Bebelusi de martie - aprilie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
ligia13 spune:
Buna seara mamici si pitici!
Intru si eu pe fuga sa va salut. Din pacate timpul e cam scurt si nu mai apuc parca sa fac nimic. Si ora asta schimbata ma bulverseaza`un pic.
Si ca sa fie tacamul complet aseara am avut si accident cu mashina. Si eram si cu Radu in masina.
Deci cand veneam de la bunica, la o intersectie m-a acrosat un ditai tirul. Noroc ca doar numai ne-am sters , masina are rani minore, Radu nici nu s-a prins ca s-a intimplat ceva.
Ma rog, apoi stiti voi, dus bebe inapoi la bunici, politie, cearta, ca soferii de tit sunt o specie mai deosebita (sper ca nu jignesc pe nimeni). Ma rog, in final am asigurarea in buzunar, o sa merg maine sa vad ce trebuie facut mai departe.
In rest suntem ok, Radu aproape ca pot spune ca nu mai tuseste. Acum ca a venit si la noi primavara sta mai mult afara si are ca pasiuni "alergatul" dupa copii din parc si datul in leagan!
Haideti ca incerc sa citesc din spate si mai scriu!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
ligia13 spune:
mamacita spor la lucru pt master si sa o tineti tot asha cu somnul!
connie, am admirat pe calin la plimbare. Si pe parintii lui. O familie fericita!
catXo, vazut o papusica motzata si pletoasa, f simpatica!
dariaevelin, Brien e f simpatic. Si ce sociabil e el si cu animalele. Bravo pt Brien!
andira, bravo pt ce planuri curajoase iti faci. 2,3 luni de concediu numai! Sanatate se fie ca le rezolvati voi pe toate. Ce zic socrii, se baga si la cresterea celei de-a doua.
Ca eu nu cred ca soacra mea ar face fatza cu doi!
rrox, asteptam poze. Dupa alegerile facute vei avea doua intelectuale in casa! Bine ca ai "pacalit-o" pe Ioana cu laptele cu banana!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by adseana
Dariaam admirat pozele pe care le-ai pus.Parerea ramane neschimbata:Brien este o scumpete de baietel
, pupa-l-ar mama soacra
,

auzi la ea. pupa-l-ar mama soacra!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)Poze cu noi
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by dako
rares musca tot ce apuca, kiar si dejtu' lui darian. evident, urmarind fenomenul vina se imparte la 2, caci l'am surprins pe kitzu/darian/ care razand in hohote ii masa dintii lui bomfli cu degetu'. distractia continua cand iesim la plimbare... pozitia preferata a lui bomfli este peste - si nu langa - darian. abia ii despart... maraieli, dar si chiote de bucurie. cea mai tare faza a fost cand l'am ridicat pe rares de pe darian...isi bagase dintii- si are 8- in fundul lui frate'su. deci..distractie, nu gluma....:))

hai ca m-am distrat in seara asta!

Eu sunt aproape disperata cu Radu. Musca mai rau ca un catel. Practic te urmareste si cand ocheste ca nu esti atent, hatz la mana ta, sau la fatza, sau la gat sau la picioare sau chiar m-a muscat de degetele de la picioare!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)Poze cu noi
ligia13 spune:
ionela, bucura-te de ultimele zile de concediu si nu te mai gandi atata la reintoarcerea la serviciu!
Hai, ca totul va fi bine.
nino, bravo! maselutza deja? ooo , are mami baiat mare!
Nika , sanatate! Si bafta pt Bianca sa nu mai trebuiasca inca o operatie!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
dariaevelin spune:
Frumoasa plimbarea din parc. Minunata. Cu exceptia meniului servit de Brien.Intr+o fractiune de secunda a cules de pe jos o piatra si a lins+o
,mai tarziu a rupt dintr-o buturuga niste aschii si le-a degustat,iar la final s-a delectat cu niste nisip.

Copilul prietenei cu care ne-am plimbat(a se citi am plimbat si alergat dupa copii)a servit mucuri de tigara,pietre si alins toboganul.
ligia

soferului de tir! Bine ca sunteti in regula,ca ati scapat teferi,vorba ta,in definitiv masina e doar o gramada de fiare.
mamacita spor mult la treburile masteratului. Ma bucur sa aud ca Alex isi regleaza somnul.
danuta acum il admir pe frumosul tau.Am vazut ca o ajuta pe bunica la treburi, verifica spuma
catxo superba micuta mare. De cate ori vad minunatia de fetita...am impresia ca e vorba de un copilas mai mare.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
rrox3 spune:
Ligia da, o sa am doua intelectuale, si parfumate pe deasupra 

Anca Micaela am reusit in sfarsit sa o vad pe Ema. S-a facut o scumpete de fetita si cred ca s-a distrat de minune cu ceilalti pitici
Defapt imi placeti toata familia, sunteti niste frumosi! 
CatXO Ce pletoasa e Alexia!!! Si ce frumos zambeste!
Si Maya e o draguta!
Andira da, eu ziceam de indemnizatia de 8 milioane, ca eu am fost in CIC ianuarie si februarie.
Mamacita spor la masterat! Nu mi-ai spus cum ai facut spanacul ala cu branza si iaurt.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
gegea spune:

Va citesc printre picaturi, in timpul zilei, si numai seara apuc sa scriu cate ceva in liniste. Am inceput curatenia de primavara si, desi nu particip prea activ, sunt extenuata rau la sfarsit de zi. Daria vrea numai plimbata pe jos, se apleaca dupa orice sa puna manuta, vrea diversitate continua, dar de fapt ce ma tot plang aici, ca fiecare din voi stie cum e.
Am apucat sa vad poze cu motzata frumoasa Alexia, cu plimbareata Alexandra bosumflici, cu iubaretul Brien si cu un alt iubaret Mihai.
pentru fiecare!
A! si am vazut si pozele cu Calin si caciulita de la Piticot. La fel are si Daria, numai ca a ei e galbena. Mi se pare foarte practica si potrivita pentru vremea asta, chiar daca ai zice ca e bine si cu capusorul descoperit, la cat de cald e.
Andira, am intrebat si eu azi pe la chioscurile de ziare de revista de care ziceai "Lucru de mana", dar e deja epuizata si se asteapta aparitia numarului 3.
Ce-o fi cu Caramella si cu adraianafedorca? Tot vremea e de vina?
Va pup si va urez o noapte frumoasa!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
rrox3 spune:
Ligia am murit de ras, Raduc muscaretz! Il si vad pandind prin casa vreun picior neatent
Si Mariuca musca rau, Ioana vad ca deocamdata e pasnica, si are 4 dintisori deja. ![]()
Bine ca n-ati patit nimic, dregi tu masina. Din pacate, se mai intampla si d-astea...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ligia13 spune:
am uitat sa va intreb . Maine vrem sa inauguram si noi spanacul in meniu! Intrebarea e, in gen e bine tolerat sau da alergii?
Pt ca Radu mai face figuri din astea.
De ex acuma mi-a facut niste puncte rosii, aproape sigur de la siropul de patlagina!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi