Piticodromul de ian-feb05 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Sanatate multa bebeilor bolnaviori!

... aoleu, ma speriati tare cu epidemia de enteroviroza, pe bune! nu stiu ce sa-i zic bonei, pe unde sa umble sau nu cu el pe afara
acum chiar sint pe afara, sper sa fie ok pe unde umbla ei doi. oricum n-am retinut ca e epidemie.
intre timp parca i s-a mai atenuat acea pata lui Codrin... dar parca au aparut asa vag unele de dimensiuni diferite dar si diferite ca aspect, adica nu au aspect de piele de reptila ca cea de la buric, sint doar pete rosii mai mici sau mai mari... total neuniform dispersate pe abdomen si pe spate... zici ca sint pete ca l-as fi strins prea tare si i s-a inrosit locul... nu stiu ce o fi dar cred ca e altceva decit pata aceea de la burtica. am o crema cu aloe Vera si vit. E din SUA si vad ca asta ii face bine. inca n-am dat de un dermatolog unde sa mergem dar nici nu pare ceva grav totusi.

Aaaa, veste TARE e ca de azi l-am intarcat si de la ultima masa de dim . Pur si simplu s-a trezit chiar cind sa ies pe usa si n-am avut ce face!... Asta e!... dc nu i-am mai dat azi si i-a dat tati canita cu lapte (apropos, de ceva dim il bea cu maaaaare placere) nu il mai intorc de miine la sin sigur! Am inteles ca odata terminat TB sa termin si gata! De aici am asa un sentiment ca GATA, fiul meu a devenit independent total de mine si ma simt parca un pic inutila in ac moment... e putin trist dar STIAM ca asta ma asteapta. Oricum intentionam sa-i mai dau maxim 2-3 sapt fiindca venea caldura.
Eeeh, m-am descarcat si eu de ale mele.

crinuta, Doamne, ce patanie! off! insanatosire grabnica! oricum e de memorat cit de atenti TB sa fim cu ei si mai ales cu chestii fierbinti prin jurul lor!!!
iti urez sa va fie f bine acum ca sinteti si toti 3 impreuna, asa cum ii face bine unei familii! ma bucur ca ati reusit!

Tomasa, multa sanatate lui Tudor!

catiflo, multumesc pt toate sfaturile!

uite, am mai intrat si eu dela birou, am mai scapat usor usor de treaba multa de la inceput.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, ai schimbat cumva de curand crema de corp sau gelul de dus? Codrin are tendinta de piele uscata? te intreb fiindca ceea ce povestesti tu este foarte asemanator cu ceea ce ma lupt eu de vreo 6 luni...stiti ca v-am spus eu ca initial o doctorita mi-a spus ca e posibil sa fie zona zoster, dar nu era, dermatoloaga mi-a spus ca este ca o "raceala" a pielii, adica nimic grav si se manifesta astfel: deoarece eu am pielea uscata, pielea se crapa (insesizabil) si subcutanat apar alergii de la gelul de dus, de la parfum, spray, etc (chiar daca in mod normal eu nu sunt alergica la aceste produse sau la substantele din ele. Oricum, si eu cred ca trebuie sa-l vada un dermatolog...

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Coraly, multumesc frumos! Esti mereu atat de prompta si bine informata, ca sa nu mai spun cat de bine intentionata! Sper sa ne facem bine si sa va pot da vesti bune cat de curand. Si eu sunt de aceeasi parere cu tine, ca in problemele astea digestive este esentiala administrarea de probiotice pt. refacerea florei, ea e principala afectata de virusul respectiv. Chiar daca deocamdata nu-i dau antibiotic, i-am dat din prima zi in care m-am prins ca e bolnavior Biotics pt. flora intestinala. Te pup si merci frumos inca o data!

Ixxi, asa e, ai dreptate. Bietul de el, m-am suparat degeaba...offf. Acum insa pare sa fie ceva mai bine, febra nu mai are cel putin.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mai, Tomasa mi-ai sticat ziua cand mi-ai zis de Tudor ca e bolnavior. Fetele ti-au dat sfaturi tare bune, asa ca nu mai sunt multe de spus ( poate doar ca eu am mai mare incredere in enterol decat in biotics-daca vrei iti spun de ce pe ym, ca sa nu se considere ca fac antireclama), hidrateaza la el cat mai bine si mancarica de regim. Pupici si sanatate va doresc.

Uni copilasi au diaree, noi de cand nu mai papa san, avem pb. cu constipatia. Cris iese afara o data la 2 zile, si atuncin asa, niste maslinute...Sper sa il dreg intr-un fel.
Sanatate multa tuturor copilasilor, iar parintilor putere sa o scoata la capat.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Tomasa - sanatate multa, multa lui Tudor.
Anda - am citit de noptile tale din ultima vreme.
Imi pare rau pentru toti copii bolnaviori.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor, o sa scriu putin, caci n-am timp...

Imi pare rau ca gasesc atatia pitici bolnaviori, le doresc insanatosire grabnica, iar Ruxi le trimite un pupic pe nasuc.

Crinuta, sper ca nu te-ai suparat pe mine, am crezut ca n-ai vazut msg meu pt ca Eric a inchis ym-ul si, implicit raspunsul tau, nu mi-a dat prin cap sa ma uit si-n arhiva decat azi... In fine, persoana de care-ti spuneam a rezolvat facandu-si una noua... Sper sa fi rezolvat si tu... Sanatate multa lui Rayan si numai bine de-acum alaturi de sotul tau.

Irina, si Ruxi a mancat pamant, ce-i drept din ghiveci... Nu stiu daca asta ar fi cauza... imi pare asa rau, sper sa se faca bine repede.

Noi ne luptam cu constipatia... Ne-a mai crescut un pic parutul, parca nu mai suntem asa blondine (ce-mi placea~!), ba chiar avem un smoc mai inchis la culoare in crestet. (Promit ca revin cu poze.) Spunem cateva cuvintele, am invatat sa bem cu paiul si ne-am juca non-stop...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Aaa, voiam sa va intreb ceva:

Tot caut pt Ruxi o geaca de blugi bleo, simpla, clasica, fara bliz-blizuri, dar nu la preturi astronomice si nu gasesc.
Voi ati vazut/cumparat de undeva? Pt. Eric am gasit una incredibil de ieftina si frumoasa, dar marimi mici n-aveau...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

capitolul 7

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante

Mergi la inceput