Bebelusi de martie - aprilie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by mamacita

zuzu,nu cunosc cuvinte gipsy model"ginit",asa ca nu le mai folosi cu mine

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Vai,mii de scuze,voi avea mare grija la limbaj.Nu de alta,dar atatea eminente cenusii prin preajma...
editez:oare de ce ma obosesc sa raspund rautatilor?ignore me please from now on

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ligia Noi am servit spanac, la 8-9 luni. Si n-am avut probleme. Va dorim la fel si voua

Aha! Noroc cu Ligia,ca uitam. Vroiam sa va intreb:

1dintre cruditati(rosie,castravete,ridiche etc) ce avem voie sa le dam? As vrea sa-i dau legume si in stare naturala,nu neaparat fierte. Cred ca au mai multe vitamine
2 ou moale cu painica de cand??eu i-am dat asa,unul semimoale si a fost ok. Chiar i-a placut mult.

3 dintre fructele care vor aparea primavara-vara care-s permise? Ma refer in special la capsuni,fragi,zmeura s.a.m.d.

va multumesc anticipat!
maine mergem la vaccin. Am niste emotii...de parca ar fi primul

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, sorry... dar cat m-am chinuit eu o ora sa scriu un biet mesaj, voi ati umplut aproape o pagina.

ligia, imi pare rau ca ati trecut prin asta, dar important e ca sunteti bine toti. Cat despre soferii de tir, ai dreptate; sunt cea mai inconstienta specie posibil

mamacita, spor la lucru pentru master si bravo cu somnicul! Bravo si pentru dintisorul al 8-lea!

daria, nu am putut sa nu rad de maniera in care ai relatat plimbarea si degustarile micutului. Dragii de ei, sunt atrasi de tot ce vad, vor sa exploreze. Si eu o vad pe Daria curioasa sa apuce toooot.

Acum chiar fug la nani.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

JULIA la multi ani! Sa o bucuri pe mamica ta!
Marox mai da-ne de stire ce mai faci!

Daria gand la gand...si eu vroiam sa intreb cam aceleasi chestii. Deci...
1. Rosie i-am da acum ceva timp oparita, in amestec cu branza, unt si galbenus si l-a durut burtica. Am sa incerc acum sa-i dau suculetz cu tot cu pulpa, fara coaja, cate putin sa vad cum il tolereaza. Castravete vreau sa-i dau dar fara coaja care se digera greu si il poate durea burtica. Ridiche n-am idee cum as putea sa-i dau in stare naturala, eventual suc...nu stiu, asteptam sugestii!
2.Outz moale i-am dat deja amestecat cu painica si i-a placut. Asa ca aseara i-am pus un ou moale in piureul de cartofi si a ras castronelul. Cineva imi spunea sa i-l dau cu mamaliga dar nu stiu daca nu e inecacios.
3. Capsuni am sa-i dau doar miezul ca din cate am inteles eu semintele au potential alergen - daca spun prostii corectati-ma! La fel si zmeura si tot ce inseamna fructe din astea cu seminte deasupra, cred ca merge doar miezul. Eu ieri i-am dat ceai de zmeura si macese - fructe uscate si cand am realizat m s-a facut o frica...dar nu cred ca putea sa pateasca ceva de la fructele uscate! Sper!
Daria ti-am vazut ultimele poze...superbe...si noi am fost duminica la tara si Stefan a mancat cozonac cu gainile! Lua el o gurita restul arunca jos si se repezeau gainile! Se uita fascinat la ele - era necajit ca nici o pisica nu statea sa o prinda el! Cred ca daca era dupa el se baga in cusca cainelui! Pacat ca n-am facut poze si noi - dar tot o sa mergem de acum!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

s La multi ani!!! pentru Julia Diana - Marox. Sanatate, fericire si noroc in viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

