Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
ce fac miresicile?
de dimineata plangeam ca s-a skimbat ora..acum ma bucur ca se va intuneca mai tarziu....dar maine dimineata..iar ma trezesc devreme
pusi la fete!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Giova spune:
E Oana, asta e cu povestile.Noi sa fim sanatosi, ca oricum astea vor fi.
Pai normal ca e mare piciul, azi maine avem 3 luni. Dar deja suntem cu fite si nu mai papam asa bine, luna asta nu vom mai avea 1 kg luat.
Krelia e super ca e ziua afara. eu nu merg la serviciu, deci nu ma intereseaza cum e afara. sac-sac.
Naty bine ai venit pe si spor la pregatiri.
a fost o vreme super, am fost in parc cu nasica.
acum astept sa vina Clau si sa mancam.
la gagici.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
elara spune:
Buna, fetelor.
Am trecut sa va salut si fug acasa.
M-a luat, acum vreo juma de ora, o durere de stomac de nu mai pot. Si niste crampeeee, de m-a apucat frica de ulcer... Am luat o ranitidina si deja ma simt mai bine. Stiu ca nu trateaza dar macar mi-a calmat durerea. Pentru cine nu stie, ranitidina cica ar fi de fapt un inhibitor al durerii, deci un fel de anestezic care actzioneaza la nivel local. Asa ca tre' neparat sa-mi iau si ceva pansament gastric..si sa fac si ceva analize..da' cam asa ziceam si prin toamna..da' tot nu am ajuns...sa fac si cum nu m-a mai suparat...
Andreea, la Residence..e ffff fain. Am fost eu la un curs de 2 zile (1-2 martie) si e super. Mie mi-a amintit de filmul "Undeva candva"....
Naty, daca te intereseaza, maine pun si cateva poze...ca asa mult mi-a placut ca nu m-am abtinut sa nu pozez Am pozat pana si bateria de la baie, de la ghiuveta E fff retro...Stilul anulor 1900...Foarrrteeeeeeee romantic...
Alynutza, felicitari pt rochitza.
In rest, va pup pe toate. Paaaaaaaaaa
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
andreea_trend spune:
Mai da ati dormit azi nu gluma....sau mai si muncitii... hhhmmm
Eu am stat azi cu Tara afara vreo 2 h, ne-am plimbat si cand am intrat in casa nu intelegeam de ce mai e lumina afara dc e 7 ceasu' ... pana ne acomodam mai dureaza...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
krelia spune:
ce face omu' cand are prea multe pasarici in creier
http://community.webshots.com/photo/289895252/2333681670065930272TKyDKI
http://community.webshots.com/photo/289895252/2323121480065930272YqxOHE
http://community.webshots.com/photo/289895252/2415547850065930272OtDahH
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Bau!
ce fac gajicili meli frumoase? Mi-o fost dor de voi!
Bentitzoasa mie-mi place cum iti sta!
Adormitelor...vaz ca primavara v-a toropit rau! Hai trezirea, ca aveti nunti de pregatit!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
roxanicea spune:
buna seara!
krelinski, dragutze buchetzelele alea simple si suave.; cel cu lacramioare e asa de finutz!
ooana si gio, nu va stresati cu comentariile legate de nunta pe care nu o veti face ca in ardeal. eu nu am respectata nimik din ceea ce se practica in ozna...si totusi nu am auzit comentarii majore. or fi fost...ceva rumori, inevitabile....per totala iesit ok si fara traditzii pe acre ar fi vrut unii sa mi le sugereze sau altii sa le impuna.
asa ca , succes si fara temeri!!!!!!!!!!!
la residence e dragutz tare. mai mult am si dormit.....si e wow culmea de romantic! asa ca cine isi face face nunat in restaurant, neaparat sa isi odihneasca oasele ( ca sa nu o spun pe cea dreapta) intr-o dbl matrimoniala sus in hotelash.
spor la organizari!!!!!!!!!!
pupici si noapte buna!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Latido
Buna, fetelor!
Vad ca si voi aveti probleme cu noul fus orar, pe mine m-a sunat prietena cu care trebuie sa merg la probat la 8 dimineata. A uitat ca de fapt maine avem programare.
Alynutza, felicitari pt. rochita. N-ai facut niste poze, s-o vedem si noi?
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
latido, ce ia mai facut cu rochia? ce ti-ai ales in final? din acte ai probat? sau te mai gandesti nitzel?
succes ;a deliberari!
roxi foto
andreea_trend spune:
ce faceti babelor... dormiti ai!!!
Auzi tantii daca si azi te vaiti ca ti-e somn!!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer