asa ca vineri la ora 23,45 eram gata cu aproape tot mi-a mai ramas pe sambata de copt ciupercile si de bagat friptura la cuptor. Si am avut timp si de un pic de curatenie pe la baie si buc. ca in camere facuse sotzu' am iesit si cu Raducu in parc si seara ne-am facut cu toti baita, eu m-am epilat, cremuit, tot tacamul. Am vrut sa mergem toti la Inviere dar Raducu a caputat pe la 23,30, asa ca s-a dus al meu si a luat Lumina, timp in care eu am pregatit masa pentru 2 cu aperitive, mancarica, vin, etc ca am tinut post 1 luna!
A fost tare frumos, drept pentru care zilele urmatoare cu exceptia uneia vreo cateva ore am fost doar noi 3 si a fost super. Plimbari, parcuri, mancarica, somnic, jucat cu copilul etc. Nu am avut chef de nimeni, asa s-a intamplat! Si ne-a fost tare bine, ca tot timpul aveam o groaza de musafiri, eu munceam pana nu mai puteam abia aveam timp de un dus, etc. Weekend-ul viitor ne vedem cu restul trupei - prieteni, soacra etc

Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput