Invidie feminina?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu ma mir ca n-a iesit inca scandal la topicul asta. Auzi, cum, romancele nu sunt elegante? Barbatii sunt urati si pispirii? Suntem necizelati? Puah, ce erezii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by michelle7

Hannen de virilitate doar din auzite ca "nu gustai carne de negru"

Nici io,ma refeream doar la cei(cel) din dotare .Sper ca nu te refereai doar la negrii "autentici" ci si la aia doar brunetei

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu m-am referit la negrii africani ca-s fertili. al meu e indian (asiaticii dpdv statistic sunt pe ultimul loc la performante sexuale ) si nu cred ca ei is chiar fertilisimo ca toti au in general maxim 2 copii.
PS Hannen nu ma pacalesti nu dau detalii din ograda proprie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ba sa ma scuzi, Michelle, indienii sint fertili - si ei, si ele.
Am vazut eu tipe care la 16 ani aveau deja 5 copii, de imi prindeam urechile calculind cit o dura la ele alea 9 luni.....

Elise

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

ba sa ma scuzi, Michelle, indienii sint fertili - si ei, si ele.
Am vazut eu tipe care la 16 ani aveau deja 5 copii, de imi prindeam urechile calculind cit o dura la ele alea 9 luni.....

Elise

esti sigura ca la 16 ani? ca eu am vazut un reportaj din africa facut de oprah winfrey si zicea in el ca femeile care nasc inainte de 13 ani ajung majoritatea sa dezvolte o boala pe care ei o numeau in show "fistula"( nu stiu daca am retinut bine) si ziceau ca femeile astea cu fistula pierd urina non stop ( lasa dara dupa ele) si ca ajung sa fie respinse de familii.

Adevarul e ca eu m-am raportat la orase unde nu am vazut indienii cu multi copii dar cred ca trebuia sa ma raportez la saracii , care pana la urma sunt majoritari in India.

Mergi la inceput

eu ma refeream la familii... medii, daca pot sa zic asa, si tot din orase, ca in sate n-am ajuns.

Oricum, mi s-a parut ca au familii mari, fericite si galagioase - ceea ce (pentru mine cel putin) e un lucru bun!

Elise

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

eu ma refeream la familii... medii, daca pot sa zic asa, si tot din orase, ca in sate n-am ajuns.

Oricum, mi s-a parut ca au familii mari, fericite si galagioase - ceea ce (pentru mine cel putin) e un lucru bun!

Elise

Mai eu am fost doar in Bangalore si zau ca nu aveau multi copii aia. acu depinde si cat de tarziu se casatoresc oamenii. In statul unde locuieste familia sotului meu fetele se casatoresc tarziu, de obicei dupa 25-27 de ani. Si e clar ca daca te mariti la 18 ani ramai mai usor gravida decat cand te apropii de 30 de ani, iar sansele sa faci o echipa de fotbal dupa primul copil cresc. Oricum sunt sigura ca ai dreptate datorita populatiei in crestere a Indiei ( si cand te gandesti ca o gramada n-au nici macar buletine, oare cati or fi in realitate?????)

Mergi la inceput

michelle, cica nu stiu nici ei....

cind am fost eu acolo era un nou hei rup sa faca recensamantul, da au ajuns citeva echipe prin anumite zone, nu s-au mai intors, si au zis asa, din burta: hai sa fie.... "n".

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Sigur ca exista invidie dar poate la tine e si o problema cu limba, dat fiind ca ele nu se simt confortabil sa vorbeasca in engleza sau pur si simplu sunt mai reci fata de persoanele de alta nationalitate.

Imi vine greu sa cred ca exista persoane care nu au fost niciodata invidioase pe altii din diverse motive :) insa de la a fi invidios pana la a nu vorbi cu persoana respectiva mi se pare cale lunga. Sau poate nu?
Eu invidiez de exemplu tipele inalte (nu frumoase, inalte) pentru ca eu am numai 1.65... desi nu stiu daca zic bine invidie fiindca de fapt eu doar mi-as dori sa fiu mai inalta, nu ca nu as socializa sau nu m-as imprieteni cu o tipa inalta...si daca stau bine si ma gandesc, una dintre cele mai bune prietene ale mele are 1.75

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Joce, ai uitat sa scrii continuarea: "Ca sa nu mai spun ca cea mai buna prietena a mea are doar 1,62."

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

M-a distrat la nebunie topicul asta. Eu voiam doar sa spun ca am invidiat-o pe Jenifer Aniston si pe Angelina Jolie pt. Brad Pitt. Mai fetelor nu stiu unde vedetzi voi numai Brazi Pitts in SUA, poate in Canada. Io am la servici vreo citva, o placere sa te uiti la ei (deh, firma plina de ingineri) dar vreo 2 sint gay, restul sint suporteri infocati de-ai lui Bush (cum sa-mi mai placa?)Cit priveste dotarea negrilor am primit pe email o caricatura: un negru si un alb in pielea goala stau pe malul apei, cu picioarele in apa si pescuiesc. Scula negrului atinge fundul apei. - Brr... e atit de rece apa... zice albul.- Si fundul atit de nisipos,,, zice negrul.Michele draga in Bangalore e lume civiliata din cite am citit eu in cartea "The World is Flat" pt. ca sint multe firme americane si vestice si pt. ca cei care lucreaza acolo sint oameni f. educati.

Mergi la inceput