FIV - 67

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cycloproginova nu este anticonceptional; citeste cu atentie prospectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Gabiu, da o cautare pe net dupa Cyclo-Progynova (scris asa) si o sa gasesti informatii, daca nu spune-mi iti dau eu adresa, ca e cam mult sa postez aici prospectul.
Actiune terapeutica: Produs hormonal pentru tratamentul efectelor insuficientei ovariene,
Componența: Estradioli valeras 2 mg (11 drajeuri albe), Estradioli valeras 2 mg și Norgestrelum 0,5 mg (10 drajeuri cafeniu-deschis).
Prezentare: 21 drajeuri în ambalaj calendaristic.
NU este Contraceptiv

Luli scumpa, nu stiu ce sa zic, sper doar ca esti bine... ata cat se poate in astfel de situatii?pupici...
Letitia, tin pumii sa fie bine!

Bafta fetelor care sunt in focuri!

Mergi la inceput

Fetele care asteapta azi rezultatul de la Medsana.... v-a sunat cineva? Ca eu am vorbit acum cu o fata care nu a fost sunata pana la ora asta... Haideti nu ne mai tineti pe jar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Eu sunt fata cu care a vorbit Lachi , draga de ea!

Sincer pe mine m-a linistit un pic, pentru ca eu credeam ca daca nu suna inseamna ca nu e! Adica eu din celelalte doua incercari de la Medsana asa am patit: cand a fost negativ nimic, cand a fost pozitiv m-au sunat...

Sunt tare curioasa daca a primit cineva un telefon...

Letitia

Mergi la inceput

Pe mine anul trecut in iulie cand nu am reusit, m-a sunat. De fapt ne-a sunat pe toate la rand: si reusitele si nereusitele. Asa-i normal... Tare mult as vrea sa stiu si eu ce ati facut... eu stiu si ca sunt fete care citesc pe forum dar nu scriu... le-as ruga si pe ele sa scrie daca au vreun rezultat de azi de la Medsana. eu ma rog pentru voi in continuare sa fi fost cu folos toata aceasta lupta!!!
Va pup cu drag pe toate, indiferent de locul unde faceti si va doresc sa reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetele .Sant cam ametita ,nu stiu de ce,pentru ca ameteala m-a luat dupa ce m-am trezit ,Am sosit acasa pe la 13 si m-am culcat iar acum merg pe 7 carari.
Productia mea a fost in total 8 foliculi din care 5 de calitate f. buna iar 3 calitate proasta nu se bazeaza pe acestia.Eu as fi multumita daca s-ar fecunda cei 5 sau macar 4 pentru a fi transferati toti.Era cineva care venise pentru ET si a avut 3 embrioni congelati iar la decongelare nu a ramas nici unul .
Va pup pe toate ,fara exceptii.

Mergi la inceput

bafta multa gina! sa fie cu noroc si sa se lase cu bebelush!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gina, " 5 de calitate foarte buna" inseamna ca e ok. Revino-ti din ameteala ca in 3 zile faci ET.

Betty succes cu tratamentul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, va tin pumnii sa resusiti la cele care asteptati acum rezultatul.
Bafta la cele care sunteti acum in tratamente!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gina , bravo tie! e o veste buna daca ai 5 ovule !! sunt sigura ca o sa ne dai vesti super de data asta! odihneste-te si fii optimista ca totul merge bine!

Luli si Letitia , va tin in continuare pumnii si ma rog sa veniti cu vesti bune!

Bety, bafta multa de maine! sa fie tratamentul cu succes!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput