Simptome (de sarcina)!!! - 10
Raspunsuri - Pagina 13

Helenutza23 spune:
felicitari pitikot! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! deci la tine a fost ceva de genul "putin si bun"...f bine, poate merge si la altele

Madana spune:
pitikot asta da martisor, FELICITARI sper sa ai o sarcina usoara si bb-le sa fie sanatos si frumos. Sa ne spui cand il vezi la ecografie sa-l sarbatorim cum se cuvine.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

danotino spune:
buna!
poftim, tocmai de vesti din astea vorbeam mai devreme, pe care le-am auzit de la pitikot.
pitikot, felicitari!!!!!!!!
liana te pup dulce, multumesc , esti o draguta. hai odata cu bebele ala! luna asta ce ai de gand? e secret, nu ne spui si noua?
cum v-am zis, uratii parca sunt pe drum...acum eu n-as vrea sa mai vina, dar cum o vrea Doamne Doamne!
bubuleana, si acum as face un test, dar mi-e asa de frica!
madana felicitari pentru HSG, esti curajoasa!
va pup pe toate si vreau sa citesc in fiecare zi cate o veste "a la pitikot", da?
fetelor va doresc un we plin de bucurii!
danotino

bubulina1 spune:
Felicitari pitikot si sarcina usoara!
danotino, te asteptam cu vesti! Cred ca cel mai bine e sa mai astepti pana luni si sa faci direct bHCG. Noi tinem pumnii!
Speranta moare ultima!

asi spune:
Pitikot felicitari si sarcina usoara!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

bubuleana spune:
pitikot: ah, ce-mi mai plac vestile astea!!!! chiar aveam nevoie de asa ceva!!! FELICITARI! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!!!
carmencyta: ai dreptate, hai sa nu ne mai gandim, sa nu mai calculam,dar sa ne punem pe treaba relaxate!
bubuleana

bubuleana spune:
danotino: of, te inteleg! cand ar trebui sa vina rushii la tine? eu sper sa nu mai vina si daca-ti intarzie ia-ti inima in dinti si fa un test
bubuleana

carmencyta spune:
bubuleana:
cat mai multca doar e week-end,nu?
si sa vezi ce le fac eu astora daca ma supara.

danotino spune:
bubu, sunt in ziua 28...n-am curaj sa-mi fac test. are cineva o explicatie de ce saniimei n-au reactionat ca de fiecare data?
danotino