la multi ani!!! pentru Sara Narcisa - Danna J. mai aveti doar o luna si voi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ligia imi pare au de sperietura voastra...stiu ce inseamna ca noi inainte de Craciun am fost implicati intr-un accident in lantz - din pacate si eram cu totii in masina! Bine ca raducu n-a realizat! Nu cred ca poate avea reactii alegice de la spanac, atat doar ca e cam amarui si nu toti copii il accepta. Eu il pacalesc pe Stefan cu un praf de ustuoi - cel deshidratat nu e asa puternic ca usturoiul zdrobit, cu galbenusul pus in el sau cu un pic de marar pentru aroma.
Danuta am vazut scumpetea mica cum merge singurel! Bravo!
CatXo Alexia e frumusica tare si vad ca si-a pastrat podoaba capilara! Este foarte expresiva! Iar mititica din burtica ce sa mai spun - doar sa ai grija mare de tine acum, pe ultima suta de metri!
Connie si noi am luat caciulite de la Piticot, chiar si asa cum are Calin - noi am stat ieri cu capusorul gol ca erau 20 de grade. Mi-e asa de dor de Iasi...de abia astept sa mai ajungem si noi, imi si inchpui cum e acum Copoul...
Mi-am adus aminte...Ligia spuneai ca Raducu musca, si Stefan a inceput sa muste, mai rau e ca si pisca...si e tare dureros! Am citit recent un subict referitor la chestia asta aici, pe dc si erau multe mamici care se plangeau ca cei mici musca parintii, fratii mai mari, se musca intre ei la gradinita , ca e o etapa doar - eu zic ca e mai bine ca se manifsta acum cat e inca mic si nu realizeaza decat pe la 2 ani si ceva. Sper doar sa nu tina mult!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Andira da si o cautare pe forum sa vezi subiectele care au mai fost pe tema concediului de risc maternal... eu am cautat putin ..dar nu am reusit sa vad tot...

uite aici spre exemplu un link http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66184&SearchTerms=concediu,risc,maternal

spune asa... " Problema pe care am avut-o eu a fost foarte serioasa{a se vedea finalul},iar concediul de risc mi-a fost acordat de medicul de medicina muncii ,de la firma noastra, pe baza unei scrisori medicale de la medicul ginecolog , in care era specificata necesitatea repausului total, la orizontala. " replica e postata de Lazy care mai intra si la noi pe forum cateodata..eventual ii poti da un PM...

Poze

Mergi la inceput

Andira sper sa nu te superi pe mine ca te bombardez cu atatea mesaje... o fac ca sper sa o rezolvi cel mai bine pentru tine problema... ideea e ca eu vad lucrurile asa... si asa am inteles si legea... faptul ca ai recomandare de la medic sa stai la pat, si cu un diagnostic sa zicem iminenta de avort daca nu respecti aceasta indicatie..mie mi se pare ca se incadreaza la risc maternal... nu spune nicaieri ca riscul maternal tb sa fie neaparat legat de servici... dar la servici la personal ai vorbit...?

gata promit ca te las in pace. multa bafta si multa sanatate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI JULIA,sa fii frumoasa,sanatoasa si destapta,mandria si fericirea parintilor!Asteptam sa te mai vedem,ca ne e dor de voi!
LA MULTI ANI Sara!
rrox,scuze te rog,chiar am vrut sa raspund si am uitat::spanacul il iau congelat,de la Bonduelle,e si portionat,si pun cate doua-3 "guguloaie"de-alea cu putin unt si putina apa(atat cat sa nu se lipasca de oala,cu putin marara,la fiert 8 minute.Apoi amestec cu ou sau,cum am facut atunci,cu branza si iaurt.Mie personal,nu prea imi plac mancaruruile cu prajeli de ceapa si adaos de rosii,de accea nu l-am gatit asa,nu din alte motive.
ligia,ce rau mi-a parut,mai ales ca era si Radu in masina.In rest,masina se face;stiu prea bine,pentru ca-nu v-am mai spus,ce sens avea-vineri spre sambata,la 5 dimineata,un oligoid de 18 ani,fara carnet,care furase Mercedesul maica-sii,ne-a lovit jeepul parcat in fata casei.Masina lui e cu 0,5m mai scurta,daca era in alta masina murea,iar bara si stopurile noastre sunt varza,minim 70 mil reparatia.Dar toti am zis bogdaproste ca nu eram cu alex in masina,fie macar si pentru sperietura,ca in rest,m-am convins,masina e solida.Ca si la tine,daca ti-ai"permis"sa te lovesti de un tir.Glumesc,dar ca sa-ti ridic moralul.
zuzu,de aici inainte de [dez]ignor,cum am stabilit pe messSa nu crezi ca scapi usor de mine.Vin si peste voi,in Offenbach

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput