Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

BUBULEANA:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubuleeee,da,nu esti nici sanatoasa tare
hai ma,asta e un subiect serios cica

Mergi la inceput

tabithaaaaaaaaunde esti mama?ca mi-e un dor de tine.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by bubuleana
o ajuta un pic natural, insa mai putin in cazul violurilor din care rezulta sarcina, a IAS, IAD etc

Pai nu de conceptie naturala, adeca , era vorba ??
Parc-asa intrebase fata... si nu de viol, IAS, IAD, etc.

_

P.S. va urmaresc in fiecare zi, admirandu-va puterea si hotararea. Sper ca m-am molipsit si eu.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare fetelor!
Sunt putin confuza:Luna trecuta de pe 28 vreo trei zile mi-a curs doar cate putin maro si dupa mi-a curs normal.Cand pot spune ca a fost prima zi a ciclului?28 martie sau trei zile mai tarziu....Ca daca este 28 prima zi ,as fi acum in ziua 31 a CM si NIMIC...de astazi dimineata parca am si o usoara stare de voma ,sanii nu ma dor.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dana: ref la intrebarea ta nu stiu ce sa zic: unii doctori spun ca din prima zi in care vine rosu altii spun ca prima zi in care vine indiferente de cantitate si culoare; insa eu zic sa faci un test!!! urgentissimooo! si zi-ne si noua!! ca murim dupa niste vesti bune!!! tinem pumnii!!!

melutzica: sunt dusa rau!! dar am o scuza: hormonii mei au luat-o razna din cauza primaverii weekend-ul asta il tavalesc pe-al meu de n-o sa mai stie pe ce planeta e!!!

ruxandra:

carmencytaaa: si la tine se apropie ovulatia, nu? stiu ca erai cam in aceeasi perioada cu mine si cu melu, nu?

tabi: ne e dor de tine, pe unde esti??? stiu ca luna asta ai stat pe bara dar tinem pumnii pt luna viitoare!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Dana n, prima zi a CM este aceea in care curge normal si rosu, nu cele cu pete ! Petele maronii apar de obicei (daca nu exista o alta cauza patologica) datorita pierderii treptate (si nu bruste) de progesteron. Si eu patesc chestia asta cam in fiecare luna.
Iti tin pumnii sa fie bebe ! Da-ne vesti bune !

PS : M-am uitat la pozele tale si esti ffff frumoasa ! Sunt convinsa ca esti fotomodel !

rami

Mergi la inceput

DA BUBUAI DREPTATE. SE APROPIE SI LA MINE OVULATIA SI INCERC SA FIU CAT MAI RELAXATA SI SA NU MA GANDESC PREA MULT.NU MAI VREAU SA MA STRESEZ CA STIU CA NICI STRESUL NU FACE BINE.
ICI PT.VOI TOATE.SUNTETI NEMAIPOMENITE

Mergi la inceput

felicitari pitikotsa ai o sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.si poate tarai putin picioarele.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by pitikot

Buna,fetelor ! N-am mai trecut de ceva vreme pe aici pentru ca ma hotarsem s-o las balta cu conceptia:)in fine,in luna martie am avut exact un contact! Al meu iubit a fost superocupat,eu stresata si nu prea ne-a mai ars,el cand ajungea aseara papa si nani direct !Culmea este ca luna asta nu mi-a venit menstruatia s-au umflat sanii,dor sfarcurile,dorm foarte mult,sunt destul de nervoasa,fac testul exact in ziua in care ar fi trebuit sa apara "uratii" si apar 2 liniute. chiar nu mi-a venit sa cred,cat ne-am chinuit 7 luni si vroiam,n-am reusit sa ramn .l-am refacut si 2 liniute. Ar trebui sa fiu in 2-3 saptamni,la ecograf inca nu se vede ! Pupicii!!!!! Sa va molipsiti si voi !!!!!!!! XXOXOOOXOOXO

Felicitari!!!! Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!!!

Nunta noastra

Mergi la inceput