Bebelusi martie-aprilie 2005 ((88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI,gEORGE!
daria,merge binisor,fara necazuri fizice,doar mie imi pare rau cand ma gandesc ca ne apropiem de sfarsit,ca tare drag mi-a fost sa-l alaptez,sa-l vad cum mi se uita in ochi,cum ma mangaie tot timpul cu manutele alea scumpe,cum rade si se alinta cand se satura...
ligia,puteai sa-l iei din multiple parti,e un germen comun care se gaseste de obicei in fecale.Eu as fi dat Negram(acid nalidixic),dar si nolicinul e bun.Raducu ce face?
zuzu,bafta!Dar,desi nu stiu germana,ce hematom descrie acolo?Are vreun cucui recent?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Fetelor, sunt terminata si eu!

Acum am venit de la spital, am fost cu Alexandra la urgente, pentru ca iar a vomitat.Dr. de acolo ne-a zis ca nu e din cauza gatului rosu, si ne-a dat tratament cu furazolidon si mancare de regim, si sa incerc sa ii dau Humana NH...dar in cate farmacii am fost pana acum, nu este nicaieri.Mai cauta sotul si in cealalta zona a orasului.Apoi, sa ii dau lapte de alimentara, dar nu UHT,pentru ca acelea, zicea domana dr., contin conservanti...
Asa ca, suntem la regim, doar supa de morcovi, si lapte din acesta azi, maine putem introduce un pic de banana si orez.Nu stiu cum ma voi descurca, pentru ca pritesa mea e o mofturoasa si jumatate si nu papa numai ce vrea ea...sa nu ii dau iaurt, cartofi, galbenus de ou cateva zile...
Exact contrar la ce imi spusese dr. noastra...sunt derutata 100%.Acum cine are dreptate?Pe cine sa ascult?????Ce sa faaaac????

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Andira, e superba Irinuca. M-a dat gata! Frumoasa, cirliontata, bucalata toata, o minune, ce mai! Iar hainutele sint atit de frumoase ca m-au intimidat.
Nu stiu daca pot sa-mi exprim corect sentimentele, dar pe mine ma impresioneaza foarte mult anumite lucruri sau gesturi, care cuprind multa dragoste, cum ar fi hainutele pentru Irinuca, pregatirile pe care le-am vazut pina acum in pozele sarbatoritilor sau sensibilitea unui baietel cum e Victor al Anei, care nu se scarpina ci o roaga pe mama lui sa-l dea cu solutie mentolata (ceea ce eu nu as fi facut cind eram mica , eram si sint de o incapatinare feroce).

Ako, ma bucur ca ne-ai mai scris si ca am vazut poze cu pamatufii tai, care sint tare mari si frumosi. Doi baietei pe cinste!

Daria, Brien nu se dezminte, e un baiat foarte inteligent. In legatura cu insistentele mamai tale eu zic sa nu te necajesti, asa sint unele , mai cicalitoare, dar sint mamele noastre si le iubim asa cum sint. Totul e sa nu te afecteze prea tare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

adeseana - ufff! in primul rand stapanire de sine!!! din pacate, nu ma pot lansa in recomandari medicale. poate...mamacita. de laptele pe care il cauti...poate il gasim in bucuresti si ti'l trimitem/ce'i drept asta s'ar rezolva in cateva zile...../. tinem pumnii ca supica de morcovi sa fie agreata. multa sanatate!!!

ako/dako/ & pamatufii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/clero_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Adseana,imi pare rau ca ati ajuns la spital. Daca nu gasiti Humana si cei de la Milupa au lapte fara lactoza. Cred ca rezultatele de la analize or sa clarifice care-i cauza varsaturilor. In principiu mincarea de regim nu-i face rau, totul e sa pape scumpetea mica.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

fetelor va urez un wk linistit, cu pitici veseli si sanatosi.

ako & d+r

http://pg.photos.yahoo.com/ph/clero_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Ako-Dako, lins peretii zici? Rares al meu mananca varul! Am tampit cand l-am vazut prima data cum scurma cu degetelul pana se dezlipea ceva var ca sa-l bage victorios in gurita. Nu stiam eu de ce e liniste in casa. Weekend placut si voua si odihna placuta!

