Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
krelia spune:
gata..ma uitai la eclipsa prin CD ...acu'...imi baga morcovu'n ...un coleg..ca cica...daca nu avusai okelari speciali......
..."chioara" oricum sunt...om trai si om vedea...ce se intampla...
www.nasa.gov/55644main_NASATV_Windows.asx
...dar deja e pe sfarsite...sau nu-mi dau seama...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by alessa_foc
Buna, fetelor !
Ancasilvreferitor la fantana de ciocolata, incearca la
www.fantanadeciocolata.ro Sigur vei gasi acolo detaliile care te intereseaza. Am vazut si eu la targ unele si mi s-au parut deliciose.
merci
am intrat la ei pe site...dar pretul m-a cam lasat masca...14 mil...mi se pare cam mult pt 3 ore dulci...
nu mai vad din cauza eclipsei...am stat o gramda cu ochii pe cer...v-a placut?
krelia spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
nu mai vad din cauza eclipsei...am stat o gramda cu ochii pe cer...v-a placut?
adevaru' e ca si eu vad cam ciudat.......cred ca m-a cam mancat undeva...
sa inteleg ca eu sunt singura cu CD..restul ati folosit dischete???
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ancasilv spune:
eu da...am incercat cu un cd si nu vedeam mai nimic...si am vazut pe cineva cu o discheta...hopa repede si noi...dar tot vad cu pete...deh, curiozitatea se plateste...
tehereea spune:
Nu am mai scris de-un car de ani, e groaznic sa nu mai fii student, sa muncesti de dimineata pana seara.Bine, iei banuti bunisori,dar cateodata imi vine un chef sa chiulesc!
Am fost aseara la rest sa mai vad ce-i pe acolo,sa vad cu bautura.E asa dragut la Yda.Mai ales ca a venit primavara, e totul verde.Super misto.
Mi-am ales si biserica, cea de pe Calea Victoriei,Sf. Nicolae Tabacu.Dar nu am nici firma care sa-mi aranjeze sala, nici invitatii, si mai trebuie sa iau din bautura.Rochia am gasit-o in cele din urma.Si am ales oricum un model la care nu ma asteptam . Eram super draguta .Pana nu probezi nu-ti poti da seama cu adevarat ce iti sta mai bine.Cat despre aranjarea salii , am decis sa nu cheltui mai mult de 15 mil, asa ca mai tb sa caut ; si sa rezolv cu invitatiile.
va pup pe toate
prisi spune:
buna dragelor, va citesc de mult, sunteti tare dragute,
poate ma ajutati si pe mine, nu gasesc o rochita pentru cununia civila si timpul trece asa repede, am colindat toate magazinele de prin centru , tot ce am gasit dragut are culoare neagra poate aveti voi o idee
multumesc
pupici
Alynutza spune:
Elara, am vazut si eu ca ziceau pe site ca transmit in direct eclipsa, dar unde anume pe site... bitz me . Daca stii imi spui te rog? La Cluj ploua... so, cu dischete, cd-uri sau ochelari speciali, tot n-ai la ce sa te uiti
Alynutza spune:
ancasilv, eu am vazut/gustat fantana de ciocolata cand am fost in State la munca, sincera sa fiu pe mine nu m-a prea impresionat, ciocolata era cam de proasta calitate (parerea mea, insa eu sunt innebunita dupa ciocolata, deci as putea spune, un cunoscator ). Si intr-adevar, 14 mil e cam mult. Eventual daca te hotarasti, te sfatuiesc sa gusti sau sa verifici calitatea ciocolatei pe care o vor servi.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tehereea
Cat despre aranjarea salii , am decis sa nu cheltui mai mult de 15 mil, asa ca mai tb sa caut
Daca vrei, activeaza-ti pm si iti dau numele firmei care imi va aranja sala; au preturi f mici sau da-mi o adresa de mail...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto