Invidie feminina?
Raspunsuri - Pagina 11
michelle7 spune:
Michele draga in Bangalore e lume civiliata din cite am citit eu in cartea "The World is Flat" pt. ca sint multe firme americane si vestice si pt. ca cei care lucreaza acolo sint oameni f. educati
sunt multe firme americane dar populatia e totusi, de cateva milioane de locuitori si nu toti lucreaza in IT . sunt intra-adevar cateva cladiri noi si multi tineri de 25-30 de ani lucreaza pt firme din strainezia , dar grosul e tot traditionalist .
PS> Barbatii americani sunt frumosi raportat la romani atata tot.
daniela_b spune:
aulio, mi-am dat seama ca pe mine nu ma invidiaza nimeni, o fi de rau? Sau de bine?
Pls, spuneti-mi ca e de bine, am avut o zi excelenta azi si vreau sa merg linistita sa dorm, diseara!
In rest, barbata-miu e un corcit..cine sa-l mai inteleaga: cind e destept cind nu, cind e frumos cind e urit, cind e slab cind e gras, un fel de Keanu Reeves (in zilele lui proaste !)dar care se ocserva de la kilometri ca vine de pe alte planete.
Ah! Si vara, daca ii smulg umbrela cind face plaja, e negru!
Incepind cu muschii fesieri si terminind cu buzele ultraumflate din cauza ca uit sa-i dau apa, la timp!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Elise
michelle, nu generaliza....
io am barbat roman si frumos!
Elise
ei esti culmea
Elise spune:
grasunelu' meu e frumos... ma rog, asa imi aduc eu aminte, ca nu l-am mai vazut demult, de vreo 12 ore!
Elise
dianaiulie2009 spune:
Eum-am reintors la servici ,din CIC , de aproximativ 2 saptamani si pot sa va spun ca am incercat sa fiu o buna colega cu cele 2 tipe noi angajate de cand am plecat eu , dar am simtit respingere din partea lor . Acum nici eu nu stiu cum sa interpretez chestia asta , ca si invidie , ca si rautate ... deci chiar nu stiu ce sa fac , de cate ori am incercat sa intru in vorba cu ele sau sa-mi spun si eu parerea la un subiect care se dezbatea intre colegi , ele imi vorbeau de sus , cu o anume superiorotate . Despre mine va spun ca sunt casatorita si am 2 fetitze superbe , despre le pot sa va spun ca sunt aman2 necasatorite si fara copii . Acum ele ma considera oare prea " batrana " , cu toate ca diferenta de varsta intre noi este mica , de 5 ani , respectiv 7 ani ...
Chiar nu mai stiu ce sa cred si cum sa reactionez ... dar , incet,incet , am inceput sa le ignor si efectiv sa nu mai intru in vorba cu ele , doar pe paln profesional ...
Voi ce ati face in locul meu ???
albumele noastre