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani George! Sa cresti mare, sanatos, norocos, destept, frumos si sa ai parte in viata numai de bucurii! Coral, sa-ti traiasca puiul si , daca ai timp, mai da-ne si noua vesti despre voi!

Zuzu si Adseana, imi pare rau ca au contactat si puii vostri enterocolita asta nenorocita. Si la Eva a debutat la fel, varsaturi in jet,noaptea. A doua zi dimineata i-am dat sa manance masa de fruct (pentru ca maraia de foame) si apoi am plecat cu ea la dr. In masina a mai vomat o data si dr. a spus ca are rosu in gat. Abia seara a facut febra si au aparut 2 scaune moi (urat mirositoare). Coincidenta face ca in noaptea aia si Victor a tot vomat asa ca ne-am infiintat la spital (de la Grigore Alexandrescu ne-a trimis la Colentina). Oricum ce vreau eu sa va spun este ca la viroza asta digestiva regimul este de baza. Chiar daca nu mananca (si e normal sa fie asa, mancarea de regim nu e prea grozava) la inceput, insistati cu regimul. Important este sa bea lichide (ceai indulcit cu glucoza praf). Nici Eva nu vroia laptele Humana HN, nici mucilagiu de orez, dar pana la urma nu a avut ce face. Si este si ea (ca si frate-asu) extrem de incapatana la mancare. Ce-i place mananca de stinge, ce nu nici nu vrea sa guste. La spital vreo 2 zile nu vroia absolut nimic sa manance (va dati seama ce era in sufletul meu cu amandoi in aceeasi stare) dar apoi incetul cu incetul au inceput. Deja Eva, cand am ajuns acasa manca cu placere si morcovi fierti si mucilagiu de orez si laptele Humana HN. De fapt asta vreau sa va spun ca regimul este f. important si sa nu cedati dandu-le alimente nepermise. Dar sa bea lichide. Adseana, eu totusi i-as tine regim (chiar daca diagnosticul corect ar fi rosu in gat, regimul nu-i face rau), pe cand, daca intr-adevar are enterocolita laptele, iaurtul, fructele, ii fac tare rau. Te cred ca esti bulversata de diagnosticul diferit al medicilor, mi s-a intamplat si mie de multe ori, dar asta e...Ligia,parca spunea ca medicina nu-i ca programarea si mare dreptate avea... Si eu am un pediatru al lui Victor in care am destul de multa incredere, dar tot m-a dezamagit (nu stiu daca e termenul corect) de cateva ori. Si inca ceva, nu exagerati cu banana, daca au varsaturi . E permisa in enterocolita, dar e destul de satioasa si poate intretine starea de voma (am aflat si eu in spital). Rp, are dreptate mai exista si lapte Milupa HN 25. Si cand le reintroduceti alimentatia, faceti-o treptat (ziua si alimentul) iar laptele cate 20ml/zi, apoi 40 ( a 2-a zi) si tot asa.

Oanamaria_luiza, multumesc mult pentru raspuns. Intr-adevar astazi nu i-au mai aparut bubite si nici accese de scarpinat n-a mai avut. Unele din cele vechi s-u facut mai mari. Multumesc pentru incurajari si sper si eu ca de-acum sa nu-i mai apara.

Andira, bine ai revenit. Am admirat pozele cu Irinuca cea frumoasa. Are niste obrajori, de-ti vine s-o mananci. Iar bluzitele sunt superbe. Felicitari!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Ako si Oanamaria _luiza, cum stau puiutii vostri cu calciu? Se spune (acum nu stiu cat folclor este si cata medicina) ca daca au lipsa de Ca atenteaza la varul de pe pereti. Nu mai stiu care, eu sau sora-mea aveam "mania" asta cand eram mici.

Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Plec si eu acasa in vreo 20 min.
Am tras un ochi peste pozele Irinucai, posesoare de pulovarase impletite de mamica ei. Andira, super, cel mai mult mi-au placut cele albe, parca al treilea si al patrulea. Iar Irinuca, o dulceata satena bucalata.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput