Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
ana-oana spune:
fetelor, am si eu o intrebare ca am uitat de la primu': voi le dati banana bbilor? sau in afara de binecunoscutul mar si sora lui portocala in forma de suc ce fructe le mai dati?
multam frumos,
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
edit pt ca am vazut intmplator pe pag. 8 ca Biumil isi sterge kupilu' in urechi cu betisoare. daca vreti sfat, nu-i mai stergeti cu bete de urechi, ci cu un capat de la prospo sau cu vata rasucita ffff strans intre degete, a.i. se face ca un batz cu capetele mai moi, care absoarbe apa (nu stiu daca am explicat bine, sper sa intelegeti). eu am sters-o pe ana in urechi cu betze si la trei ani avea niste doape de mai mare frumusetea, ne-a chinuit nenea dr vreo 30 min pana le-a scos. mi-a spus ca de la betisoarele de urechi. orelistii (chiar si pediatrii) NU le recomanda sub nici o forma, mi-a spus ca urechea o sa secrete din ce in ce mai mult cerum.
sper sa va fie de folos.
Anya20 spune:
Bianca - eu stau in zona Pantelimon (aproximativ). Adica la polul opus fata de tine. Dar vedem noi cum rezolvam
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
RalucaCostiurin spune:
Vero - Hilde, daca se vede cicatricea pe manuta, e de bine. Daca nu se vede, trebuie repetat vaccinul. Acum, mi-a explicat ea biata dr. si cu masuratul asta, parca minim 3 mm cicatricea dar poate vorbesc prostii...
Nici eu n-am fost multumita de Ca natural, am senzatia ca a fost o luna pierduta dpdv asimilare calciu. Bine ca a reaparut gluconicul.
Norina, vit C natural ii dau si eu lui Radu - si cu calciu - e drept la mese diferite - si pot sa spun ca ptiu-ptiu-ptiu, a fost sotu' racit cobza, pe urma eu si copilul n-a luat de la noi.
Fetelor, am o dilema existentiala: noi am tot primit pantofiori pt Radu si acum, ca am vrut sa-l incaltam, am constatat ca fie nu-i vin, fie - si mai probabil - nu stiu eu sa-i indes piciorutul in pantof. Cum vad ce masura poarta cupilu' si cum il incalt (de fapt, m-am blocat la impinsul calcaiului ca sa atinga talpa)?
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
irina81 spune:
Am citit si eu printre randuri!mai exact,doar ultimele 3 pagini intregi!
Dar,defectul meu este ca daca "ma pun" sa citesc retin tot.
Asa ca Irina si celelalte fete,va spun eu cum a fost treaba cu iaurtul.Si eu la fel stiam ca nu este bine sa dam iaurturi care contin lapte praf si smantana(sincer nu stiam de ce nu,dar m-a lamurit dr.Anya acum)si am si spus asta pe forum;Anya simpla a zis ca nu i se pare normal sa nu le dam iaurturi care contin ceea ce noi le dam deja sa pape(LP si smantana).Eu ii fac iaurt in casa cand am timp;cand nu-ii dau Campina(
si asta are LP,dar Matei e bine)
Aa...si dupa cum a spus si Cristina,cel la sticla nu contine nici LP nici smantana.
De noi va pot spune ca in sfarsit am facut vaccinul de la 6 luni(Infanrix+Engerix=2 intepaturi),a plans destul,a facut un pic de febra care a trecut repede.Ne curge nasul,nu suportam pompita si din cauza asta nu mai dormim toata noaptea si 4 ore ziua cum faceam inainte.
Mai citesc o pagina si plec.Va pup si sa stiti ca am pus si noi poze la luna 7
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
simodina spune:
Raluca, eu reusesc sa-i indes lui Serban pantofiori 18,5-19. Desi sunt cu aprox 1 cm mai mari altfel nu reusesc sa-i bag calcaiul. Si asa tre' desfacuti la maxim la siret iar piciorul impins cu niscaiva forta
. Dar daca vrei sa stii cum corelezi masura pantofului cu piciorul lui habar n-am sa-ti spun, eu am luat-o pe incercate ![]()
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Anya20 spune:
Raluca - nici noi nu avcem mai mult succes cu incaltatul, in sensul ca nu atinge talpa pantofiorilor cu calcaiul. Pana n-or incepe sa calce, nu scapam de "problema"
Nadina - am sa cercetez. ![]()
Am iesit si noi in parc ieri (cand a fost un pic mai rece ca azi) si am tinut-o pe Anya cu capul descoperit si in pulover, spre disperarea tuturor mamicilor si bunicilor din IOR, care se uitau la mine ca o mama complet iresponsabila. O bunica si-a "luat inima-n dinti" si m-a intrebat daca nu cred ca ar trebui sa-i pun fetii caciula, ca e cam racoare si bate vantul. Mi-a fost mila de bietii bebelusi care aveau caciulita groasa si uneori si gluga pe deasupra, geci groase si pantaloni supercaptusiti.
Eu m-am gandit ca la 24 grade din casa o tin in body si sosete. Pai la 20 de grade cum s-o tin?
Si azi am scos-o cam la fel, chiar descheiata la pulover, dar a fost mai cald. Am vazut insa in continuare o multime de copii infofoliti.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
simodina spune:
Raluca, m-am uitat pe adidasii lui Serban si corespondentul lui 18,5 este 9 cm...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
BiuMil spune:
Ana-oana, am notat, ramane sa cercetez
in legatura cu pantofii, noi purtam 2 spre 3 marime UK si 18/19 de la Miniblu, de exemplu....care corespunde la 1 an, da in cm nu stiu. ca sa atinga calcaiul talpa cautati sa fie, cum sa spun, cat mai ingusti/decupati in dreptul gleznei, si de preferat de panza, nu de piele...sunt unii speciali pt copii care nu merg.
gata noapte buna!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
irina81 spune:
Ana-Oana,s-a constatat ca banana poate dezvolta alergii daca este data in primul an de viata.Acum,fiecare face cum crede,nimic nu e sigur pe lumea asta.Eu,in afara de mar si portocala,i-am mai dat piersica la borcanel si para.
Cu stersul cu betisoare de urechi,asa stiu si eu ca stimuleaza secretia;eu folosesc un scutec de finet.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)