Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
kateryna spune:
Neata fetele! Si eu vreau acasica in patut ca sa fac nani. Dupa ce ca am un "chef monstru" de munca ca e luni, mai sunt si racita cobza.
Moko, eu imi fac stalpisorii ptr biserica la 90 cm inaltime. O sa mai fie si un buchet de flori in varf si nu vreau sa fie foarte inalti.
Nunta noastra
emilyjeuly spune:
'neata si de la mine! mah, sa zic ca ma obisnui cu noul fus orar! in rest ma bucur ca a venit primavara!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
moko spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Moko, eu imi fac stalpisorii ptr biserica la 90 cm inaltime. O sa mai fie si un buchet de flori in varf si nu vreau sa fie foarte inalti.
Nunta noastra
huh, deci am zis bine....eu am zis la ghici si dupa ce am ajuns acasa, am inceput sa am dubii!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
roxanicea spune:
buna!
divine, condoleantze.....imi pare tare rau.
giova, ce baietzel frumos ai! si din ce am avzut iti cam seamana! sa va bucurati de el si sa fiti sanatosi cu totii...sis a te refaci repeda, ca la ce am citit pe aici....ai cam suferit,nu gluma!aud din ce in ce mai multe cazuri de nasteri nromale...cu tot felul de suferinzte de genul asta . ce se intampla oare?
succes tuturor si sa nu mai auzim de fete care sa treaca prin asa situatzii!
pupi tuturor!
roxi foto
ciciep spune:
Helou tuturor!
Dupa ce am avut o saptamana ORIBILA (cu inundatii la ai mei in toata casa, lucrari la dinti care au cazut, plus marea mea panica cu nasii) in sfarsit a mai rasarit si soarele pe strada mea (sper!): vineri , fata nasei mele de botez a acceptat sa ne fie nasa, sambata ne-am intalnit si cu DJ-ul (pana acum vorbisem doar la telefon) si ieri prietena mea cea mai buna m-a anuntat ca si-a gasit restaurant pt 26 august (dupa doar 1 saptamana de umblat!!!) si cred ca o sa ne propuna sa le fim nasi! Iupii! Deci, Krelia, e foarte posibil ca atunci cand tu vei fi miresica, eu sa fiu nasica!
Va
Cecilia
Miresica de 1 al lui Cuptor
ralucah spune:
Neata si de la mine
Eu sunt super somnoroasa si nu am chef de nimic...poate doar de o cafea.
jesia spune:
Neata si o saptamana cat mai usoara .......ma dat peste cap de tot treaba asta cu fusul orar ...dorm pe mine nu alta ....nu sunt buna de nimic...sper sa-mi revin si eu
Veste: maine ne luam invitatiile
Barfa: ma inteleg uimitor de bine cu soacra...sa o scuip sa nu o deochi nu stiu ce e cu ea
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
magda raluca spune:
Buna dimineatza!
in sfarsit,dupa o saptamana de munca pe branci, am reusit sa ma asez si eu la computer! Sunteti harnicutze foc: invitatii, stalpisori, rochite ... Bravo!
Elara, iti multumesc frumos pentru urari! Cat despre tortul inchipuit pe care l-ai trimis, a fost foarte bine primit, ca nu am avut parte de unul real, din nefericire! Inclusiv ieri am lucraat pana noaptea, dar bine ca s-a terminat proiectul! Oricum, mi-a promis iubi un week-end la munte, cum avem un pic liber, in care va fi inclus si un tortulezt!
Of, si mai am doar doua luni pana la nunta! Cand terminam toate pregatirile?
Pupici si o saptamana buna, sa inchei o data, ca altfel mai scriu trei pagini, ca recuperare!
Carmen_Marieta spune:
Alynutza felicitari pentru rochita!! sa o porti fericita1
jesia vezi sa nu-ti deochi soacra, sper sa dureze starea asta de bine, dak este ca a mea si nu tine decat o saptamana max , mai bine fara...
Fetelor ce repede trece timpul si mai sunt atatea de facut iar mie imi este un somn..........