Constanta la apel (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mai da cumintele mai sunteti!
afara ploua!cel putin la eforie.
voi ce faceti? curatati si pregatiti gratarul ptr zile mai bune?

sanzi iti trimite-mi noi niste ploaie.
nici nu mai stiu cui sa ii urez insanatosire grabnica, felicitari ptr bebici in devenire....

eu devin trista...se apropia plecarea sotului si nici nu am apucat sa ma satur de el.

stiti cum sunt eu mereu in cautare de cate ceva
acum caut:meserias sa tencuiasca, gresie, faianta
valeu ce de modele....mi se invarte capu.
eram mai simplu inainte ...gaseai numai faianta alba si gata!acum...nici nu stiu ce sa aleg.

ia fiti voi fete dragute si aruncati aici cate o idee.pls.
va pupik

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cornelia-mersi
Jo-stiu cum e cu gresia,faianta.ce dilema mare am avut si noi cand am pus.eu am luat orasul la cautat si in fiecare magazin de gresie mi se aprindea beculetul dupa o alta combinatiepana la urma am ales gresia verde lucios si faianta tot verde mat cu rosturi bej pt baie.noi ne-am axat in casa de tonuri de bej si maro si in bucatarie am pus faianta pe fond alb cu chestii desenate pe ea,un fel de dungi aiurea dispuse cu diverse tonuri de maro.daca vrei pot sa iti pun poze sa vezi,poate iti vin ideipot sa iti dau un sfat:sa nu te lasi orbita de combinatia care iti vine intr-o zi,mai ganditi-o. sa treaca cateva zile si mai duceti-va iar la magazin.mie mi se pusese pata intai pe o combinatie.ca imi placeau culorile.si m-am gandit ca trebuie sa imi placa si peste 5 ani macar,ca nu schimb anual gresia si faianta
tati al nostru a plecat la cumparaturile saptamanale in timp ce ne faceam noi somnul de frumusete ca apoi sa avem timp sa iesim si noi pe la magazine.dar l-au chemat la munca.cica nu sta mult.sper ca si asa nu a mai avut o sambata libera de vreo 4 luni.sper sa vina intr-o ora si sa iesim ca meritam si noi 3 sa ne distram nitelmai ales ca e vreme frumoasa afara
mancam acum noi fetele.
va doresc un weekend placut.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ema pune te rog cateva poze sa imi clatesc ochii.
eu mai am o problema referitor la culori...se pare ca eu nu vad ce vad altii...la mine cand vad mov alti vad grii, eu vad albastru si altii imi zic ca e verde...
si daca cineva imi zice grena, bej turcoaz deja ma pierdut

adinutza-la baneasa?care baneasa?tocmai la baneasa........
dar ce serviciu ai mama?
felicitari ptr puiutz!

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

si eu am un mod unic,ca sa zic asa, de a percepe culorile.il ameteam pe sotul cand ii ziceam ce culoare e gresia
sunt cu mica in brate,daca ma lasa o sa pun poze azi.oricum iti pun niste poze daca nu acum,mai tarziu.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Jo-uite poze
mi-a fost mai usor sa pun toate pozele pe care le avem cu apt ca am facut album cu drag&drop.si oricum sunt mai multe ipostaze cu baia si bucataria.sper sa va inspire.faianta din bucatarie e un pic mai deschisa la culoare,de fapt,pt ca pozele sunt facute seara.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata si de la noi!!!
In sf...nococ cu Jo...sunt si aici ceva nori pe cer...nu pra multi...dar macar sunt!!!

Cornelia, ce mai face Stefan? MErge singurel? Ce baiat mare...hihi...ai mai pus poze noi? Sau nu ai timp...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Mor de necaz!
Dupa ce ca n-am mai postat de mult timp, am scris juma de ora la un mesaj si nu mi l-a trimis si l-am pierdut!

Nu mai am rabdare sa rescriu.... Scuze!

Ema, iti recomand eu un pediatru bun: dr Bădescu Anca. Are cabinet pe Str Orhideelor, Nr. 14, in spatele restaurantului Scapino. O mai poti gasi si la Policlinica cu Plata si la Urgenta-Pediatrie, la Spitalul Judetean, in functie de garzile pe care le face. Vine si acasa, este tinerica si draguta (lui Sebi ii place mult de ea, mereu casca gurita maaaare, cand o vede, pt control). Nr de tel de la cabinet: 0241 636863 (e bine sa suni, sa fii sigura ca o gasesti acolo). Pt nr de mobil, daca te intereseaza, vorbim pe PM.

Alina, merci pt PM! Tinem legatura!

Va urez niste zile minunate (cine stie cand voi mai reusi sa postez)!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Vic-mersi de infosi noi tot numai la ea am mers cat am stat in toamna acasa.e tare draguta,da,stiu.chiar vis a vis de Ozana.auzisem eu de dr asta minune de la Brotacu' si vroiam motz si eu cu fata mea la ea pt vaccinul de un an.si fiind mica tot o sa am nevoie de pediatru.
am mers cu tati in oras.si asa mi-am luat si eu ceva hainute ca am reusit sa probez.dra mea se revolta insistent in magazine de ne-au compatimit cumparatorii,afara ii place ca are la ce se uita
noapte buna

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu mereu ii dau ceva de facut lui David prin magazine, fie gustarica, fie un joc (electronic la varsta noastra) si daca suntem cu tati, ei 2 se duc la locul de joaca, sau la o masa pt un suc...
Altfel e jale...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut! Ciudata zi cand este soare cand este nor. Noi am vrea sa dam o fuga la "pitici" cand se trezeste mandra, totul este sa nu ploua .
Aseara am fost putin la Tomis, m-am uitat pe la locul de joaca dar nu am recunoscut pe nimeni, cei drept noi am stat la locul pt. bb.
Adinutza drum bun si serviciu usor. pentru dansator si povestitoare.
emaaimee sa porti sanatoasa hainele.
Vic ce mai face Sebi?

O zi super, ce a mai ramas din ea.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput