Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Giova
A.cicel ce frumoasa esti!!! super!!!
De cate ori vad o imi dau lacrimile. Eu ma uit la burtica lor, ele la bebe. Frumoasa perioada.
Am uitat sa va zic, am fost la dr. joi si mi-a scos firele. dar tot nu mai e cum a fost . sa vedem acum, ca mi-a dat unda verde peste 2 sapt. si mie sincer, mi-e groaza.
Aviz , nasteti prin cezareana, asa nu exista nici o deformare a .... . Eu de cate ori pun oglinda si ma uit, ma apuca depresia.Numai ca, imi trece repede, ca-mi vad copilu cum imi rade si gangure si am uitat de toate. Am, avut ruptura de perineu, la ditamai cupilu. s-a vindecat dar nu s-a mai strans cum a fost.Daca ma va deranja la contact, trebuie interventie chirurgicala.
Eu care am fost contra cezarienei, acum o recomand din toata inima.
Gio mersi mult. Marco al tau e superb. Sa-ti traiasca.
Hai ca m-ai speriat rau de tot cu ruptura... Dar si de cezariana mi-e putin frica. Nu stiu cum voi suporta dupa...Ca pana acuma eu n-am avut nici o interventie chirurgicala. Si amigdalele, si polipii si apendicele sunt la locul lor. Si in spital am fost internata o singura data.
20+
POZE
SunSmile spune:
Aloha! Back on track!
Am avut un weekend superb, cu soare, voie buna, papica, bauturica...hmmmm
Cred ca m-am pregatit psihic pt primele 3 zile din saptamana, care vor fi....ocupate(putin spus)!
Voi? Ce faceti? Cum ati petrecut?
Gio ai un baiat...mama mama....Sa va traisca si sa fie sanatos! Ca frumos e.....TARE!
Andreutza esti tare draguta cu burtik. Asa micuta, slabuta si cu BB la purtator! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara! Si BB frumos si sanatos!
Va pup pe toate!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Giova spune:
Multumesc gagici de complimente.
A.cicel nu trebuie sa te sperii. Totusi eu zic ca nu e nimic grav ce am, si mi-am revenit mult mai bine dupa nastere decat dupa o cezariana. Oeratia e operatie si pana se refac muschii burtii, trece putin timp.
Tu esti tanara si zic ca poti naste natural.
La mine a fost problenma ca am avut perineul slabut, bebe a fost mare- 3850 gr, si din cauza asta m-am rupt mult inauntru. dr. m-a taiat in afara, dar in interior a fost mai nasol.
si o sapt. buna pt. toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
andreea_trend spune:
Heellloooo....
Am revenit si eu dupa un weekend super la munte, cu soare mult si putina zapada si multa distractie....
Da bineinteles ca m-am gandit si la voi, abia asteptam sa vin sa vad ca ati mai barfit, dar cam liniste pe aici....
Gio ... ce BB frumos ai ... sa va traiasca.
la printzisor...
Andreea ce bine arati!!!!
Pup la fete
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o saptamana faina, plina de soare si lucruri frumoase!
Pup u all
Divi esti in regula?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Divine girl spune:
Neatza dragele mele!
Vreau sa va multzumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine! Am citit acum tot ce mi-ati transmis si ... am plans ... Dar ... daca nu voi mai scrie cateva zile ... sa ma iertatzi ...
Va multzumesc ...
Pregatiri
moko spune:
'mneatza!!!....dupa un week-end la munte in familie, am mai rezolvat o problema legata de nunta...tata mi-a promis ca-mi confectioneaza stalpisorii pentru biserica si restaurant!!! marea mea problema este acum ca nu stiu exact ce inaltime ar trebui sa aiba....cine imi poate spune si mie cam ca dimensiuni au cei "standard"?
desi mai tarziu, vreau sa-i doresc lui divine o durere cat mai blanda, care sa-i permita sa-si traiasca in continuare starea de viitoare mireasa si sa se bucure de ea!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
krelia spune:
Buna dimineatza!
Eh...cum v-ati obisnuit cu noul fus orar?
Eu inca mai am de lucru.....culcatu' nu-i pb...insa cand e vorba de trezit ...cam difitzil...
....ma duc la cafelussa, mai vine cineva?
...ah...mi-ar mai trebui vreo 3 vikenduri...sau mai multe..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
'Neatza fetelor!
Am fost la Expomariage in weekend. Am avut placuta surpriza sa constat ca a fost mai bine organizat ca cel de anul trecut, locatia aleasa a fost mai spatioasa, plus ca am nimerit tocmai la fix si pentru o prezentare de rochii de mireasa. Oricum, cea mai mare veste de la Expo este ca ... MI-AM GASIT ROCHITZA!!! E diferita de ceea ce am probat pana acum, insa m-am amorezat pe loc de ea. Se va face la comanda (pentru ca nu-mi era chiar la fix cea pe care o aveau, plus ca eu doream anumite modificari si e super ca am beneficiat si de reducerea de la targ si nici nu-mi iau nimic in plus pentru ca e pe comanda! Ieri am fost si-am platit avansul, mi-a luat masurile si azi ma duc la salon sa discutam modificarile pe care le vreau eu. Sa-mi tineti pumnii sa se poata face toate.
toate miresicile si va doresc o saptamana frumoasa!
RAMONELLA, eu ma inscriu la sfaturi, insa te rog activeaza-ti PM-ul.