Fecioare DC(5)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela76 spune:
Buna, fete dragi.nici eu nu ma dezic de la obsesia pentru curatenie, la mine acasa sunt toate puse intr-o ordine desavarsita, de zici ca nu locuieste nimeni acolo, cateodata ma si sperii de faptul ca inebunesc cand vad ca al meu a schimbat ceva fara sa ma intrebe, asta cred ca va dura pana voi avea un copil, dupa acea ma linistesc eu. imi place sa gatesc si imi place sa mananc, am noroc ca nu sunt o am arderile bune!!!abia astept sa mananc duminica din bunatatile pregatite (am tinut tot postul,va dati seama ce foame am!)
danielal
irlandeza spune:
In sfarsit ca am si eu acces la calculator , noroc cu meciul.De cateva zile sotul meu si-a luat un nou joc si nu merge , si in fiecare zi dupa servici monopolizeaza calc. Edrept ca nici eu nu prea am avut timp sa intru pe aici , ca altfel cred ca era scandal.
Eu m-am apucat sa-mi fac cozonacii ca maine nu coc , nu fac mancare , nici curatenie , nimic , doar e vinerea mare si nu e bine.Am sa ma relaxez si sambata de dimineata buna ma apuc de treaba ca sa pot termina mai devreme , ca apoi mergem la inviere.
In cazul in care nu mai intru pana duminica , va urez un Paste fericit si Hristos a Inviat.
P.S. Sa nu mancati mult .
Noi 2 singurei
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Ce mai faceti fetele? Chiar ca e liniste pe aici.O fi si asta o calitate de-a Fecioarei.Ca vorbeste putin.Oare?
Dana,ioti-ti la mine ca-s ditamai Fecioara (sau sa scriu cu F? !!! Crezi ca ma las io impresionata de niste "ragete"?Neeee....
Boeru, si de la noi.
Eu am lucrat o perioada destul de lunga in comert.Si nu stiu daca de acolo mi se trage,dar la mine toate hainele,prosoapele si lenjeria stau impaturite frumos si aranjate la dunga,in ordine crescatoare.Majoritatea prietenelor mele rad de mania mea,dar ce sa fac daca nu pot altfel? Dar si asta e o calitate de-a Fecioarei,nu? Mai,mai,mai...nu stiu cum se face da numa' calitati gasesc.
Eu acum in perioada asta sunt "crizata" de timp,imediat se face noapte,nici nu stiu cand... Si deja incep sa intru in panica gandindu-ma ca n-am sa termin toata treaba,dar poate am sa reusesc sa o scot la capat.Ca tare m-is harnicuta! Si disteapta!!!
Helbi,multa sanatate iti doresc!
Acum am sa ma duc la culcarica! Tare m-is ostenita! Ma credeti?
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
devylla spune:
Helbi multa sanatate!
SA fie de bine!
Eu am o stare nasoala...m-au apucat crizele de cu dimineata...cand am vauzt cate am de facut...de gatit,de curat...si astea pan' duminica.
Da las ca oi reusi yo(mi fac curaj singura)
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
adameasca spune:
Devylla, zi merci ca nu ai si-un cupil de care sa te impiedici prin casa in timp ce faci treaba. Spor, oricum!
Helbi, tin pumnii sa fie totul bine si, te rog, da-ne ceva vesti cand poti. Curaj!
Nu m-am bagat la discutia voastra despre ordine, pentru ca eu am fost mereu dezordonata si acum, de cand il am pe Luk, dezordinea nici macar nu ma mai enerveaza.
Miha, dc tu zici ca esti maniaca la aranjarea lucrurilor te rog chiar sa vii sa vezi sifonierele mele. Cred ca faci atac de apoplexie, nu alta.
Oare ce-oi fi cautand eu in zodia asta? Mama e de vina, ca m-a nascut la 7 luni jumate, nu la termen. Io balanta trebuia sa fiu.
Fetelor, va urez de bine, sa fiti sanatoase si sa aveti sarbatori in liniste!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
boeru spune:
Adameasca si io tot la 7 luni ma nascui si in sifonierele mele e la fel!
Fetelor va urez PASTE FERICIT! sanatate, lumina in suflet, multe bucurii si copii sanatosi, frumosi si destepti!
Fug ca am o groaza de treaba!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
mariussimiuc spune:
Mai fetelor,sunt eu maniaca la aranjatul hainelor,dar se mai intampla sa mai fie si de-a valma.Mai ales daca intra fii-miu pe acolo! Dar nu prea mult,ca p-aia mi se zbarleste parul ca la o mata nervoasa!
Azi am terminat curatenia,am facut si sarmalute,piftelute si salata boeuf.Maine fac dulciuri multe,multe...
Si pe langa toate astea,ca sa fie ziua completa,fii-miu s-a infipt cu capul in cantul usii de la baie si a facut un ditamai hematomul.M-am speriat foarte tare si am plecat de urgenta la spital.Am umblat pe la 3 spitale,pana ne-a bagat si pe noi cineva in seama.Nu va pot spune ce paranoia era in creierul meu si ce scenarii horror! O fi si asta o "calitate" a Fecioarei? Pana la urma s-a dovedit ca m-am speriat degeaba.Va trece!
Va pup pe toate!
devylla spune:
Fetelor si yo m-am apucat de treaba....ieri curat...azi tot curat ...dar si gatit.apoi fug la munca.
Adameasca mare dreptate ai...cand o veni cupilu' atunci o sa vad diferenta.
Miha cu chestiile horror yo am mostenit-o pe mama...care e ceva de groaza....daca intr-o zi am intarziat 10 minute la calculator sa vorbim....deja e cu mana pe telefon.Asa si yo...daia nush daca e de feciare sau de la mama:D
Un paste fericit! celor ce nu o sa ii mai vedem decat azi.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Lona spune:
Fetelor, fecioarelor, dati-mi o solutie pentru urmatoarea situatie:
1.Am de terminat curatenia (nu mare lucru, aspirat, praf, spalat pe jos)
2.Mai am ceva piata de facut, in targ e jale, cozi interminabile
3.Nici un soarece n-are ce roade in frigider, inca n-am gatit nimic
4.Mi-a fost trantit un miel pe masa, de care trebuie sa ma apuc
5. Posed un sot plin de dragoste si bunavointa, care se invarte insa pe langa mine ca un..., depasit de situatie
6.Posedam una bucata copil de 10 ani, nervos ca e in vacanta si se plictiseste
Pentru ca nu stiu de ce sa ma apuc, am inceput cu o pauza. Ei, spuneti si voi cum o scot eu la capat pana diseara!!!
(Sotul meu zice ca daca m-as ridica de pe DC, poate as gasi solutia...)
Va pup pe toate!
mariussimiuc spune:
Lona,nu stiu cum ai scos-o tu la capat,dar iti pot spune ca eu n-am scos-o! Mi-a mai ramas o singura chestie de facut,dar daca am s-o fac maine sau poimaine se intampla ceva? Am vrut sa fac un tort oval,ca un ou si mi-a iesit un tort rotund,ca o minge. Asa ca m-am enervat si n-am mai facut nik.Dar intre timp mi-a clocit mintea altceva,dar de acum...ramane pe luni.