Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by prisi

buna dragelor, va citesc de mult, sunteti tare dragute,
poate ma ajutati si pe mine, nu gasesc o rochita pentru cununia civila si timpul trece asa repede, am colindat toate magazinele de prin centru , tot ce am gasit dragut are culoare neagra poate aveti voi o idee
multumesc
pupici

Incearca in Cocor, la magazinul Ioanin, au rochii la 1.900.000 sau cumpara material si fa-ti pe comanda. Eu asa fac, pt k stiu de pe acum k nu gasesc ce vreau...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croc spune:

Multumesc pentru raspuns emilyjeuly si alynutza si noi ne gandeam la agnes toma, dar ma gandeam ca poate luam de acolo camasa, vesta si lavaliera ca sunt frumoase nu am ce zice, dar costumul poate gasim in alta parte. Alynutza tu unde ai vazut costume italienesti cu 6-7 mil? Noi ne gandeam la unul simplu, negru fara sa scrie clar pe el "ginere", de fapt asa vrea el, dar io ma gandeam poate il confundam cu ceilalti invitati

Latido poti te rog sa imi spui si mie daca acolo unde ai probat cele doua rochii (care sunt superbe, mie imi place f mult cea babana) se poate cumpara voal separat. Fiindca rochie mi-am cumparat din alta parte si imi place tare mult voalul pe care l-ai probat tu. Daca imi poti spune unde e magazinul si cam la ce pret era dau o sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

prisi, eu am cununia civila la 12( la sect 6), biserica la 6 si rest la 8(in principiu).
Pentru cununia civila eu m-am gandit sa ne imbracam mai serios-casual, adica ceva de genul un costum,sacou cu o fusta mai fistichie.Inca nu m-am uitat dupa asta dar sigur se gaseste ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

ancasilv, eu am vazut/gustat fantana de ciocolata cand am fost in State la munca, sincera sa fiu pe mine nu m-a prea impresionat, ciocolata era cam de proasta calitate (parerea mea, insa eu sunt innebunita dupa ciocolata, deci as putea spune, un cunoscator ). Si intr-adevar, 14 mil e cam mult. Eventual daca te hotarasti, te sfatuiesc sa gusti sau sa verifici calitatea ciocolatei pe care o vor servi.

Miresica de 15 iulie

merci mult de raspuns...
m-am gindit si eu ca ciocolata poate sa nu fie de cea mai buna calitate...eu vroiam chestia asta pt ca vreau sa fac ceva mai deosebit pt nunta...dar e cam prea scumpaci...asa ca daca aveti alte idei...sint deschisa la sugestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

clarisa, trimis pm !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

croc, costumele italienesti le-am vazut la un magazin la noi, insa eu sunt din Cluj, nu stiu daca te ajuta. Pe mine insa nu m-au impresionat, mi-au placut mai mult cele romanesti, chiar daca erau mai ieftine. Oricum, de ce crezi tu ca se confunda cu ceilalti invitati? Si eu vreau pentru iubi un costum simplu, negru, am si gasit unul care mi-a placut, dar din pacate nu avea masura lui, si stofa era putin stralucitoare, amestec lana/sintetic, nu se sifoneaza. De confundat nici gand, ca alti invitati n-au vestutza/lavaliera ca iubi meu

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vazut si eu eclipsa. cred ca mi-am distrus ochii. de la ora 14.30 ma uitam la ea, din 2 in 2 min. si acum vad stelutze, dar a meritat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

orice puteti sa-mi cereti, de la detartraje, lucrari endo sau protetice, si de marti trat afect parod( fac un curs de parod si de implanto) , dar sa nu-mi cereti sa-mi activez PM.sunt pe dinafara cu chestiile astea.
Razuca, please , HELP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Croc, eu cu iubi am hotarat ca tot costum simplu vom cumpara.Lui i se pare m,ai dragut.de nu am ce-i face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

tehereea, trebuie sa mergi la "Mesaje private" din meniu (meniul de unde selectezi si subiectele active) si din fereastra de mesaje private te duci la "Optiuni" si ai acolo o optiune de activare a PM-ului. Sper sa te descurci.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput