Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by andreea_trend
Ce fac miresicile mele preferate...
Hai ... TREZIREAAAAAA....
P.S. am mai pus cateva poze in albumul Porumbeii...
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
io ma declar invinsa
edit...ca uitai sa comentez pozele - te-ai tzaranit in vikend, bentitzoaso???
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Am fost la Moeciu... nu la tzara
Si ce ai cu bentitza mea... ca io's asa mandra de ea ....
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
krelia spune:
quote:
Nunta noastra
Poze
daaaaa...hai ca moeciu e la oras
n-am nimic...kiar imi place ca si eu ma simt uneori bentitzoasa
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Naty spune:
da krelia stiu ca trebuie sa ma grabesc, suntem in cautare.
Din pacate nu prea am timp de umblat ca lucrez muuuult si dupa servici alerg acasa sa iau in primire fata; iar in weekend stam cu ea si e cam greu sa alergam la restaurante cu copilul dupa noi.
Asta-i - cand nu face omul ce trebuie la timpul la care trebuie ...
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Nunta noastra
Poze
daaaaa...hai ca moeciu e la oras
n-am nimic...kiar imi place ca si eu ma simt uneori bentitzoasa
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da bine.... da am fost si in Sinaia... nnaaaa!!!!
Ce ma bucur ca-ti place!!!
Aaaa si mi-am luat si eu cateva pahare dragutze de la Bran... stiam ca mai are cineva pe aici ... da nu mai stiu cine
Rallu sau Dya... hhhmmmm
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Naty
Buna dragi miresici!
Ma primiti si pe mine in gasca?
Sunt o viitoare miresica mai aparte caci sunt casatorita civil din 26 iunie 2004. Mai mult, la nunta noastra prima domnisoara de onoare va fi fetita noastra cea dulce, Ioana - Alexandra, nascuta pe 10 octombrie 2004.
Inca nu stiu unde vom face (sper ca mai gasim ceva) dar stim ca vrem sa fie in octombrie.
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Bine ai venit!!!
Si da ... ar cam trebui sa te grabesti... ca eu de abia am gasit in februarie pt octombrie...
Cate persoane ai? Ca daca mai ai si multii... o sa fie cam greu
Bafta oricum!!
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana noi vom iesi din tiparele nuntii ardelenesti. mi-e groaza ce povesti o sa-mi aud, dar asta e. Suntem mai moderne.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Fi convinsa ca o sa auzim multe multa vreme dupa nunta dar asta e...suntem mai cu mot!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
Am lipsit 3 zile si abia am recuperat...iar acu' ca sa o iau pe rand:
Bun venit noilor miresici si spor la pregatiri!
Gio...abia acum am vazut pozele...ce mult a crescut Marco...si e o frumusete de baiat! ...o sa rupa multe inimi! Vezi deja a inceput cu noi aici!
Eu am fost acasa in weekend...si azi noapte m-am intors in Bucuresti...in rest nimic interesant! Aaaaa sa nu uit, m-a mancat in .....nu spun unde si am mers la o proba la coafor pentru freza de miresica si....m-a luat cu rau cand am vazut ce "sarmale" mi-a facut tanti aia in cap nu stiu ce o fi avut ca de obicei lucreaza misto...drept pentru care i-am spus sa ia urgent placa si sa intinda parul la fetita ca asa nu poate iesi pe strada....dar mai incercam sa vedem ce-o mai iesi!
...si am mai fost la proba la verighete...si acolo m-am speriat desi ma asteptam sa fie o bara sub forma de veriga ca doar mergeam doar la proba dar cand le-am vazut mi-a stat putin inima in loc...erau asa de negre...da la insistentele mele le-a curatat nenea bijutierul si m-am linistit! Asta e tot!
Va pup pe toate!
Oana & Marius
Wedding Day
Naty spune:
andreea trend avem in jur de 100 de persoane. Sper din suflet sa mai gasesc ceva - poate imi dati o sugestie!
poze si mai noi
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Naty
andreea trend avem in jur de 100 de persoane. Sper din suflet sa mai gasesc ceva - poate imi dati o sugestie!
poze si mai noi
Cand am fost eu www.residence.com.ro/" target="_blank"> AICI mai aveau liber in octombrie, dar pt ca era prea mic pt mine nu am mai intrebat de meniu sau alte costuri.
Incearca, poate ai noroc.
Bafta !!!!
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
Andreea_Trend super pozele!
Ce mi-ar place si mie o iesire la sfarsit de saptamana.....
Oana & Marius
Wedding Day