Constanta la apel (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dragele,
va dau sa cititi ceva ce mi-a placut mult:

Am invatat ca .... ar trebui sa ma bucur ca Dumnezeu nu-mi da chiar tot ce cer
.
Am invatat ca .... banii nu pot cumpara "clasa".
Am invatat ca .... micile intamplari zilnice fac viata spectaculoasa.
Am invatat ca ... sub scutul cu care ne acoperim, e cineva care vrea sa fie
apreciat si iubit.
Am invatat ca .... Dumnezeu n-a facut totul intr-o zi. Ce m-ar face sa cred ca
eu pot?
Am invatat ca .... ignorand faptele, situatia nu se schimba. Mai mult, nici nu
se rezolva.
Am invatat ca .... daca iti faci planul sa te razbuni pe cineva, nu faci decat
sa-i permiti sa continue sa te raneasca.
Am invatat ca .... dragostea, nu timpul, vindeca toate ranile .
Am invatat ca ... cea mai usoara cale de a ma implini ca persoana, este sa ma
inconjur de oameni mai destepti decat mine.
Am invatat ca ....toti oamenii noi pe care-i intalnesti merita sa fie salutati
cu un zambet .
Am invatat ca .... nimic nu e mai dulce decat sa dormi alaturi de bebelusii tai,
si sa le simti respiratia pe obraz.
Am invatat ca .... pana nu te indragostesti, nimeni nu-ti pare perfect.
Am invatat ca .... viata e uneori grea, dar eu sunt mai tare !
Am invatat ca ... ocaziile nu sunt niciodata pierdute; altcineva le va lua pe
cele pe care tu le-ai omis.
Am invatat ca .... daca nutresti amaraciunea din suflet, fericirea se ascunde de
tine.
Am invatat ca ... as vrea sa fi spus celor dragi ca ii iubesc inainte de a fi
prea tarziu...
Am invatat ca .... ar trebui sa avem vorbe blande si tandre, caci maine s-ar
putea sa fim nevoiti sa le inghitim!
Am invatat ca .... zambetul e un mijloc foarte ieftin de a arata mai bine.
Am invatat ca .... nu pot schimba felul in care percep unele lucruri, dar pot
schimba acele lucruri.
Am invatat ca ... in momentul cand noul tau nascut iti prinde degetul mic cu
pumnuletul lui, esti legat pe viata.
Am invatat ca ... cel mai bine e sa dam sfaturi numai in doua circumstante: cand
ni se cer, si cand e o situatie de viata si moarte.

Cu totii dorim sa ajungem pe varful muntelui, insa toata fericire si placerea
sta in procesul insusi al urcusului.
Cu cat am mai putin timp, cu atat infaptuiesc mai multe.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby,sotul meu a incercat sa intre sa o vada pe inauntru si nu l-a lasat.sa nu aiba ceva raceala sau altceva si sa dea la copii.eu as fi vrut sa o vad pe inauntru, dar oricum aici il voi da.s-au facut deja listele?eu luni vroiam sa ma duc sa fac cerere la directia creselor.aoleu.ce ma fac daca s-au facut deja listele?da-mi pe PM un nr de telefon si te sun eu sa-mi dai mai multe relatii.sau pe mess eu am adresa:ionutnastase78(chiar daca e a sotului eu sunt pe mess tot timpul).

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anda-mersi mult de ofertadaca nu o sa gasesc pediatru ala de la Brotacei sigur vorbim.mi-ar fi fost mai usor sa fie in cartier ca nu am masina si sa nu alerg departe.oricum daca zici e tare bun ma cam tenteaza.e f departe?
imi repet intrebarea:nu stie nimeni din Tomis Nord de pediatrul de la Brotac?parca si pe voi va auzeam anul trecut vorbind depre el/ea,ca e f buna si rabdatoare cu copii(parca ziceati ca e femeie).
m-am mai uitat eu pe la mamicile de iul-aug(nostalgia ca deh si eu sunt tot de iul-aug) si mamanaty era ok,mai ajuta fetele cu sfaturi.adevarul e ca nu am mai avut timp sa mai citesc ce fac.
eu am o migrena groaznica trece doar daca iau paracetamol si apoi revine.pana si noaptea o am.si sunt atat de obosita,nasol.nu stiu de ce.
sanatate multa la mamici si pitici ca vad ca sunteti bolnaviori.
Oana mea tot trage cu ma,mama,mama.cateva zile nu ma mai vroia.acum iar i s-a pus pata pe mine

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cristina - "vrabia malai viseaza" cand am citi m esajul tau mi-am zis "ura!si-a luat masina!"

NU POT SA SC RIU SREVIN

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata si de la noi...
Nu mai vorbtiti de vreme urata..ca io nu am vazut un strop de ploaie de cand am venit aici si nu e prea placut...

