FIV - 67

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Gina bravo. Ai 5 de calitate f buna, asa ca e de bine. Nu te gindi ca nu ai ce congela, ca nu o sa mai ai nevoie. De data asta vei reusi.
Bety succes la tratament.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Am mai facut o portie de somn ,acum imi este mai bine.Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine ,va pup si va iubesc pe toate.

Mirga daca aveam mai multi ma gandeam si la varianta asta ,cu congelatul.Eu sant multumita ca am pentru ET.

Pana si dl. prof. a avut emotii la punctie pentru ca sambata cand am fost la eco.nu imi gasea ovarele la ecograf,dupa un sfert de ora de stat pe masa a reusit ,azi a fost multumit ca a scos ceva si de calitate .Fetelor e rau cand avem o varsta inaintata fac si doctorii ce pot ,daca ar putea sa faca minuni, ar face si ne-ar rezolva pe
toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Bravo Gina, e foarte bine 5 de f buna calitate, ma bucur pentru tine. Multa , multa bafta pentru ET. Va pup pe toate . Meda

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va tin pumnii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Buna seara tuturor!
Revin dupa o lunga absenta,am avut o perioada in care apaream mai des pe aici,acum aproape ca nu mai recunosc pe nimeni si probabil ca si reciproca e valabila.Pentru cine nu ma stie,ma inscriu cu succes pe lista celor cu fiv-uri repetate,(2 la numar pina in prezent),esecul a fost de partea mea de fiecare data,dar am hotarit sa nu ma las si sa o iau de la capat de cite ori voi putea...fizic si psihic.
Ma bucur enorm pentru cele care au reusit,regret nespus esecul celorlalte,dar se pare ca viata nu ne ofera intotdeauna numai lucruri frumoase.Trebuie sa treci peste ele ,sa depasesti momentele rele si sa speri ca soarele va rasari totusi si pe strada ta,mai devreme sau mai tirziu.
Doamne ce de am scris,si acum daca as reciti probabil ca mi s-ar parea vorbe in vint.
Dar pe scurt:am nevoie de ajutor!
In mai sint programata pentru un nou fiv la medsana la dr. Denisa Protopopescu.Astept cu nerabdare momentul si incerc sa-l pregatesc in cele mai mici amanunte.Ca urmare,stie cineva sa-mi spuna daca medicamentele pt. fiv se pot lua pe retete compensate?Eu initial am auzit ca da,dar nu stiu daca ai nevoie de o scrisoare de recomandare de la medicul respectiv sau o poti obtine de la orice medic de specialitate.Va rog mult daca stiti detalii despre acest lucru spuneti-mi.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

saftoi_ginapot sa indraznesc sa te intreb ce varsta ai sau mai bine zis la ce varsta faci FIV-ul? Nu de alta dar si pe mine ma bate dr. mea la cap ca sunt baba (38) si ma gandesc la un FIV spre sfarsitul anului daca nu se intampla ceva pana atunci prin ISA sau normal...
Multumesc si sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Adelia aici ai nevoie de rteta d ela medicul d efamilie daca vrei medicamente compensate. Eu una mi le-am luat din Ungaria nu am stat sa imi fac nervi cu compensatele. Multa bafta esti pe maini bune. Mihnea exista datorita dr Protopopescu.

Dana p imi pare rau ptr veriosara ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gina felicitari ! Poate o sa ai gemeni ! Iti urez mult, mult noroc.
Monica- Elena poti sa-mi spui cat costa tratam dc il cumperi din Ungaria si cat costa dc il cumperi de aici? Te rog dc poti sa-mi scrii pe PM care sunt medicamentele care ti-au fost recomandate de DP pt FIV. Poate pun pe cineva sa mi le caute peste cateva luni , ca sanse imediate nu am . Cred ca ai citit ca sotul are azoospermie dar vrem sa mergem la dc Soare sa vedem dc putem sa rezolvam ceva.
miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Liana, asa e ne-am dilit, am ras prea mult azi noapte..........si ti-am zis eu ca dupa ras vine plans. Nu stiu tu cum esti dar si eu si Kla am patit-o. Eu nu chiar asa rau, doar ca nu mi se accepta Fiv-ul cu ovule donate la stat( Tre' sa ma pun serois pe strans bani), si...mi-a iesit rau testu Papanicolau. Asta ma sperie cel mai tare.Are valorile astea, daca ma poate ajuta cineva, sa stiu daca e de speriat tare: Bethesda:-LSIL-CIN 1
-ASCUS-AGUS.

Mi-a luat iarasi lama, si am raspunsul abia intr-o luna.....pana atunci mor..

Pe Kla au luat-o azi iar dureri de burta groaznice si s-a dus la spital si asi internat-o. Cica are un al 3 lea avort tubar. Era suparata draga de ea.

Va pup pe toate.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si mai am o valoare la ( Ex microscopic colorat din secr vaginale):
FCB GRADUL 3: -Trichomonas=absent
-Neisser=absebt
-Micoza=absent

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"