Visul meu...
Raspunsuri - Pagina 4
adana spune:
Subiectul asta a picat la tzanc,kiar vroiam sa postez si eu ceva asemanator.
Pe mine m-a pus necuratu sa ascult niste muzica care imi trezeste niste amintiri care ma dor asa de tare ca as putea muri.NU sint amintiri urite ci dimpotriva,si un pic mi-e dor de ele.
N-am nici un motiv sa-mi fie dor,mi-e bine aici unde sint si linga cine sint,dar totusi,intotdeauna ma rascolesc acele amintiri.La mine nu se pune problema ca sa fiu impreuna cu trecutul,nici macar nu merita sa ma gindesc la el si totusi..oare e normal?
Elise spune:
ma gindesc...ce-mi amintesc despre "fostul"?
L-am iubit...dar s-a sters.
Imi amintesc mai mult contextul diverselor intimplari - dar el e cumva invaluit in ceata.
Nu mai stiu bine cum arata, ce spunea, nu-mi amintesc vreun gest anume.
Imi amintesc ca eram indragostita - uneori fericita, alteori nu.
Dar...atit.
Mi-a ramas intacta memoria sentimentelor - nu a evenimentelor petrecute atunci. Si n-au trecut decit 5 ani. L-am mai vazut. Mi s-a parut un strain. Poate pentru ca am pus un final acestei povesti? Pentru ca n-a ramas asa, agatata in aer, intre final si continuare?
Sau intensitatea ultimilor ani a diluat trecutul?
Nu stiu.
Cred ca e greu de dat un raspuns.
Elise
Andreea23 spune:
Nadia,nu stiu dc te ajuta cu ceva,dar pot sa-ti spun ca nu esti singura care trece prin asa ceva.Chiar dc acum sunt casatorita si am si-o fetita minunata,am momente(si nu putine) in care ma gandesc la fostul meu prieten.Nu stiu daca o fac cu nostalgie.. si probabil daca as putea sa dau timpul inapoi n-as face-o.Imi iubesc sotul foarte mult si sunt fericita langa el,dar totusi am momente in care ma gandesc la fostul,iar partea proasta este ca imi aduc aminte numai momente frumoase...Cand eu am venit in Belgia,noi eram despariti dar ramasesem prieteni foarte buni dupa o relatie de patru ani.Cu toate ca stia ca am sa ma stabilesc aici mi-a urat toate bune parand ca se bucura pt mine...iar exact cand eram in vama la iesirea din tara cu actualul meu sot,fostul m-a sunat implorandu-ma sa ma intorc,cerandu-ma in casatorie la telefon....m-a socat.Stau eu acum si ma gandesc ca poate asta e motivul pt care imi zboara mintea cateodata..ma gandesc cum ar fi fost ..si daca am ales corect...
Oricum ideea este ca te inteleg perfect,dar cel mai important este,cred, faptul ca esti fericita alaturi de sotul tau,iar o eventuala intalnire cu celalalt nu-ti va da certitudinea ca el s-a shimbat...ceea ce arata clar ca nu din moment ce el are acum o relatie,dar totusi incearca sa te bulverseze si pe tine...
Nadia1976 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri si incurajari si pentru ca sunteti aici si ptr. ca imi aratati ca nu sunt nici singura, nici singura in situatia asta;
Vreau sa ma fac bine inteleasa, insa: eu nu mi-as lasa sotul, nici ptr. 'el', nici ptr. altul, vreodata; doar ca, uneori, am momente de nostalgie, alteori e pur si simplu 'ranchiuna', durerea de a nu-i putea spune 'lui' ce am pe suflet, de a-i spune ca m-a ranit; nu 'mi-am incheiat socotelile cu el', ca sa ma exprim asa; vreau sa il vad, vreau sa ma tina in brate un minutel, de dragul a ceea ce a fost, vreau si sa-i spun cat m-a ranit; eu am crezut in omul asta ca in nimeni altcineva, cata incredere am avut in el, nu am avut in nimeni, niciodata; poate tocmai de aceea m-a durut atat de mult tradarea lui, in primul rand si lasitatea lui de a imi spune de la inceput de cealalta... sunt atatea intrebari fara raspunsuri... sunt atatea dureri neimpartasite, sunt atatea emotii ramase, suspendate, asa, intre mine si el, emotii si dureri pe care nimeni nu le vede, nimeni nu le stie, nimeni nu le baga de seama, nimanui nu pare sa-i pese. Nu stiu daca ati inteles ceva; poate ca e doar rautate in spatele dorintei de a-l revedea, sa-l pot 'certa', sa-l pot rani, sa-l mai pot iubi un minut, doar un minut... Sunt atatea emotii confuze, atatea emotii neterminate, au ramas atatea lucruri nespuse si gandul ca, poate, nu-l voi mai vedea vreodata, nu-i voi putea spune vreodata tot ce am de spus, gandul asta doare.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Picasso spune:
Nadia,sint Picasso.Am ajuns intimplator la acest subiect,iar ceea ce am sa ti spun e putin.Cele care au postat inaintea mea au mare dreptate,fiecare in felul ei,caci au trecut poate prin experiente asemanatoare.Nu ti pierde timpul,nu risipi bucati din suflet si din ginduri pt ceva ce nu a fost sa fie.In lumea asta mare nimic nu i intimplator.Eu ma exprim mai bine prin poeziile care imi spun ceva si care la o rascruce a vietii mi au luminat calea.De aceea:
CE SIMT?DE NU I IUBIREA CE E OARE?
IAR DACA I EA MA NTREB CE E IUBIREA?
E UN LUCRU RAU?DE CE I DORESC RANIREA?
E UN LUCRU BUN?ATUNCI DE CE MA DOARE?
Ai grija de inima ta...
Nadia1976 spune:
Picasso,
ptr. frumoasele versuri.
Picasso spune:
Nadia,ce mai faci?Sper ca esti bine din toate punctele de vedere.
Hai totusi sa ti mai dau un pansament pt suflet:
Rasuna glasuri vii in noapte
Si nu aud a tale soapte!
Si nu aud de rizi sau plingi,
Daca ma chemi sau ma alungi.
TE CHEM!
De tine iar mi e dor
Un dor nebun,clocotitor,
Un dor nebun,un dor pribeag
Ce l poarta marea-ntrun catarg.
TE CHEM!
Din zarile albastre,
Din noptile cu albe astre,
Din dimineti si din suspine,
Din zari tacute si senine.
TE CHEM!
Din vise si sperante,
Din poezii si din romante,
Din vint si dimineti senine
Din roua zilei care vine
TE CHEM....CACI IAR MI E DOR DE TINE.....
gabgabriela spune:
Picasso,
Imi permiti sa te felicit si sa-ti spun ca m-a uns la suflet poemul tau ?Chiar daca , nu-mi era adresat ? Caci m-am simtit un pic "vizata" .
O intrebare doar (sper sa mai intri si sa o citesti): "Eu nu te cunosc si nu stiu , sunt creatiile tale ?".Daca da ,bravo, ai o inima mare, o sensibilitate mai rar intalnita .Daca nu ,tot bravo ,caci ai o "cultura poetica" larga.Eu inclin sa cred ca tu esti autorul.
Nadia1976 spune:
Picasso, felicitari si de la mine. Te rog, te rog, mai scrie! Imi plac ffff mult!