David se chinuie sa manance singur...ce bine e sa stai al hotel...micul dejun la pat, iti face altcineva patul...te trezesti cand vrei (eu ca Radu...)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici tuturor!

Am citit pe diagonala, dar ma straduiesc sa fiu la obiect .

Marlen felicitari!!! Ma bucur mult! E asa de frumos sa ai doi copii!

Tania, multa sanatate tuturor!

Ema, bine ai revenit!

Gen, pai e de sarbatorit, daca i se misca primul dintisor . Felicitari, ai baiat mare!

Gabi, multumesc mult pt. raspuns. Nu am reusit sa gasesc "persoana de legatura" de la Gradinita 5, dar mai am o nemultumire, asa la prima vedere, curtea este toata asfaltata! Nu e fir de iarba si leaganele sunt pe asfalt.

Azi m-am intalnit intamplator cu inspectoarea pt. invatamantul prescolar. Din pacate, imi e clar ca la gradi 45 nu mai am nici o sansa, trebuia sa ma misc mai repede, cu toate ca inscrierile au loc pe 3 mai. Ea mi-a recomandat pe drumul meu spre serviciu Gradinita 5 sau Gradinita 11 de la Alianta Franceza sau in Tomis Nord Gradi 12. Asa ca o sa ma duc totusi sa vorbesc si la gradinita Alisiei. Nu stiu daca am sanse, dar o sa incerc luni. Ramane valabila rugamintea de a-mi da detalii despre gradinita Alisiei .

Gradinita 12 este f. f. frumoasa. Are o curte mare, multa iarba, leagane, dar e si ea destul de greu accesibila. Inspectoarea mi-a zis sa incerc, pt. ca ei au mai multe locuri. Am totusi si un semnal negativ despre ea. O cunostinta si-a retras baietelul pt. ca a avut probleme cu educatoarea (mi-a dat detalii sia afost ceva destul de urat).

A, in final, inspectoarea mi-a zis ca daca nu exista un impediment de natura materiala , cea mai potrivita pt. noi e gradinita Happy Kids.

Scuze ca am ocupat atata spatiu cu problema "gradinita", dar ma gandesc ca mamicile cu experienta mai mare ma pot sfatui, iar cele care inca nu s-au lovit de problema gradinitei, isi pot face o idee .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Saptamana aceasta am cam absentat, motivat insa, multa treaba si o raceala urata...
Camelia, si Sofi fredoneaza inceputul melodiei lui Scooter, "maria", mai nou, imnul Stelei...

Dana, nu stiu cum sta sotul cu gatul, cica mai bine, inca nu a ajuns la dr. ca nu a avut timp...dar cica nu e streptococ la el.

Edit, ca mai devreme nu ma lasa Sofi sa scriu;
Marlen, felicitari, sa fie sanatoasa fetita ta, si tu, sa te bucuri de ea!!

Tatiana, ce mai faceti voi? Cand ne mai vedem?

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neata! Eu am facut oki si ma pregatesc sa merg la serviciu dar, mai intai am trecut sa va urez un we minunat. Afara este nasol fiindca ploua, sper sa nu fie prea rece. Asa ca din motive de ploaie va urez somn usor in continuare sau spor la..."numarat bani" (alege fiecare ce i se potriveste).
Oare la Poiana Bv ninge? Ne va spune Roxana cand vine.

Multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby, iarta-ma ca ieri nu am fost pe faza pe mess.eram la bucatarie si nu am auzit.te astept neaparat azi sau maine(cand ai timp) sa vorbim.pupici.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Am intrat sa va salut pt ca maine ma mut la Baneasa si acolo nu voi avea acces la net. De fapt, ce vreau eu net cand apa e cu program si abia am gasit o casa dotata cu baie sa nu fiu nevoita sa ies curte

O sa imi fie dor de voi, acum imi dau seama mai mult decat oricand si chiar nu stiu daca va voi mai vedea prea curand.

Eu o sa lucrez in ture 12/24, 12/48 si o sa vin acasa in cele 2 zile libere. O sa lucrez si de Paste si de 1 mai, asa, ca sa simt ca m-am intors la munca...

Gravidutelor va doresc sarcina usoara si sa aveti copii sanatosi!

Tania, nu vreau sa ma gandesc prin ce treci. Multa sanatate si credinta in Dumnezeu ca se vor rezolva toate!
Si eu voi fi nasa, mi se naste curand al saselea finut!

Bodo a luat 2 premii la concursul de dans de la gradinita, locul 2 la disco si locul 3 la dansuri de societate iar Andrada ne incanta pe zi ce trece. A invatat rugaciunea Ingerasul si cantecelul Vine, vine primavara. De povesti, nu mai stiu eu cate zice, vreo 3 cel putin.

Mi-as dori cand vin acasa si arunc un ochi pe DC sa citesc numai vesti bune, toate sa va laudati puiutii si sa fiti fericite!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput